Po pročtení mi přijde, že rozhodčí dostali větší bič na hráče i funkcionáře. Při spravedlivém posuzování zápasů dobře, ale u nás se bojím toho že když bude potřeba někoho popostrčit, budou k tomu mít teď více jednodušších možností.
Je to nechutně brutální. Hlavně z toho důvodu, že spousta věcí záleží na posouzení rozhodčích... Úplně živě vidím, jak v některých zápasech bude jeden tým dostávat každou třetinu několikrát 2 minuty za špatný střídání a zdržování hry při buly po zakázaným uvolnění a druhému tuto samý bude procházet bez trestu...
Přesně tohle mě napadlo. U většiny faulů to doteď bylo také hodně o citu a všímavosti rozhodčích, ale vždy se po shlédnutí záznamu dalo jasně určit jestli to faul byl nebo nebyl. Teď je to vše nové jen o tom, jak to posoudí rozhodčí. Jak se ale teď bude určovat kdy měl a kdy neměl brankář dostatek času na rozehrání puku holí a pod. Podle mě tohle budou vyloučení, které si jakýkoli rozhodčí vždy bude mít šanci obhájit podle svého a jakmile není za to postih, je tu možnost zneužití.
Někteří sudí dostali do ruky strašnou zbraň, kterou můžou používat dle vlastního uvážení.
Konkrétně arogantní Hodek už nebude muset rozdávat tolik osobáků, pokud ho budou hráči a trenéři otravovat. Počká si na konec utkání a pár minut před ním jejich týmu loupne dvojku za blbý střídání, nebo přikrytí puku brankářem pár centimetrů mimo brankoviště...
Přesně tak. Při pročítání těch pravidel jsem měl podobné obrázky před očima. S mentalitou našich rozhodčí, je to zbraň do jejich ruky. Kolikrát jsem byl svědkem snahy o kompenzaci nestejného počtu vyloučení, kdy rozhodčí spíše podvědomně než záměrně hledají za co poslat koho na trestnou. Takhle to opět bude další nástroj který tomu může pomoci.
I do not like changes of the rules that are not necessary (for the health of the players or else real reasonable causes).
It was adequate and appropriate that the fouled player shot the penalty shot. Now there is an inadequate and inappropriate advantage for the team of the fouled player to score a goal. Why?
Some other points are a little bit "lost in translation" (for example: "vražení" is translated as "murder" - it should be "boarding", or not?), so I do not understand all changes in their details so far.
Ty nový pravidla budou pěkný brnkani na nervy všech zúčastněných ať na ledě nebo na tribunách. Jediný budou v klidku pánové v pruhovanym. Svoje jakékoliv rozhodnutí si spolehlivě obhaji.
No koukám že tipovačka mi jde stejně jako našim klukům hra v přesilovkách. Tři tipy a za nula. No aspoň mě to utvrdilo že do Fortuny a podobných podniků nepolezu.
Komentáře
Je to nechutně brutální. Hlavně z toho důvodu, že spousta věcí záleží na posouzení rozhodčích...
Úplně živě vidím, jak v některých zápasech bude jeden tým dostávat každou třetinu několikrát 2 minuty za špatný střídání a zdržování hry při buly po zakázaným uvolnění a druhému tuto samý bude procházet bez trestu...
Někteří sudí dostali do ruky strašnou zbraň, kterou můžou používat dle vlastního uvážení.
Konkrétně arogantní Hodek už nebude muset rozdávat tolik osobáků, pokud ho budou hráči a trenéři otravovat. Počká si na konec utkání a pár minut před ním jejich týmu loupne dvojku za blbý střídání, nebo přikrytí puku brankářem pár centimetrů mimo brankoviště...
Doporučuji mrknout na "dokument" přímo pod nadpisem. Vcelku zajímavý 😊
Excerpt from here:
http://www.hokej.cz/dresy-v-kalhotach-rukavy-ci-prikryti-puku-v-brne-se-zlobili-na-nove-tresty/5032465
„Místo toho, abychom se soustředili na hru, tak si musíme furt upravovat dresy a hlídat lokty. Je to hodně zvláštní,“ čílil se Radim Zohorna, který jako jeden z mnoha obdržel trest za lehce zastrčený trikot v kalhotách.
...and where and when does it end?
Si nasadil k trháku
Viz SZ. Kdyby byl ještě nějaký problém, dej vědět.
Děkuji uctivě, tipovačka už mi funguje.
Mno, že město posílá vesele peníze někomu, kdopa ani v srpnu 2018 nemá účetní uzávěrku za rok 2015, je prostě neuvěřitelný...