HCE Fórum

1697698700702703721

Komentáře

• Jinak jak jsme tu probirali toho Fleka, dneska jen potvrdil moje slova, ze zpet nechtel ani nechce.

"Asi bych byl rád, kdybych si v té hale zahrál"
    "Ukázal jsem, že támhle bude moje místo.“

Ta hala se bude stavet jeste minimalne 2 roky.
  • Jinak dneska ta Olomouc no .. :D od nasich souboju v predkole ten tym nemam rad a mam pocit, ze se nam na ne dlouhodobe nedari. Navic v ty jejich plecharne dneska, bude to velice tezke, oba tymy dostali v poslednim zapase klepec a oba to budou chtit odcinit. Ocekavam vyhry jednoho tymu o gol.
  • upraveno 18. říjen
    @kinkis Však zahraje ale s repre 🤣. Jako je to celkem ironie, ale co už uvidí se.

Dneska očekávánlm jiný průběh než předchozí zápasy. Očekávám hodně gólů a Habal nula. 😎
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Reálně, kdo by si vzal Kofroně s Kruzikem? :D
  • Jo to je zase ta druha otazka no :D jestli ty hraci maji nejakou hodnotu :D 
  • Lidi neblbněte Kubík je hráč do prvních dvou lajn a přesilovku proto ho i brali - jasně teď je ve sračk.ch , ale Novotný za něj bude chtít posilu ne hráče do 4 lajny za Kružika ani Kofroňe nebo Kofřika vám ho nedá!
    Taky by se mi líbil třeba by oživnul, ale podle mě ho budou měnit když tak s Plzni za Holešinskýho treba někoho kdo ty čísla měl třeba loni...ale ne s namá za kluky co ty čísla neměli ani nemají..nejsou blbí...a za money je podle mě blbost potřebujou hráče místo něj aby jim pomohl
  • Hlavně, at to neni jak loni…Olomouc nejhorší v přesilovkách, ale nám dali v každým zápase v přesilovce aspoň dva :D
  • Kazdopadne dnesni zapas ma opravdu velky vliv, v nedeli nas cekaji Pardubice a neni nerealne, ze se po vikendu budem krcit nekde na 12. miste
  • Změna. Pardubice od 17h další zápasy v neděli od 16:00
  • Hráči U20 v extralize seřazeni dle času na ledě. Čihař je spolu se Sikorou (to je ten debil, co sestřelil Artu) nejproduktivnější
  • Ten Sikora teda zadnou stopku nedostal za ten faul co?
  • jeste jsem premyslel ...proc treba neudelaji vymenu formou hostovani...sapousek za nekoho ...
  • Spousta lidi za tohle Pateru chvali a ja s nimi souhlasim. Samozrejme ten hrac nesmi byt kopyto k nicemu, ale Vojta dohrava souboje, neboji se vzit puk na sebe atd. Samozrejme je tam plno chyb, ale je mu 17. Tohle mu muze v kariere extremne pomoct. Temhle hracum 4. lajna a 6 min icetime moc neda. Za tohle si nasi treneri zaslousi respekt.
  • Jestli je nějaká možnost sem dostat Kubika, určitě bych o tom přemýšlel. Je to typ hráče kterého tady nemáme, střelec a to v dobrým věku. Jestli by ho Patera dokázal probudit, což je dost možné, protože ho z Kladna dobře zná, mohla by to být velká výhra. Ale nevím co bych nabídnul Motoru aby nám to moc neuškodilo. Kružik s Kofronem nebudou zajímavé. Max to vidím na Koffera, Plutnara a možná Procházku.
  • Koffer taky prisel za Vondracka a v danej moment to taky nedavalo smysl 😀
  • @Uklízečka_kabiny_HCE tvuj plan vyjde napul. Frodo dneska asi gola fakt nedostane, pac nechyta :D 
  • No tvl, to už raději ani nevyslovujte,tu výměnu Vondras - Koffer 🙄
  • Pluta bych nechal,ten do toho týmu patří, a své místo má
  • Ilo a Koffer furt mimo. No jsem z toho nervozni
  • @kinkis
    Výjde, protože když jsem viděl fotky tak jsem to rychle změnil na Habal xD vidíš tam i čas editu 
  • @Uklízečka_kabiny_HCE 

Tak doufám, žes to dal za barák :D
  • LukasCZ : jenže Vondráček měl podepsáno v Pardubicích ( po sezóně by odešel zadarmo- takhle jsme dostali Koffera a peníze - zda to mělo smysl to už je jiná) kdežto Kubík u nás podepsáno nemá to je sakra rozdíl...
  • fakt nevim zda je realny se bavit o nejakych vymenach. nas problem je, ze ve 3. lajne ted nemame zadneho rozdiloveho hrace. Salsten se sice zlepsil, ale je to prumernej hrac na urovni toho Sapiho/Kofrone?Kruzika... bez Ilomakiho ta lajna hraje jen o to gola nedostat.

osobne je pro me ten problem porad stejny - Salsten za ocekavani+chybi jedno produktivni kridlo. a nemyslim, ze Nora vymenine za Kubika (s Ilomakim by to mohla byt bomba). takze ne nutne vymenu, ale doplneni v utoku. 

jasny je, ze porad budou nejaky zraneni nebo duvody proc hraci nehrajou. muze se to doplnit hracema na hranici mezi SO a KVA, ale proste to nemuze byt polovina utoku. Na a u nas ta 3. lajna stoji a pada s Finem. 

• Tak prej to dnes skončí 3:3
  • @Screepy Bohužel... Malý zájem a jednoduchá manipulace s většinou společnosti se odráží ve volebních výsledcích. Ale politiku sem asi radši tahat nebudu  =)

@Uklízečka_kabiny_HCE Za Kubíka dáš velkou protihodnotu a ten kluk je rébus. Nemyslím si, že by to pro nás byl správnej kauf. U Říčky souhlasím, že hostování s 50 % účastí na platu by dávalo možná smysl. Ale my prostě nemáme co nabídnout a já ani v tom kádru nevidím jméno, který bych dával pryč (jako že vyloženě). Pokud se nezmátoří (což jsem doufal po Plzni), tak ten otazník bude mít Jaks...
  • Dotaz na Ilomakiho.

Jinak oni z Hradce jeli přímo do Olomouce. Přišlo mi nelogické, aby jeli zpět. Navíc do Olomouce vždy jezdili den předem.
  • @Uklízečka_kabiny_HCE tak snad to nebude vazne, hlavne nic neuspechat, ale potrebujeme ho jako sul
  • V kolikátý minutě dnes naskočí Frodo?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters