Musím říct, že jsem hrozně rád, že o tomhle už nemluví jen pár lidí z hokejového prostředí. Klobouk dolů přes Kladeňákama (myslím tu konkrétní skupinu fanoušků), protože jim patří fakt obdiv. Zastávat dneska nějaký hodnoty není jednoduchý a všechno není jen o úspěchu nebo penězích (a ne Kladno teď hodnoty nezastává, jen ukazuje, jak amatérsky vedenej klub to je). Doufejme, že tohle bude jeden z příkladů, na kterej bude většina klubů myslet...
Smoleňákovo komentáře k tomu přestupu asi ani nechci zmiňovat, protože to jen ukazuje, jak jednoduchej člověk to bohužel je a jeho argumenty jsou jen sprostý alibi. Co mě ale udivuje, je Džegr. Ten chlap zaslouží za svojí hokejovou kariéru neuvěřitelnej obdiv. Ale to, co předvádí v roli funkcionáře a člověka mimo kluziště, to je naprostej opak.
Nemáte někdo info o Kohym? V Brně nejdřív 13. útočník, teď už není ani v sestavě a nevypadá to, že by měl být. Vondrc ve Vítkých 4. lajna.... No, škoda obou kluků...
Pro Finy hodně bolestivý, ty se viděli už ve finále, pak vedení 2:0, 5:2 a nakonec bez placky, pro naše obří palec nahoru, že to nevzdali. Kulda jako kapitan nezklamal
Wow, neuvěřitelný od kluků. Kulda, Rymon - paráda a musím říci, že bych jednou rád vidě Bechera ve Varskym dresu, kvůli bývalému názvu klubu (a protože odehrál super turnaj 😀)
Jako Lukeš je díra, ale jak může rozhodčí uznat gól, když padnul až po přerušení hry? On písne protože si myslí že má brankář puk pod kontrolou, puk najednou vypluje z pod lapačky, Sparťan dá gól a platí? Já prostě ten první gól Sparty nechápu.
Docela by mě zajímalo, jak by asi vypadala nějaká dlouhodobá statistika zranění klíčových hráčů jednotlivých týmů. Člověk to u jiných mančaftů tolik nesleduje, ale u nás mám už řadu let pocit, že ta marodka Energie je extrém. Prostě jako kdyby se každý hráč podpisem smlouvy ve Varech stával o 50% náchylnější ke zranění a nemocem, než v celé dosavadní kariéře. Zároveň po odchodu z Karlových Varů pak další sezony dohrává v jiném dresu naprosto v pohodě celé sezony bez jediného problému.
@Kulasec Řekl bych, že extrémní to je hlavně poslední dvě sezony. Možná ta častá úrazovost je spojená s tím naším stylem, tzn. hodně blokovaných střel, rychlý pohyb...
Ja si skoro myslim,ze sem Kohout ani nechce. Podle me,kdyby chtel a energie nejak vyrazne projevila zajem,tak ho brno za nejaky peniz pusti. A ani si nemyslim,ze by to nejak vytrhl..i kfyz lepsi nez Kofron,Prikryl,Kruzik,..ty sou fakt do poctu.
Komentáře
Smoleňákovo komentáře k tomu přestupu asi ani nechci zmiňovat, protože to jen ukazuje, jak jednoduchej člověk to bohužel je a jeho argumenty jsou jen sprostý alibi. Co mě ale udivuje, je Džegr. Ten chlap zaslouží za svojí hokejovou kariéru neuvěřitelnej obdiv. Ale to, co předvádí v roli funkcionáře a člověka mimo kluziště, to je naprostej opak.
Dva měsíce to nejsou. Jen byl tak nevýrazný 😁
Řekl bych, že extrémní to je hlavně poslední dvě sezony. Možná ta častá úrazovost je spojená s tím naším stylem, tzn. hodně blokovaných střel, rychlý pohyb...