HCE Fórum

1718719721723724766

Komentáře

• Naše Kabina OLEEEE 
  • nebo spíš záběr na moderátorku s Čečem a Jiskrou. že by se udělal pořádný záběr kolem místností, to kameramana nenapadlo
  • pustil jsem si ten sestrih Reunanena a teda letos mame v sestave neskutecny dva tahouny - Bery zivotni sezona, Tarmo neskutecnej dopredu. Tezko rict, jestli tu budou i pristi sezonu, chce si to co nejvic uzit a vyuzit toho!
  • Prijemnej vtipnej rozhovor 😀👍 ale souhlasim,ze kameraman mohl udelat vic pohybu no 😀
  • Tak podle toho co Čeče řekl, tak by měl Salsten edejit, když sedí vedle něj 😂
  • Hezkej rozhovor 🙂 Jde vidět, že je tam opravdu pohoda, že to nebylo (hraný).
    No a už vím, proč se ( Artua ) nikdo na ledě nezastane. To má za tu saunu 😂😂😂😂
  • Tak jsem se právě upřímě rozesmál na Pardubickém fóru. Jeden z nich tam napsal po druhém gólu Bolky tohle:

"Jsme fakt trapni. A jestli jsem dobře viděl, tak si to Buchta sklepl ze vzduchu. Klobouk dolů. I když žoldáky nemusím."

Žoldáky =) =) =)

• Tym plnej zoldaku, ani v Pardubicich preci nemuzou byt tam hloupy, ne? Ale evidentne asi jo. Videl jsem i lidi, co se zastavaj Dedka v tom, co dela s tim dluhem a mestem, takze tam asi moc sebereflexe hledat nejde :D
  • Tak tady třetina lidí volí Babiše, tak logicky dost lidem může imponovat i Dědek.
  • Červenka, Kousal a Dvořák zatím u všech tří gólů co dneska MBL dala.
  • Pardubice proste hrajou houno.Prijde mi,ze minulou sezonu byly jejich vykony o dost lepsi.
  • Ofiko muzeme rict, ze jsme uspesne nastartovali Motor no :D nemuseli bychom to stejny udelat s Libercem
  • Hlavně v neděli urvat body doma. Bude to sakra těžkej zápas, dobrá atmoska určitě a potřebujeme potvrdit, že se u nás hraje špatně kazdymu…

@Uklízečka_kabiny_HCE Nejedu letos žádný velký bomby, ale “naši” kluci dneska potěšili…
  • Hezkej ticket, to uz potesi :) 
  • @HCE_Majkl

Solidní trefa. Já dneska nic netrefil. Mám stanovený budget na kolo, nic velkého, takové šušně. Ale povedený. Klobasův gol přišel o zápas dřív :D 

@kinkis
    Nemyslím si. Spartu určitě neporazí. Uhráli mužstva co prostě nemají formu. Ten zápas u nás byl bad, oni nehrali nic, ale chtěli to více než my. 

V neděli to bude těžké, těším se. Je super vidět plné publikum, momentálně jsem četl, že 4000 vstupenek, kluky to také dost těší, jde vidět, že je to doma fakt baví. Jak to řekl, Frodo v kabině. 
    Po zápase (s Pardubicemi) jsme si říkali v kabině, že pokud budeme předvádět takový hokej, tak tady bude chodit pět tisíc diváků furt a my z toho hokeje budeme mít větší radost,“ liboval si nad další parádní návštěvou

Situace v tabulce je nyní velice zajímavá. Nečekal jsem, že při začátku 2/4 budou už takové rozdíly. Zhruba o 1-2 zápasy. Nicméně jde nyní vidět komu to fakt nejde. 
    Forma po 10 posledních zápasech. 

Plzeň definitivně vstřelila nejméně golů ze všech top evropských lig. Nebo možná furt s Novýma Zamkama nastejno :D

K zápasu s Litvínovem. Věřím Varům. Litvínov není v takové té pohodě. Hrají jim to tam Kašové. Klobasa zatím celkem spí. Dneska 4 přesilovky ve 2 a 1 goil. Celkem 44 střel a 3 goly +1 do prázdné.

Ty přesilovky má Litvínov na naší úrovni, jenomže mají o 20 více přesilovek. Záhadným způsobem máme nejmenší počet přesilovek a to 45. Z těch zápasů co jsem posledních viděl proti nám tak většinou to Litvínovu až moc lepilo a většinou nám ne. I když tam byly nějaké výhry. 

Tak co kdyby dostal v neděli tady Litvínov nějaký větší debakl. Venku dávají celkem goly po skromnu!

