HCE Fórum

1129130132134135766

Komentáře

• No dle me je pomerne skoda toho Kanadana,nebo Amika jak u Nas hral.Ted uz si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje.Chvalil ho tady onehda i Kafka.Ten byl fakt dobrej,urcite by byl platnej.Kumiho bych tady urcite bral vsema deseti.Ve Sparte asi nejlepsi nebude,ale tady by proste platnej byl.
  • Tak uz vim Pat Mullane,skoda ho kluka.
  • Hustý, Mlejnek k Rihovi do repre 🙈
  • Teď sem s tim jdu. Tak já bych mu především pogratuloval a držel palce.
  • Tak to je bomba, Mlejnkovi to hrozně moc přeju :)
  • upraveno 27. září 2018
    I like Karel Mlejnek and wish him all the best.  :)

...does it mean T. Závorka will be the goalie...?  :s =) =) =) 
    Post edited by HawK71 on
  • upraveno 27. září 2018
    kafka napsal(a):

Pech hrál, ale byl jedním z nejhorších na ledě. Copa se týče buly, mám dojem, že skoro žádný nevyhrál. Směrem dopředu nic nevymyslel. Na trestný byl několikrát. Jediný, kdepa byl opravdu vidět ( a asi byl i nejlepší ze všech sparťanů) bylo nekonečný a častý diskutování s rozhodčíma...

tak to asi byl pěkný diskuzní kroužek :) když v Plzni taky tak rádi diskutujou =)
    Post edited by Vso10 on
  • Koukam, ze Vitka za tu vrazdu Sicaka v podstate omilostnili.....
  • No Nasim nejlepsim strelcem v dosavadnich odehranych zapasech je P.Senkerik se dvema goly.OOooooooooo majn got.Ale dneska pro nas body budou
  • Co k dnešku rict, pokud by naši hráč i proměnili polovinu golovek, nehráli by ve Varech. Oproti zápasu se Zlínem ,úplně jiný výkon. Nepoznal jsem těch sedmdesát míčů, rozdílu v rozpočtu. Je to škoda.
  • Z dnešního zápasu pociťuji obrovskou frustraci rozhodně ne z výkonu ale z výsledku. Klukům se nedá téměř nic vytknout (vyjma některých naprosto zbytečných vyloučení) předvedená hra se naprosto diametrálně změnila a jednalo se o perfektní výkon, o to více mrzí ten výsledek.
    Ukázalo se také jak moc jsou pro tým důležití Slovinci a Plutnar.
  • Až na to vyhodnocení situace Kovacevice v prodloužení, vyřešil to jako žák, tak.tri na jednoho....
  • @Viking67_ Bohužel, to měl být jasný gól... :'(
  • Ty voe takovej pěknej špíl a my z toho máme jen bod, to by člověk brečel a nadával v jednom. Dvě třetiny jsem si říkal, no konečně se dostavuje extraligový výkon a prakticky jsem neměl cokoliv proti, až na nějaké individuální situace, které vyžadovaly trochu elegantnější řešení a na naše fauly v útočnym pásmu LIT, který byly úplně zbytečný!!! Bohužel dneska dva góly Martina Rohana, nerad to svaluju na jednoho borce, ale ten si je dal prakticky sám, ten srovnávací gól Litvínova, ty voe, mě málem braly mdloby.  Ale jinak ok, jenže třetí třetina, zase minela a prd, 3:2 a už bylo o drama postaráno, pak přesilovka, náš hráč si absolutně nevšiml LIT hráče a bylo vymalováno. Za mě velká škoda, ten tým makal, co nás sráží - individuální chyby, tu a tam zbytečný vyloučení (kor dnes) a hlavně koncovka, to co jsme nedali v prodloužení a dnes 2x sami na bránu, tvl..!!!! . Je to strašná škoda, protože jsme vedoucí tým ligy mohli úplně v klidu vyprovodit jak nic. Hokej moc pěknej, LIT fanoušků kotel, vytvořili parádní atmosféru, to se jim musí nechat. Za mě pěkný utkání s parametry , které bohužel na sobě nese tu pachuť toho, že z něj máme jen bod..
  • No vcera super vykon od vsech Našich hráčů,krom tech chyb.Na 1:1 jsem z ty chyby,a laxnosti malem vyrval sedacku,na 3:3 to samý.No proste toho nás sráží,jak psal uz Screepy.Jinak fakt pěkný,bojovný,nasazení to mělo.Měli je na lopatě,stacilo uz jen škrtnout,a shoreli by.No škoda.
  • V polovině utkání čtyři střely? Nájs  :/.
  • @kjetel: Guess my thoughts after the first 20 minutes with only 2 shots.  ;)
    That meant: We needed 10 minutes for 1 shot...  :o
  • Copa se děje? Se všichní připravujete na volby, bo co? :)
  • Jsme zas na pralesních pozicích, tak co bys chtěl řešit =)
  • http://www.hokej.cz/roman-vlach-opousti-ocelare-po-ctyrech-letech-se-vraci-do-karlovych-varu/5033570

Tak vítej zpět a doufám, že navážeš na zdejší sezony. A Balán pryč :-).
  • Jinak tedy osobně řeším volby taky  =).
  • Vlach rozhodně dobrý počin našeho managementu! Balán odsun do nižších pozic, ař ten kluk urřitě není spatný hokejista, tak první lajna, bohužel..
  • Teda s tím Vlachem klobouk dolů!
    Zlín má zraněnej kompletní první útok, usilovně už druhý týden shání hráče, jedná hlavně s Kometou i Třincem a Vy jim vyfouknete Vlacha... B)
  • Jsem na Vlacha velmi zvědavý, v Třinci se mu teď vůbec nedařilo, tak snad u nás naváže na  výkony ze svého posledního angažmá zde  :)
  • Vosa1 napsal(a):
    Jsem na Vlacha velmi zvědavý, v Třinci se mu teď vůbec nedařilo, tak snad u nás naváže na  výkony ze svého posledního angažmá zde  :)
    Mno, otázkou je, komu se teď v Třinci daří? Vždyť sou předposlední... :)
  • upraveno 6. říjen 2018
    Tak Havránek na hostování do Jihlavy...
    Post edited by Vosa1 on
  • To moc nechápu tohle, poslat hráče co je u nás na hostování jinam na hostování .. vrátit do Komety ho nemohli?
  • Tak misto toho aby jsme posilovali co nejvíc,tak posíláme hráče jinam.Super
  • Když vidím Zaťoviče jako "C" a Ondru Němce jako "A" v soupeřově týmu, tak to zabolí u srdce.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters