HCE Fórum

1664665666667668670»

Komentáře

  • Ten nám teď ukazuje, proč by jsme ho tady měli nechat.
    Njn
  • upraveno 16:07
    Na nás se vždy kazdej chytí at tym kterému se nedaří nebo hráč a nejlépe nás bývalý hráč…no a tady to mame…Kobli pujde na hattrick, ted uz je zase pri chuti a tak jak honznam

    Kazdopadne ja vypinam, presne tohle jsem cekal. Vleti na nas, my se z toho poserem napada nam tam 2-3 góly a je po zápase.

    Dneska se zase vyznamenává obrana 🤦🏻‍♂️

    ….4.gol? To bude slusnej debakl 🤮🤮
    Post edited by FeryBo at
  • Ten chytrák co tady nechal odejít Koblasu, ať si dá pár facek. Takovej snajpr tady prostě neni a nejakej Salsten to pravděpodobně nevytrhne.
  • Jsou jednoznačně lepší. 
    Zbytečné fauly. Využita jedna přesilovka. McIssac a jejich new Jaks. Je to stejný scénář co jsem viděli s Litvinovem doma. Doslova jim tam padne cokoliv. 

    1. gol náhodný /wave kupčo
    2. gol špatný důraz u Koblasy
    3. gol náhodný vlastní teč
    4. gol střela klobásy pěkný
    5. Souhra s novým Jaksem. 

    Nedivil bych se, kdyby šel Hamalčík dobrány. Prostě jsou rychlejší, lepší dravější. 
  • A to tam byla ještě tyčka- dozadu no coment bohužel- Litvínov je v laufu takhle nedůsledně s nima hrát je o debakl bohužel... Frodo už tam neměl po 3 gólů bejt...už ten první Kobliho jak zůstal zalezlej v bráně...nemá den - má na to právo,ale tohle má trenér vidět a střídat...Tím to nehazim jen na něj špatný jsou všichni i útočníci- ve spoustě situaci bekům nepomáhají
  • Jaks -3. Neměl by mu někdo o přestávce říct že už nehraje za Litvínov? 😁
  • Jeste ze jsem to dneska nestihl zatim jeste ani zapnout. To je tragedie!!!
  • Většinou se divám dokonce, ale dneska to fakt nešlape. Jim tam zase padne všechno. Typický zápas s Litvínovem :D 
  • Bože můj, a to mají takovou marodku…
  • Nesleduju to... My hrajeme bez golmana a bez hráčů?? 33 min a totální masakr...
  • uz to muzu rict? ze Salsten je novy Zetterberg. 

    neveril, ze to nekdy reknu, ale on by byl mozna Kofron v tom utoku lepsi. mame tolik centru, ale zadneho do prvni lajny :(
  •  já jsem spoko  =)
  • LIT jasne lepsi, ale zase bych na takovej masakr nevidel. 3 goly jsme dostali po strelach z pozic kdy nasi nestrili. jejich obrance Zile ma vic strel nez Gigi se Salstenem dohromady. Jaks jednu strelu (zablokovanou). hosi to musi brutalne zjednodusit. v obrane mame mercedesy (Reunanen, Jaks) a my to v utoku resime bud hrou po prknech nebo nejakejma kriznejma nahravkama pres pasmo na obsazene hrace...   
  • Type your comment@Uklízečka_kabiny_HCE

    kdyz si spoko tak co dělaš na varskym foru?? ropaci maj forum jinde
  • @FeryBo Myslím si, že většina můj názor zde znají. Ten zápas se nepovedl a 52 kol. Takové výkyvy letos budou časté u všech týmů, což napověděla první kole. To, že se nepovede doslova jeden zápas, nebudu měnit své názory. 

    Nemám důvod jim nevěřit. 
  • Pro Litvínov ztráta Jakse a získání McIsaaca zatím solidní jackpot. Dostal dneska Plutnar konečně šanci, když jsme v obraně měli den otevřených dveří?
  • To, že Salsten je bad center se ukazuje v posledních zápasech. Elitní center nemůže mít úspěšnost kolem 12%. Myslím si, až se vrátí ilomaki tak ten bude hrát 1.lajnu a Salstena tam neuvidíme. 
  • Salsten nehraje to, co bysme čekali, ale přestaňme prosím už centry poměřovat % úspěšností na buly. To fakt není jedinej a ani nejpodstatnější parametr. Jinak souhlasím, že nemá v 1. lajně co dělat a je to zatím největší FLOP v týmu.

