HCE Fórum

1128129131133134766

Komentáře

• Tak bude to dlouhé a bude to bolet :-).

Jinak dneska gut, ale ta obrana... Schopnější týmy budou ty chyby trestat mnohem důrazněji než jalová Bolehlav.
  • V pátek to bude extrémně těžké, Třinci totiž po dvou porážkách půjde opravdu o hodně. Bude to fajn prověrka.
  • Hoši, hola po víkendu. V pátek jsem se byl mrknout na ty naše kluky zelený v Olomouci, říkal jsem si, že konečně snad nějaký bod bychom mohli z té jejich stodoly po dlouhé době získat. První dvě třetiny to tak víceméně vypadalo, ale pak gol na 3:1 a bylo vymalováno. Včerejší zápas jsem neviděl, ale 4:0 je pěkný počin! Nicméně z naší strany dva hlavní nedostatky, které byly celkem do očí bijící i proti poměrně slabýmu soupeři, kterým Olomouc v pátek rozhodně byla! Za prvé, rychlost, nechci si představit až přijedeme do Plzně nebo do Brna, co tam s námi provedou, na tohle je třeba se zaměřit fest a už vypnout mód prales a přesunout se rychlostně do módu ELH. Vždycky nám všude scházel krok či dva, abychom se dostali do lepšího zakončení, vybojovali puk anebo něco dalšího. I když Olomouc nehrála nějakej tryskohokej tak prostě všude byla o krok dříve. Já to těm klukm nevyčítám, ani sebelepší soupeř v přípravě tě neotestuje tak, aby sis zjistil, jak to v tý ELH zase bude. A za druhé - určitá laxnost a nedůraz při řešení nějakých herních situací, v první lize to vyšlo, tam to stačilo, v ELH to nestačí, kor s našim týmem je třeba být prostě neustále precizní a hrát na 100%, jakmile polevíme, tak nás ty soupeři semelou jak mletý maso :) v olomouci jsme si ten zápas prohráli dvěma individuálníma chybama, což se mi jen potvrdilo když jsem pak viděl záznam tech golů. Velká škoda, protože tam to na bod klidně mohlo být, Olomouc nás určitě nějak nepřehrávala v jejich hře byla taky hromada nepřesností. No ale v neděli vykradli Třinec a ještě po obratu..takže tvl, asi slušnej oddíl :) Konec reportáže.
  • “Již třetí sezonu v pozici jedničky začíná ve slovenských Košicích český brankář Vladislav Habal, odchovanec karlovarského hokeje v prvních dvou kolech zazářil a i díky němu má osminásobný mistr slovenské ligy na kontě plný počet bodů.”

Na Habala jsem už skoro zapomněl :)
  • Ty Litoměřice to snad není možné, očividně asi trénují góly v poslední sekundě =) =)

http://www.hokej.cz/59-59-litomerice-rozhodly-o-vyhre-v-posledni-vterine/5033193
  • Nezlobte se, že ještě obtěžju, ale to jsem se chtěl zeptat... Máme první lajnu? A mohl bych ji vidět?
  • Naše první lajna hraje ve druhý lajně 😁
  • plasa: Musime pockat, esi dostane Standa Balan trochu chut do hokeje ....  =)
  • Pravda ,náš nejlepší útocnik je bezesporu Ondra Beránek...
  • @Viking67_ Jednoznačně, hodně příjemně mě taky překvapil Lapšanský.
  • Kromě první lajny ještě nějak nevidím obranu :s.
  • Tam toho není vidět... systém, rychlost, přesnost. A kromě cca dycky 10 - 20 minut za mač ani nasazení. Deja-vu jaxviň.
    Ještě to samo má pár kol čas, aby se to nějak usadilo. Ale jinak tvl... poslední flek jistej.
  • No pokud je tohle ta slibovana bojovnost,dravost,rychlost,tak potes koste tvl.Jestli je tohle veskerej potencial mansaftu,tak to muzou rovnou hodit bilej rucník,a zabalit to.Vcera me vytocili bravurne.Proc to tam v tom svym obranym pasmu porad takhle smrdlaj?Kuwa to prece neni mozny,vezmu puk a jebnu ho obloukem pres cely,tak jak to dela kazdej.Neeee oni si musi nez to opet nahrajou souperi na modrou mezi tim jeste 4krat prihrat.Toto na ty lavicce nikdo nevidi,kdyz to vidim ja lajk ze je to spatne?Vcera nam z tohohle dali 3 flaksy.
  • Hoši řekněmě si to upřímně, asi nás zase čeká boj ve Vsetín cupu alias blbýho s pitomym, nicméně kdo čekal víc, ten byl asi plný bezbřehého optimismu. Je vidět, že nám do té alespoň průměrné ELH úrovně ještě schází pár věcí, ty se buďto časem projeví (což bych kvitoval) nebo se neprojeví a budeme se babrat na dně a v baráži doufat, že se udržíme na životě, ale milerád bych tuhle taškařici vynechal. Já osoně nechci těm klukům něco vyčítat, podle mě hrajem na co máme, spíš mě mrzí ty dětinský chyby, pořád máme dojem že jsme v určtých věcech v první lize, kde nás za tohle nikdo netrestal, ale v ELH toto bohužel nefunguje, tady se trestá bez pardonu. No nic, v pátek to bude těžký zápas proti ropákovi, ti jsou v laufu ale na druhou stranu proti nim umíme zahrát, tak snad, budu tam!

