HCE Fórum

1772773774775776778»

Komentáře

• na mym telefonu to na elitu nevidim...
  • Když otevřeš webovku eliteprospects tak to tam není☝️ani ten Tralmaks tam neni
  • Bery tam není psaný Tralmaks ano
    Bery měl nabídky že Švédska i Švýcarska, které odmítl 
  • Nic tam není, to si zas někdo akorát dělá srandu 
  • TomK34 - článek ze série, která je o tom, kdo by mohl v příští sezoně hrát ve Švajcu. Němčinou nevládnu, ale i s pomocí automatického překladu je více než jasné, že je to článek jako z okurkové sezony
  • VaneknaZDI ja koukal jen na dnešní datum 😉👍🏻každopádně uz by to mohli oznámit ať je tady klid uz👍🏻
  • Pokud to fakt tak je, tak na co se čeká? Chtějí oznámit co nejvíc najednou?
  • Jasně, má podepsáno... Ani jedno jméno jsme nedostali k Vánocům, natož k poslednímu letošnímu domácímu zápasu.. Leda tak prd...
  • Stahnete si tu aplikaci eliteprospect.
    Je mnohem prehlednejsi nez web
  • upraveno 31. prosinec 2024
    Jak jsem říkal, že pokud chceme zase probrat Beryho, musíme mu dát áčko :D spočítal jsem góly v zápasech kdy áčko měl a kdy ne a vyšlo to následovně: 

S áčkem: 13g (3+3+2+2+2+1)
    bez: 5g (2+1+1+1)

Oba hattricky dal s áčkem, kromě zápasu s Plzní měl všechny dvougólové taky s áčkem
    Post edited by Xaxxz on
  • Šťastný Nový rok Vám všem 🍀🍀🍀
  • Vím, že se to tu probírá pořád dokola ale musím také přidat svůj názor v kauze "Beránek". Mnoho z nás čekalo na oznámení o Vánocích nebo první domácí zápas. Já už začínám být kolem toho trošku pesimistický. Myslím si, že nejspíš má podepsáno jinde a oznámit to zatím nechtějí z důvodu tzv" haterů", kteří by mohli Ondrovi zkazit zbytek sezóny tím, že budou psát jak už na to kašle, že už nedává góly a má to v p........ Tak jak to třeba bylo s Kondelikem při přestupu do Pardubic.
  • Ale,tak je pravda, že v posledních zápasech Bery je takovej bez elánu,bez té jeho dravosti....buď má v hlavě smlouvu, že neví jestli podepsat tady a nebo prostě už podepsal jinde, stejně se to dozvíme až po sezoně 😉
  • Tak on ten váš Beránek není takovej super truper bombarďák aby mu super truper fazóna zůstala po celou sezónu.To by hrál jinde.
  • Přesně, protože kdyby Bery byl ten super truper bombarďák tak by podepsal pravděpodobně v super truper Škodovce kde ani jedna celá formace dohromady nemá víc gólů než on.
  • Pepin to zase myslel ze srandy. To je ten jeho černý humor.
  • 🤔👍
  • Finální ceny v aukci o Vánoční dresy. Seřazeno od nejdražší po nejlevnější. 

• Zajimave castky i jmena o ktere byl zajem.
    Tarmo nemel dres?
  • Reunanen si ten dres chtěl nechat pro sebe? :D
  • Reunanenuv dres v aukcích nebyl. 
  • Celková částka je moc hezká, když vezmu, že se to věnuje. Ten Tarmo mě taky překvapil, z toho bych klido i tu částku ala Vita dal…

Byl jsem asi v 5 aukcích, ale kdyz jsem videl, jaka je tam bitka, tak jsem to hned po zacatku vzdal 😃Necekal bych, ze treba Rulda takhle vylitne. Musim si vystačit s Klinghentalem a počkat na další editku….
  • upraveno 1. leden
    Já pouze jenom sledoval, říkal jsem si, že to by bylo fajn, ale čeká mě Sporzoo 24/25 a jejich druhá série hokejových karet. Co mě nejvíce překvapilo je Frodlík, že šel za celkem málo. Jaks vylítnul brutálně nahoru. Salsten je blbost a největší překvapení je Redlich s Rulíkem.  
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Tak nevím, žádné novinky nikde nejsou ohledně smluv a KV Arena je stále KV Arena...
    https://www.dpkv.cz/syslines/59/6/20/2/

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters