@kafka: In which parallel world do you live? Ok, 2 out of 14 - let us say there is a chance for it.
@Vosa1: ...but it would be sad for our derby supporters - like kafka was sad for the whole last season without KV as opponent.
@TDI: He understood English so far. Maybe he uses a Russian translation tool.
Btw: Nice to see a Pirate back on our board.
@plasa: The main thing is I understand the meaning of this sentence in German. ...and I do not want to know what kind of pidgin I am writing sometimes in other languages.
Graficky hezký, řek bych, ale stejně... Tyhle volný interpretace státních symbolů mi přijdou takový, jak to říct... Neuctivý? Příště bude mít český lev helmu a hokejku?
uvidíme. Peníze nezaručují dobrý hokej. Kolik my měli po titulu peněz a jak jsme dopadli. To víc než ty peníze mě od nich straší ten Razým. Kdyby na střídačce zůstal Guma tak byjim nepomohlo ani 200 mil, ale Razým by tomu týmu mohl nějakou tvář nasadit.
Tipovačka na sezonu spuštěna. Trochu jsem upravil bodování - za správný výsledek bude 8 bodů; za uhodnutého vítěze/plichtu 4 body. Za gól a rozdíl skóre bonusový bodík.
Vzhledem k tomu, že z jarní sbírky zůstala sympatická částka 1.200 Kč, vítěz i další dva se určitě můžou těšit na nějakou cenu. Pokud napadne někoho něco jiného než obligátní tekutá výhra, sem s tím :-).
@Vossy mit rozpocet 90M a kazdy druhy rok hrat baraz, tomu rikam umeni a tradice... a za ty prachy co maji, tak kadr nic moc, same "vysumele" hvezdy...
Prý o vás měly Karlovy Vary zájem i po postupu. Byla tam nabídka na zkoušku – s tím, že bych měl do konce srpna zkušební kontrakt. Pro mě to ale nebylo – téměř ve třiceti letech – až tak zajímavé, abych tam bojoval, troufnu si říct, o čtvrtou lajnu.
Nezamrzí vás, až karlovarští hráči vyjedou na zápas a vy mezi nimi nebudete? Zamrzí, nezamrzí, to je otázka... Šanci jsem teoreticky mohl dostat, ale prostě jsme se nedohodli. Ani ty podmínky, které mi nabídli, pro mě v tu chvíli nebyly až tak zajímavé.
Říká se, že před třicítkou je jedna z posledních šancí na extraligu... Ono se to říká, já už měl ale nejspíš svoji větší extraligovou šanci dřív, na Slavii. Takže tam se to zřejmě lámalo. Hrát teď v extralize pět, šest minut pro mě není úplně zajímavé. Bude mi třicet. To si raději tady v Ústí zahraju patnáct, dvacet minut a ten hokej mě bude bavit. Pět minut by mi asi radost zrovna nedělalo.
Přesně tak, jakpa píše kolega o kousek výš. Prvních pár kol bude na Hokejce zadarmo, během října se ale začne za přenosy platit. Mám dojem, že budou chtít do konce sezony cca 500 českých. Sice tuto není žádná ohromná suma, mě se ale nechce platit, pač se mi v poslední sezoně dost často stávalo, že se mi přenos na pár minut seknul. A z některých zimáků bylo dokonce třeba přepnout na nejhorší kvalitu obrazu, aby to aspoň trošku plynule běželo...
Pokud by se nasla nejaka varianta xx Kc za zapas/hraci den, tak bych asi proti tomu nic nemel. Kdyby byla kvalita nejaka obstojna. Ale operatora internetu/tv kvuli tomu menit nehodlam. Holt to ozelim, kdyz nebude jina cesta.
@kafka Já jen doufám, že přenosy budou kvalitou odpovídat placené službě, například plynulý přenos, stabilní servery i při vysokém zatížení, fullscreen, HD kvalita atd., pokud ano, nemám s touto cenou problém...
Komentáře
"Já tvrdím, že do dvou let bychom mohli pomýšlet na atakování semifinále,“ přibližuje Pešout dlouhodobější extraligový plán."
A další zajímavé věci , určitě si ten článek přečtěte.
Úplně slyším MVGM, který po sestupu řekl, že kdyby se tutomu týmu povedlo zachránit, do dvou let by hrál semifinále ELH....
https://hokej.sk/clanok/154891-szlh-predstavil-nove-logo-a-reprezentacne-dresy-hossa-pacia-sa-mi
Když si vzpomenu na tu naši ohavnost, tiše jim závidím...
Vzhledem k tomu, že z jarní sbírky zůstala sympatická částka 1.200 Kč, vítěz i další dva se určitě můžou těšit na nějakou cenu. Pokud napadne někoho něco jiného než obligátní tekutá výhra, sem s tím :-).
Prý o vás měly Karlovy Vary zájem i po postupu.
Byla tam nabídka na zkoušku – s tím, že bych měl do konce srpna zkušební kontrakt. Pro mě to ale nebylo – téměř ve třiceti letech – až tak zajímavé, abych tam bojoval, troufnu si říct, o čtvrtou lajnu.
Nezamrzí vás, až karlovarští hráči vyjedou na zápas a vy mezi nimi nebudete?
Zamrzí, nezamrzí, to je otázka... Šanci jsem teoreticky mohl dostat, ale prostě jsme se nedohodli. Ani ty podmínky, které mi nabídli, pro mě v tu chvíli nebyly až tak zajímavé.
Říká se, že před třicítkou je jedna z posledních šancí na extraligu...
Ono se to říká, já už měl ale nejspíš svoji větší extraligovou šanci dřív, na Slavii. Takže tam se to zřejmě lámalo. Hrát teď v extralize pět, šest minut pro mě není úplně zajímavé. Bude mi třicet. To si raději tady v Ústí zahraju patnáct, dvacet minut a ten hokej mě bude bavit. Pět minut by mi asi radost zrovna nedělalo.
Přesně tak, jakpa píše kolega o kousek výš. Prvních pár kol bude na Hokejce zadarmo, během října se ale začne za přenosy platit. Mám dojem, že budou chtít do konce sezony cca 500 českých. Sice tuto není žádná ohromná suma, mě se ale nechce platit, pač se mi v poslední sezoně dost často stávalo, že se mi přenos na pár minut seknul. A z některých zimáků bylo dokonce třeba přepnout na nejhorší kvalitu obrazu, aby to aspoň trošku plynule běželo...