V sobotu jsem potřeboval v Olomouci na večer zabít trochu času, tak jsem s kamarádem vyrazil na Ol - Kometa a musim říct, že jsem si to pěkně užil, atmosféra jak za starých časů v plechárně a pěknej hokej! Ani nechci vidět, co Kometa provede s námi :#
  • Ale tak jasně, to se dalo čekat, že nebudeme hrát o špici :)
    Spíš jsem smutnej z toho, že naše první lajna, která je papírově extraligová (asi jediná) hraje (zase) totální tužku. A pak že tam není taková ta energie. Tedy stav, co jsme si zvykli vídat předloni, že se to tak nějak šmrdlá a teprve když tečou o dva góly, tak začnou lítat.
    A taky to, že při přechodu do útoku neni komu nahrát, všichni jsou obsazený, nikdo neví kam si najet. Jasně, vždycky je to daný tím, kdo hraje proti nám a co nám dovolí. Jen si nějak naivně myslím, že zas TAKOVEJ rozdíl v kvalitě to nemůže bejt. OK, proti Kometě a pod. asi jo, ale proti Zlínu? Nejde s tím něco udělat z pozice trenéra?
  • jak ctu posledni vasi prispevky tak si pripadam jak u nas na foru... :)
  • upraveno 25. září 2018
    @TDI

Nic divnýho. V podstatě se nacházíte kousek od sebe, ve stejném regionu... :)
    Post edited by kafka on
  • kafka: V regionu sestupoveho pasma.  =)
  • @pOne

Hezká i trefná poznámka. Ale po čtvrtým kole je hodně brzo na nějaké soudy...
  • Nazdárek, párkaři :-) Forum pořád žije koukám :o Screepy už začíná lámat hůl, tak vidím, že všechno při starém :-)))
  • Hele, hrajou někde Kumi s Pecháčkem? :) Ne že bych si je přál v zeleným dresu, jen se ptám.
  • @plasa Jsou ve Spartě mimo sestavu.
  • Pech už je taky mimo sestavu? Pošlete nám je sem na hostovačku, my už si s nimi nějak poradíme.
  • No, že jsou ve Spartě mimo sestavu jsem si právě všiml. Myslel jsem tím, jestli nehrajou někde na střídavý starty nebo tak něco. Do Ene bych je asi ani teoreticky netahal. Asi budou oba solidně z formy a navíc stejně pod MV hrát nechtěj, tak jakýpak copak.
  • Tak co já vim, Kumi se chtěl poměrně enormně vrátit, ale Sparta ho nepustila, ale už to bylo na spadnutí.
  • upraveno 26. září 2018
    Já teda nevím. Kumstát u nás nehrál, toho hodnotit nemůžu.

Pech hrál, ale byl jedním z nejhorších na ledě. Copa se týče buly, mám dojem, že skoro žádný nevyhrál. Směrem dopředu nic nevymyslel. Na trestný byl několikrát. Jediný, kdepa byl opravdu vidět ( a asi byl i nejlepší ze všech sparťanů) bylo nekonečný a častý diskutování s rozhodčíma...
    Post edited by kafka on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters