HCE Fórum

1761762763764765767»

Komentáře

• Pěkné utkání. Když si vzpomenu jaké zápasy byly vždy s Bolkou tak tohle je nebe a dudy. 
    Zase se prohrávalo a otočilo :D 

Na livesportu 5179 fanoušků. Velice solidní číslo. A tabulka vypadá taky velmi zajímavě. 
  • k te kolobezce ...dobra fraska..ja a 2 dalsi kluci co jsme byli top3 jsme cekali 6 min do konce tretiny na trestny a borci vzali uplne random lidi a nas tam nepustili...petrik je z toho hotovej
  • Bolka fakt hodně nepříjemná, takže sakra cenný body a ta tabulka vypadá opravdu skvěle. Klobouk dolů a klukům zasloužený Vánoce.

Jenom by mě zajímalo, kam během 3. třetiny odbíhal Kalous. Vyřizoval tak 5-6 hovorů 😎
  • > @HCE_Majkl napsal(a):
    > Bolka fakt hodně nepříjemná, takže sakra cenný body a ta tabulka vypadá opravdu skvěle. Klobouk dolů a klukům zasloužený Vánoce.
    >
    > Jenom by mě zajímalo, kam během 3. třetiny odbíhal Kalous. Vyřizoval tak 5-6 hovorů 😎

kdyz jsme cekal u trestny tak tam prosel nekdo namakanej s budno usparty...asi jen nahoda
  • Z těchto 2 zápasů 5 bodů je paráda, můžem si užít klidné svátky :)
  • Parádní vánoční dárek od HCE 👏

• Proč je tam nyní zpět když na něj tak špatně vzpomínají?
  • upraveno 18:03
    nevite jak je na tom plutnar?
    Post edited by TomK34 at
  • Napíši to takto. Velké plus této diskuze je z mého pohledu, že se zde neuráží, nenapadá a diskutuje se k věci. Každý má svůj názor,tak ho prostě hodí.
    Tak pro odlehčení, Kalousovi volala manželka,co chce k večeři,k pití a jaký dezert.
  • Vyspělej výkon a až na jednu haluz zápas pod kontrolou. Hrozně hezky se na to kouká. A na tabulku taky. :)
  • Těžký zápas a tři body, paráda. Top 4 na dosah. Pluto vypadal hodně špatně, to bude asi delší pauza. Jinak jsem dneska zaslechl že po novém roce proběhne výměna Prochazka, Salsten za Tralmakse. Nevim co je na tom pravdy, uvidíme. Všem hezký vánoce!
  • To jsem tady nadhodil z legrace, že na to na Kladně v životě nepřistoupí :D
  • Já zas nevidim důvod zbavovat se Prochyho. Do třetí lajny hráč ideál. Ale nevíme jak to vedení skládá na příští rok...
  • 5 bodů na 3. místo je skoro až neuvěřitelný :D
  • Za mě u Procházky je problém, že nemá konstantní výkony. V první lajně hraje velmi dobře. Dobře povedený zápasy, uvidíme další, ale prostě to je ten jeho trend - pár zápasů se mu poevede a pak další snůra, kdy o něm nevíš a pak zase goly apod. Takhle se to točí celou dobu co hraje v TELH. 

Jestli se podepíše kdo ví.
    Já osobně si myslím, že ho prostě nepodepíšou. Do 3 lajny dobrý, ale na 1-2 to momentálně není. 
  • super 3 body. Velmi slusnej výkon. Dneska i Salsten celkem OK. Ten tým v sobě něco má. Rozdíl oproti loňsku je v kvalitě obrany. Jak Tarmo, tak Janiš jsou rozdíloví hráči. Jinak když jsem dneska viděl Kruzika, tak jsem si vzpomněl na minulé sezony. Snaživý výkon, ale prostě průměrný hráč. Užívejme současné výkony a postavení v tabulce
  • To mi nemůžou dělat s takovýma fotkama, zahlédl jsem “.. pod stromeček” a tuhle fotku, už jsem skoro bouchal šampaňský a on je to jen fotoreport zápasu :D
  • Tak dneska to neoznámili, tak to čekám jako dárek na 24.12. :D
  • upraveno 20:43
    Pánové... kdo z vás tohle před sezónou čekal?!
    Ano, "půlka" soutěže před námi, ale i tak je to paráda...

No a Ondra... snad bude adekvátní náhrada, jestli opravdu odejde...
    Post edited by three7 at
  • Před sezonou ne, a už vůbec ne po prvních 7 zápasech...letos je to zatím nad plán, na hokej se dá koukat a doufám, že po Vánocích to bude pokračovat...když už jsme zlepšili naši bilanci po reprepauzách, tak proč nezlepšit povánoční bilanci
  • bohužel jsem kvůli práci nemohl být v hale a teď koukám na sestřih na ČT, co to má Frodo za betony :D 

no na hokejce jsem si našel lepší záběr, že si je vánočně vyzdobil - pěkné
  • Jinak Jaks je skutečně bek do přesilovky...z jeho 14 bodů jich má 11 z přesilovek. Naproti tomu Tarmo má z jeho 20 bodů 6 z přesilovek

Jinak, kam zmizel Sapoušek? Za Sokolov nehraje a za nás taky ne
  • Dotaz pro statistiky: Měli jsme vůbec někdy o Vánocích 46 bodů?
    Osobně mě napadá snad jen sezona 2007/08 (4.misto po základní části), ale nechce se mi to hledat.  =)
  • Stav bodů ke 22.12. 

2007/2008 - 51b
    2008/2009 - 51b

2017/2018 (první liga) -  63b

2019/2020 - 52b
  • Samozřejmě je to taky ovlivněno počtem předehrávek
  • K té 19/20 ala Covid sezona. 

Jestli někdo pozná co to přesně je. 

A předposlední zápas byl velmi kontroverzní. :D 

Vývoj tabulky je super. A doslova se plní to co jsem si přál a to je bodovat pravidelně. Však máme méně proher než Sparta xD. Letošní sezonu si musí snad každý úživat. A taky letos vidíme zajímavé možné rekordy, které jsme dlouho neviděli. 

Ale nyní je čekají fakt těžké zápasy. Hradec, Sparta a Litvínov. Tady se bude moct dost získat nebo ztratit. 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters