Sorry pánové. Já si po letech zase vsadil na nás. Já vím že to nemám dělat, že vždycky pak dostaneme klepec, ale tak nějak jsem doufal že to prokletí už zmizelo a kvůli 30,- korunám se na mě osud nenasere.
Dneska to zřejmě nedopadne. Hrajou hodně špatně a Hradec si hraje svoje. Zaslouženě vedou. Chybí důraz. Obrana jak chcípla. Pokud to otočí bude to zázrak, ale nemyslím si.
Jak rychle se to dokáže otočit - dáme z ničeho nic góla, pak Mikyska i Šír mají šance na doražení soupeře, místo toho na druhý straně dostanem na 1:1 a totálně se to rozsype. Příšerná třetina, bohužel...
...škoda ,že nedal Šír ten brejk - ve finále sme 3 goly dat mohly...2 gól byl Pluta s Tarmem nechat na 4 x dorážet to se nesmí stát...- a naše přesilovky 😀 tam je to těžký když strávíme ze 4 minut 3 na vlastní polovině jelikož si nedokážeme nahrát hrozně profesorský a laxní....zpátky z hrušky na zem hoši!Bez obrany nemůžeme hrát! Hold jsme se viděli někde kde nejsme ...v Olomouci jinak!
Ten Hradec nám dnes dá pořádnou školu. Bohužel v té naší hře dnes není bohužel vůbec nic. Mám pocit, že dnes hráči zůstali myšlenkami u tryskajícího vřídla. Rozhodčí by měli dostat zákaz pískat fauly soupeřům jelikož ty přesilovky nám spíše škodí než plodí úspěch. Vůbec bych se nedivil, kdyby zápas dneska skončil 8:1.
Přesně tak. Musíme si všichni tady uvědomit, že ten tým není takový, že by každýho přehrál tak jako Třinec, navíc tedy v Třinci.
Tenhle dnešní výkon je celkem ostudnej, to je taky pravda, nicméně se z toho snad poučí, a v pátek v Olomouci to bude úplně jiná Energie, o tom jsem přesvědčen.
Tohle utkání je podobné co jsme viděli v Litvínově. To, že to nějaký zápas nejde je zcela normální. Důležitý je z toho se nepanikařit a dále prostě pracovat. Dneska jim prostě nelepí ani přihrávky.
Pokud se podaří snížit tak to sebevědomí půjde trochu náhoru. Pokud 5:3 nemám s tím problém.
Komentáře
Tenhle dnešní výkon je celkem ostudnej, to je taky pravda, nicméně se z toho snad poučí, a v pátek v Olomouci to bude úplně jiná Energie, o tom jsem přesvědčen.
Pokud se podaří snížit tak to sebevědomí půjde trochu náhoru. Pokud 5:3 nemám s tím problém.