TomK34 - článek ze série, která je o tom, kdo by mohl v příští sezoně hrát ve Švajcu. Němčinou nevládnu, ale i s pomocí automatického překladu je více než jasné, že je to článek jako z okurkové sezony
Vím, že se to tu probírá pořád dokola ale musím také přidat svůj názor v kauze "Beránek". Mnoho z nás čekalo na oznámení o Vánocích nebo první domácí zápas. Já už začínám být kolem toho trošku pesimistický. Myslím si, že nejspíš má podepsáno jinde a oznámit to zatím nechtějí z důvodu tzv" haterů", kteří by mohli Ondrovi zkazit zbytek sezóny tím, že budou psát jak už na to kašle, že už nedává góly a má to v p........ Tak jak to třeba bylo s Kondelikem při přestupu do Pardubic.
Ale,tak je pravda, že v posledních zápasech Bery je takovej bez elánu,bez té jeho dravosti....buď má v hlavě smlouvu, že neví jestli podepsat tady a nebo prostě už podepsal jinde, stejně se to dozvíme až po sezoně 😉
Přesně, protože kdyby Bery byl ten super truper bombarďák tak by podepsal pravděpodobně v super truper Škodovce kde ani jedna celá formace dohromady nemá víc gólů než on.
Celková částka je moc hezká, když vezmu, že se to věnuje. Ten Tarmo mě taky překvapil, z toho bych klido i tu částku ala Vita dal…
Byl jsem asi v 5 aukcích, ale kdyz jsem videl, jaka je tam bitka, tak jsem to hned po zacatku vzdal 😃Necekal bych, ze treba Rulda takhle vylitne. Musim si vystačit s Klinghentalem a počkat na další editku….
Já pouze jenom sledoval, říkal jsem si, že to by bylo fajn, ale čeká mě Sporzoo 24/25 a jejich druhá série hokejových karet. Co mě nejvíce překvapilo je Frodlík, že šel za celkem málo. Jaks vylítnul brutálně nahoru. Salsten je blbost a největší překvapení je Redlich s Rulíkem.
Komentáře
Bery měl nabídky že Švédska i Švýcarska, které odmítl
zdroj:
Je mnohem prehlednejsi nez web
S áčkem: 13g (3+3+2+2+2+1)
bez: 5g (2+1+1+1)
Oba hattricky dal s áčkem, kromě zápasu s Plzní měl všechny dvougólové taky s áčkem
Tak kdo je tady tak velkym fandou Salstena? Zatim treti nejdrazsi dres 😀
Tarmo nemel dres?
Byl jsem asi v 5 aukcích, ale kdyz jsem videl, jaka je tam bitka, tak jsem to hned po zacatku vzdal 😃Necekal bych, ze treba Rulda takhle vylitne. Musim si vystačit s Klinghentalem a počkat na další editku….
https://www.dpkv.cz/syslines/59/6/20/2/