    Co jsem nikdy netušil, že řeknu - hrozně lituju, že tady Mlejnek dostal šanci ve špatnej čas, protože toho trenéra jsme tady vychovali a jeho kompetence jsou naplno vidět bohužel až v Litvajsu (už u repre to bylo OK, ale teď je to fakt naplno). Smutný, ale přeju mu to...

    Jinak je to pořád malej vzorek, ale z toho, co Patera s Moravcem prezentovali i vedení, že jejich herní záměr, tak se jim zatím povedlo do toho týmu dostat tak 30 %. No, nedá se nic dělat, tohle musíme zkousnout a právem. Stabilita je něco, na co asi počkáme, ale už jsem roky zvyklí...

    @kinkis Po 2 třetinách měl 4 minuty. Čekal bych, že příští zápas už ty obranný dvojice budou vypadat jinak. Už je to třeba, aby ta konkurence byla cítit i tam...
  • upraveno 17:59
    Dělaj to v tom Litvajzu dobře se musí nechat...odešel jim Kirk i Jaks ( kolem 60 bodů cca ) a jakoby nic McIsac i Sadberg jim bodujou- zase super začátek jako loni kdy si nahrajou polštář bodů...
    Mlejnkovi to přeju ( je furt mladej on se tu ješte ukáže si myslim ) hodně mu pomáhá Albi ..a hlavně jim neskutečně vycházejí nákupy loni i letos maj to skvělé poskládaný a to ještě tolik marodů...
    U nás nesmíme panikařit a hned hráče vyhazovat, ale práce je tu ranec! První 2 zápasy neproduktivni teď zase 2 trága dozadu...zapomenout a v neděli doufám úplně jinak !!
    Doufám, že to Kalous brzo prokoukne a bude hledat potřebné křídlo...ať mužem ustálit ty první 3 lajny a můžou se taky trochu sehrát..
    Post edited by maverick at
  • jako prr, LIT protocil roky zpatky tezky prachy (daleko vesti rozpocty nez my) a vyjma posledni sezony se stejnymi vysledky jako my. ted jsou chvilku spolu a loni jim prisli oba Kasickove. my celou tu dobu misto nakupu prodavali, ted se to zacalo u nas budovat od znovu. 

    ted je na ne radost divat, ale rozhodne bych to nebral za nejakej vzor. u nas zatim nesedi ty importy. uvidime co Arttu    
  • upraveno 18:05
    @1140bxl Spíš je krásně vidět, že přivedeš ty 2 a postavíš to kolem nich (jasně, těch věcí je daleko víc než Kašičkové, ale od toho se odrážíš). A že Hynek předal otěže ve sportovní části Vrábelovi a trenérskej tým se povedl a dává to smysl, to si za vzor vzít můžeme. Že neměli skoro prachy na Ondru Kašičku a lepili to neustále na poslední chvíli, to je věc druhá. No, nebudu tady naříkat, že stačilo trošku zabrat a byli by třeba tady...

    Každopádně budu škodolibej - ještě že máme Mountfield a Kometu...
    Post edited by HCE_Majkl at
  • jasne. ale Kasicku nechodi po svete padesat. ted je to u nas trochu loterie. Reunanen je zatim plus. Snad se mu to neznechuti. tech chyb co udelaji nasi utocnici je proste prilis moc. Jaks je pro me zatim zklamani, predpokladal jsem, ze bude treba v presilovkach dominovat. nechapu proc ho nechavaji sedet na PP jde Moravec. Pokud ho chces vyuzit, musis mu pripravit nejakou streleckou pozici. 

    obrana za me kvalitnejsi nez loni (i kdyz mamcins je druhej dlapa, co ten zadrbe), ale utok stejnej nebo dokonce slabsi. zase to drzi Bery, Jiskra, Cernoch a Griger... posily nevidis. 