• Dneska jsme ani nehrali a i tak jsme se posunuli na 7. misto :D 
  • Stejně to dopadne tak, že Koblasa dá hattrick a všechny góly v přesilovkách :D 
  • Z FB Vítkovic…kde jsme to už jednou viděli
  • No s tím Litvajzem to bude prdel. Oni tady na Nas celkem umí.
    To bych raději hrál momentálně 3 krát s Pcema nebo Spartou 😂😂😂
  • Je to tak, ty chyby opakuje i ve Vitkovicich, prakticky uplne stejne. Obrana naprosty chaos, kdyz uz nekoho dovedli, tak 35 letyho utocnika co se v Brne skoro nevesel do sestavy.. tech podobnosti je tam fakt dost
  • Jinak na zacatku nekdo psal, ze do Vanoc bude Kladno posledni a v ty dobe jsem si rikal, ze je to blazen. A oni uz jsou 12. 👀 
  • Ja uplne nechapu, proč Bruk leží tolika lidem v žaludku. Pred sezonou všichni říkali, jak si to stejne povede Wojnar a ted se kritika snáší jen na Bruka. Navic nehledal bych podobnosti ve stavbě kádru, protoze ten je vyloženě Simickovo. A ten si do toho zase tolik kecat nenechá, jinak už dovedl min 2 borce, ktery třeba Bruk chtěl.

Aktuální trenérský trio bych ani náhodou neměnil. Jen at to nevyzní, ze za Bruka kopu. To vubec ne a i loni jsem k němu kritickej byl. Ale jak se z něj dělá totalne neschopnej trener, to je uplne mimo. Stejne jako se tu natíral nesmyslne Pluto. Ale je fajn, ze se tu muzeme hezky neshodnout 😁😎

Jinak z jineho ranku - tady je par jmen, ktery rozhodne potrebujou okyslicit a nekteri z nich jsou i aktivne nabízeni po lize. Škoda, ze nemáme dobrou protihodnotu, kterou bysme byli ochotni nabídnout:

Kometa - Konečný, Kollár
    Liberec - Klima
    Plzeň - Soderlund
    Třinec - Nedomlel, Hrehorcak
  • upraveno 1. listopad
    K tomu Brukovi :D Number 1 hater here :D 

Upřímně to začlo, když posrali ty utkání kde vedli o 2 goly. Tiskovka s Kladnem na jejich FB a on je tam vysmátý jako kdyby vyhrál a tím to začalo, že se objevuje BRUK VEN. 

A to mě sralo i ve Varech. Jeho rozhovory jsou prostě nejhorší ze všech. Prostě jenom blbě blekotá. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Naše dresy stojí 1299 - ale nemají žádnou nášivku. Tak jsem se ptal zdali je možné udělat prostě repliku dresu, kteří mají hráči = s nášivkami. 

Ano je to tedy možné a je tam i cena. Myslím si, že ta cena je úplně v klidu. 
  • Když se vrátím zpětně u toho Plutnara. 
    Letos super, baví mě a šlo vidět, že se něco změnilo. Otázkou zní, proč ty 4 zápasy nehrál. Neměl povedou přípravu. Možná ještě mu v hlavě leželo nepovedená sezona pod Brukem. 

Nebo ho David Moravec chtěl více přeorientovat na defenzivní část a prostě ty 4 zápasy nebyl ready. Protože ideálně doplňuje Reunanena. Takže si myslím, že tohle by mohlo být důvodem. Samozřejmě jeho předností stále zůstává ofenzivní část. S tou výměnou jsem ustřelil a ukázal se, že v ta jeho pozice je v týmu silná a získal zpět sebevedomí. 
  • Letos jak vyměněnej…pomohl mu příchod Reunanena, neni na něj takovej tlak. Teď by jeho trejd nedával smysl, hraje fakt dobře ´
  • Krome Salstena si nemyslim,ze potrebujem aktualne s nekym menit hrace.Jsem,ale zvedavej co bude pak s obranou az se vrati Moravec a Dlapa. Jestli vubec ma Dlapa v tymu jiste misto.Minulou sezonu se suskalo spojeni on a Kometa jestli si dobre pamatuju.
    Jen chci tim rict,koho eventuelne poslat ze zakladu pak Sokolova..
    Je videt,ze si to pomalu seda(ano obcas se nepovede zapas) ale takovych jeste bude.
    Jinak na zitra prodano uz 4500vstupenek,takze dobra prace fanousci👍👏
  • Do Sokolova pujde Rulik a bojovat o misto bude Salda, tak nejak bych to videl. Trochu cekam, ze si Dlapa pinkne par za Sokolov na rozehrani
  • Tak Říčka v premiéře za Vitky u obou inkasovaných gólů.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters