No dle me je pomerne skoda toho Kanadana,nebo Amika jak u Nas hral.Ted uz si nemuzu vzpomenout jak se jmenuje.Chvalil ho tady onehda i Kafka.Ten byl fakt dobrej,urcite by byl platnej.Kumiho bych tady urcite bral vsema deseti.Ve Sparte asi nejlepsi nebude,ale tady by proste platnej byl.
Pech hrál, ale byl jedním z nejhorších na ledě. Copa se týče buly, mám dojem, že skoro žádný nevyhrál. Směrem dopředu nic nevymyslel. Na trestný byl několikrát. Jediný, kdepa byl opravdu vidět ( a asi byl i nejlepší ze všech sparťanů) bylo nekonečný a častý diskutování s rozhodčíma...
tak to asi byl pěkný diskuzní kroužek když v Plzni taky tak rádi diskutujou
Co k dnešku rict, pokud by naši hráč i proměnili polovinu golovek, nehráli by ve Varech. Oproti zápasu se Zlínem ,úplně jiný výkon. Nepoznal jsem těch sedmdesát míčů, rozdílu v rozpočtu. Je to škoda.
Z dnešního zápasu pociťuji obrovskou frustraci rozhodně ne z výkonu ale z výsledku. Klukům se nedá téměř nic vytknout (vyjma některých naprosto zbytečných vyloučení) předvedená hra se naprosto diametrálně změnila a jednalo se o perfektní výkon, o to více mrzí ten výsledek.
Ukázalo se také jak moc jsou pro tým důležití Slovinci a Plutnar.
Ty voe takovej pěknej špíl a my z toho máme jen bod, to by člověk brečel a nadával v jednom. Dvě třetiny jsem si říkal, no konečně se dostavuje extraligový výkon a prakticky jsem neměl cokoliv proti, až na nějaké individuální situace, které vyžadovaly trochu elegantnější řešení a na naše fauly v útočnym pásmu LIT, který byly úplně zbytečný!!! Bohužel dneska dva góly Martina Rohana, nerad to svaluju na jednoho borce, ale ten si je dal prakticky sám, ten srovnávací gól Litvínova, ty voe, mě málem braly mdloby. Ale jinak ok, jenže třetí třetina, zase minela a prd, 3:2 a už bylo o drama postaráno, pak přesilovka, náš hráč si absolutně nevšiml LIT hráče a bylo vymalováno. Za mě velká škoda, ten tým makal, co nás sráží - individuální chyby, tu a tam zbytečný vyloučení (kor dnes) a hlavně koncovka, to co jsme nedali v prodloužení a dnes 2x sami na bránu, tvl..!!!! . Je to strašná škoda, protože jsme vedoucí tým ligy mohli úplně v klidu vyprovodit jak nic. Hokej moc pěknej, LIT fanoušků kotel, vytvořili parádní atmosféru, to se jim musí nechat. Za mě pěkný utkání s parametry , které bohužel na sobě nese tu pachuť toho, že z něj máme jen bod..
No vcera super vykon od vsech Našich hráčů,krom tech chyb.Na 1:1 jsem z ty chyby,a laxnosti malem vyrval sedacku,na 3:3 to samý.No proste toho nás sráží,jak psal uz Screepy.Jinak fakt pěkný,bojovný,nasazení to mělo.Měli je na lopatě,stacilo uz jen škrtnout,a shoreli by.No škoda.
Teda s tím Vlachem klobouk dolů! Zlín má zraněnej kompletní první útok, usilovně už druhý týden shání hráče, jedná hlavně s Kometou i Třincem a Vy jim vyfouknete Vlacha...
Komentáře
https://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/1025997-nove-hokejove-dresy-povazuje-slovenske-vnitro-za-znevazovani-statniho-znaku.html#hp-sez
Ukázalo se také jak moc jsou pro tým důležití Slovinci a Plutnar.
That meant: We needed 10 minutes for 1 shot...
Tak vítej zpět a doufám, že navážeš na zdejší sezony. A Balán pryč :-).
Zlín má zraněnej kompletní první útok, usilovně už druhý týden shání hráče, jedná hlavně s Kometou i Třincem a Vy jim vyfouknete Vlacha...