    patera s moravcem vypadaji, ze s nima chteji pracovat a zlespovat je. porad neco do nich drti. pruser je, ze pokud to tam nebude padat, tak to mas po 10. kole v hlave. nejde spolehat, ze Friodo vzdy ukradne zapas. vetsina sezony jeste pred nama.

    nevim, treab muzu cekat az skonci kempy a pripavny obdobi v nhl a da se trh do pohybu, ale kalous predpokladam, ze skautuje brutalne utocniky. jak cechy/slovaky, tak nekoho treba z AHL s dobrejma cislama co uz to do NHL neda...     
  • U těch importů je to těžký. Jaks měl být jistota protože ELH už hrál a byl dobrej - zatim mlčí. Reunanen už ukázal, že by to jít mohlo. Ilomakiho přibrzdilo a asi ještě přibrzdí zranění, ale od něj si slibuju nejvíc a doufám, že to rozjede. Salsten byl naprosto stejný nákup, jako Zetterberg. Dánská liga - to nemůže být hráč do 1. lajny. Což podle mě nikdo ani neplánoval, ale bohužel zranění Artu do toho trochu hodilo vidle.

    Každopádně jsem zvědavej, kam se tahle sezóna bude ubírat, celkově dost nečekaných výsledků zatím.
  • Nikdo nečekal, že McIssac bude takhle hrát spíš bych to označil za náhodu nebo nováčkovské štěstí. 

    K tomu Salstenovi, ano měřítko výhranosti buly je jenom část. Nicméně osobně k němu nemám co říct, protože v těch všech zápasech byl neviditelný a nedokážu si ho ani spojit s nějakou akci nebo s něčím. Dále k tomu nemám co říct, uvidí se v dalších kolech, ale rád bych ho chtěl vidět na křídle. Furt tam jsou varianty co se nezkoušlo. 

    Nepřirovnal bych ho k Zettebergovi, spíš k Rachunkovi. Zett bude top střelec v 2.SWE. 

    Pluto dostal dneska 7min icetime. Hamalčík taky cenné zákroky. To, že to dneska nevyšlo nebudu panikařit. Jak říkám, těch otoček bude letos strašně moc. Lepší prohrát 5-2 než vést 3:1 a prohrát v poslední 3:4 - viz Vítky a Pardubice.

    Litvínov ano dělá to dobře, může být rád, že má Kaše, povedl jsem jim Švédík a McIssac. Uvidí se, kde se zastaví, ale zase očekávám stejnou přestřelku s Litvínovem jako minulý rok.-   
  • upraveno 18:21
    @1140bxl ;
    Reunanen a Jaks jsou první přesilovská duo obranců. Ve druhé je Moravec + 4 útočníci možná tam točí i Mikesku. 

    Jako Jaks tímto výkonem jde proti sobě. Pokud má klauzili tak ano měl by hrát jak buh, aby si ho někdo vzal a né lejno. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE at
  • Každopádně se ukazuje přesně to, co tu psalo několik z nás. V útoku chybí 1-2 top hráči. Zranil se Ilomaki a už se to prapodivně lepí Salstenem na 1. centru. Snad se nebude spát stejně jako minulou sezónu.
  • @HCE_Majkl Brno zase bude hrát tužku, pak vyhodí trenéra a na konci sezóny budou bojovat o top 4 :D Pokorný jestli vydrží do konce bude to zázrak.
  • Salsten za me šílený …. Co si od toho kdo sliboval nechápu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ten borec je neviditelnej, protože nestíhá bruslařsky …. Na začátku sezóny 🙈🙈🙈a Griger hraje na levasu☹️Okamžitě bych ho vrátil zpátky na centra kort když je Ilo zraněnej…. Dozadu dneska pruchodak strasnej teda. Kasicky a Kobliho nemá smysl řešit, odešli nebo nepřišli protože proste 34🤷‍♂️Tahle sezóna bude zase dřina ….
  • Hodnotím kladně reálné zhodnocení výkonu bez okecávání, ale teď s tim hlavně něco udělat
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters