...babišova investigativa na někoho koukám akorát kleká Jasně, že to je chyba města, že jim posílá peníze. Akorát mám dojem, že ten článek vede trochu někam jinam...
Flekovi tam prerazili hokejku, takže měl jít Litvínov znovu ven a rozhodčí dělal že to nevidí. Tak po něm vystartovali tři naší hráči a Balan byl nejaktivnější.
Díky za info. Takže klasika kdy si tým co je ve třech může dělat co chce, protože rozhodčí si nedovolí vyloučit dalšího a emoce pak pracují. Překvapil mě akorát ten Balán. Přišel mi k dění na ledě vždy takový flegmaticky.
"Štěstí v neštěstí měl útočník Ondřej Beránek, který nedohrál dnešní
zápas proti Záhřebu. Brusle jednoho z protihráčů mu totiž přeřízla
zápěstí, nicméně šlachu o milimetr nezasáhla" ...... jak dlouho muže byt mimo??
Ryan ale byl kořením, kvůli kterýmu stálo na hokej chodit. Každej, kdo šel domů z utkání, si pamatoval, že Ryan byl na ledě. Někdo byl nadšenej, někdo na něj nasranej, ale emoce vzbuzoval pravidelně. A v hospodě u Pivka pak chlapi během "čtvrtý třetiny" mluvili hlavně o Ryanovi. O 77% ostatních hráčů ani nevěděli, že byli ten den na ledě...
Pokud se nepletu, tak Hokej.cz tipoval v průběhu minulé sezóny, že žádný loňský extraligový tým nesestoupí a že ten rozdíl v kvalitě je obrovský. Jak vypadala baráž všichni víme.
Na druhou stranu, pokud bych byl hokejový extraligový redaktor, bez vazby ke Karlovým Varům a bez podrobných znalostí zdejšího současného týmu a analýzu bych psal hlavně podle statistik z Eliteprospects, asi bych to napsal podobně...
Komentáře
Jasně, že to je chyba města, že jim posílá peníze. Akorát mám dojem, že ten článek vede trochu někam jinam...
Jasně, že autor řeší jiný problém. Ale já prostě nedokážu pochopit, že prachy od města může dostat vlastně kdokoliv.
Už sem v tom našem banánistánu zažil hodně, ale tuto je i na mě moc...
https://olomouc.idnes.cz/sprava-sportovnich-zarizeni-olomouc-magistrat-zimni-stadion-novy-reditel-petr-hlidek-grt-/olomouc-zpravy.aspx?c=A170819_346473_olomouc-zpravy_stk
What happened?
Na sestup já vidím jiný kandidáty...
uprimnou soustrast, takova ztrata...
https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1017633-necekany-konec-plzen-prisla-o-srdcare-a-rvace.html#hp-sez
Já už sem ho obrečel. O jeho konci sem věděl už před dvěma týdny...
Jasně, nejde o život.
Ryan ale byl kořením, kvůli kterýmu stálo na hokej chodit. Každej, kdo šel domů z utkání, si pamatoval, že Ryan byl na ledě. Někdo byl nadšenej, někdo na něj nasranej, ale emoce vzbuzoval pravidelně. A v hospodě u Pivka pak chlapi během "čtvrtý třetiny" mluvili hlavně o Ryanovi. O 77% ostatních hráčů ani nevěděli, že byli ten den na ledě...
Na druhou stranu, pokud bych byl hokejový extraligový redaktor, bez vazby ke Karlovým Varům a bez podrobných znalostí zdejšího současného týmu a analýzu bych psal hlavně podle statistik z Eliteprospects, asi bych to napsal podobně...
Přehlédl jsme otázku.
Zde je odpověď:
Liberec a Sparta.
@kafka )))) souhlasim, mam stejny tip