HCE Fórum

1127128130132133766

Komentáře

• Tiskovka za námi, osobně bych byl rád, kdybychom se v klidu tuto sezonu  vyhnuli baráži, play out bych snesl, ale v klidných vodách. Bude to teda těžký, ten tým samozřejmě nějakou kvalitu má, ale extraliga je prostě trošku jinde :) nicméně na pátek už nakoupený lupeny do Olomouce, tak jsem zvědav co tam předvedeme, doufám, že tam zažiju jednou naší výhru :) a teď by se moc hodila..nastartovat se před domácí sérií.
  • @pOne

Mám dojem, že si můžeš zaplatit přenosy na Hokejce vždy jen na měsíc. Ale jelikož za každý měsíc chtějí kilo, vyjde Tě to celkem na 700, pokud si budeš platit měsíčně až do konce sezony. Tudíž ještě o 200 víc, než když si v říjnu zaplatíš rovnou do konce sezony. 

Uvidíme, copa nakonec z nich vypadne. Ve čtvrtek máme pravidelné sezení před sezonou s pilsnáčelníkama, tam bych se měl dozvědět přesné informace... 
  • Kilo za mesic, pokud by to fungovalo, to je ok.
  • Vosa1 napsal(a):
    Co říkáte na nové dresy?
    In my eyes the design of the body part (which is "straight") does not fit to the design of the sleeves (which is "round"). 

@pOne: Yes, the "Minecraft/Camouflage" design was excellent. And the new design of the jerseys of our juniors (https://hokejkv.cz/zapas.asp?id=Juniorka-prehrala-Piraty-za-tri-body-ale-padla-v-nadstavbe-7281) also looks better than the new jerseys of our A-tým. 
  • Ja osobne muzu za sebe rict,ze dresy celkem ujdou.No zadnej uplnej hit to neni,ale mohlo to bejt i treba horsi,viz nase repre.Jinak na ty prenosy jsem na nektery cucel i ve WSM vzdy za myslim bud 70,nebo 90kacek,a ty prenosy tam byli super.Radsi si priplatim kdyz ho chci videt za ten zapas o pade vic,nez abych byl pak u nej nasra.ej,ze to nefunguje.Navic proste provozovatele tech prenosu zjistili,ze je o ty prenosy vetsi,a vetsi zajem,tak to naperou co to jde,a stejne se na to lidi budou koukat.
  • a na tipsportu by to mělo být postaru ...
  • Melo by. Uz to mam oficialne potvrzeny. Takze by to bylo gut.
  • @kafka_jr @pOne Já si myslím, že na tipáči už to asi nebude. Z úvodního kola má stream akorát Sparta a když na to kliknu, tak se mi objeví, že se to vysílá na O2tv. No nevím no. Uvidíme až se to rozjede. A jak na potvoru dávají přenosy z nižší soutěže. No jo Chance no :/
  • Ofiko odpoved Tipace na muj dotaz:

"....ano, streamy z hokejové extraligy budou dostupné.

Podmínky pro sledování streamů zůstávají stejné:

Již registrovaným uživatelům internetového sázení jsou videopřenosy dostupné vždy, pokud si v průběhu 30 dní vsadí alespoň za 30 Kč (platí pro všechny streamy s výjimkou 1. české fotbalové ligy). Podmínka sledování streamů z 1. české fotbalové ligy: Přenosy z této soutěže můžete sledovat pouze v případě, že jste si vsadili v posledních 24 hodinách, přičemž sázka může být v libovolné výši, anebo pokud máte na kontě zůstatek ve výši alespoň 100 Kč."
  • @pOne

Takže jestli bych se chtěl dívat na kaprligu, stojí mě jeden zápas 100 českých. Pokud teda nevyhraju... :)
  • kafka: Chapu to tak, ze musis mit zustatek na uctu 100 Kc, ne ze musis vsadit 100 Kc. Ale co vim, tak driv (nevim jak je to ted) kaprligova live videa nesla zvetsit na celou obrazovku.
  • @pOne

Máš pravdu. Blbě sem četl...
  • plasa napsal(a):
    Tak ale to jedině do Hurghady!
    Methinks Hurghada is not the best option in these days: https://www.independent.co.uk/news/world/africa/e-coli-deaths-egypt-british-tourists-hotel-red-sea-hurghada-a8534686.html  :s
  • Hurghada is a traditional thing!!! It is something like Litvinov... No matter how much it sucks but you have to be there ;)
  • Přesně takové věci jsem po změně pravidel u Juniorů očekával a ve vedení ELH jsou z toho překvapení a ještě rozdávají tresty. Jak si to nastavili takové to mají a naopak to beru jako správný taktický tah trenéra.

• No a upravíme to tak že se tresty nebudou přenášet do prodloužení. Teď se zas můžou cítit ublížené týmy kterým sekundu před koncen někdo zabrání faulem vstřelení branky při nerozhodném stavu a ten si půjde sednou jen na tu sekundu a prodloužení se začne zas v klidu ve třech? Tím pádem bude prodloužení s nájezdy úplně samostatná soutěž která s 60 minutami na hříšti namá vůbec nic společného. Čekám kdy je napadne hodnotit samostatně zápas, samostatně prodloužení a samostatně nájezdy. Nakonec by si to mohli rozdat o body v rychlosti bruslení, šikovnosti a přesnosti. Pak fanoušci v síle hlasivek náopaditosti chorea a snědení klobásy na čas a uděláme z toho jednu průměrnou tabulku do které se započítá návštěvnost aby se zohlednil dosah televizních práv na úspěšné týmy a máme rozhodnuto.
  • Koukam, ze do Sokolova prijede na treti kolo kaprpoharu Banik Ostrava .... Dal uz to kluci ostravsky vyfasnout nemohli.  =)
  • Baník vs. Banik, tomu říkám derby pičo :)
  • Podlipnik dobře na procházce u toho prvního gólu. Hm, tak jsem měl před sezonou pocit, že to bude naše slabina, tahle kdysi deviza, a ono se to ukazuje u prvního fíka v sezoně.
  • No... To je takový ten věčný pocit déja vu. 
  • tak upřímě za mě celkem zklamání...čekal jsem nějakej ten bodík z olomouce...tak nic no
  • No nic ,první mač, ale bojím se že obraně budeme mít asi problém. No další zápasy ukážou...
  • Si to musi sednout,zase si zvyknout na vyssi stupen.Hele ja tedy body necekal,jen jsem tajne doufal,ze by to treba mohlo vyjit.No nic,jdeme dal,nejaky body na predkolo PO se nasbiraj.Jinak Vagner supersanci promachnul,mohlo to bejt i veselejsi.Ale i tak,nemusej se stydet.
  • (I wondered about one position yesterday, but) I will make no statement until the end of the tenth match.
  • Nevíte proč nehraje flicek? Na instagram dával ze je dnes za diváka...
  • That made fun today! I am happy!  :)
  • Prej uz nedohrál v Olomouci,tam prej hrál jen asi 5 střídání.Ale co je mu,jsem se na hokeji nedozvěděl,ani nikde nic nepsali.
  • Kdyby jsme byli v tabulce takhle jako dnes po 52 kole,tak bych se vubec nezlobil.
  • @kanis ale v sestave na zapas psanej byl....nevim jestli byl na rozbruslení a pak si to rozmysleli...ale tesne pred zapasem byla ta fotka na instači no
  • Dneska nedohral Balan, tak z prvniho utoku mame jen Rachnu :)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters