No tak už je to zase týden,co bylo vyjádření ,že jsme na trhu hodně aktivní.Den před zápasem s Třincem,a zase opět nic.
Nic není ani psáno,že by se někdo zázračně uzdravil.
No zřejmě opět zjistili,že se dá hrát i stím co máme, a že se to slatat dá,a sbírat bod po bodu.
Spartě chybi dva hráči, (Nám 9) jsou druhý,a hned mají.
Ja to prostě nepochopím,ale to je asi jedno, stejně to neovlivním.
Co je na tom k nechápání? Nejsme Sparta ani podobnej velkoklub, kterej má trochu jinou politiku. Je to pár dní, co se to tu za souhlasného mručení probíralo. Nechtějí sem tahat jen tak někoho. Stačí to takhle?
Jako jo, potřebujeme doplnit tým, ale ne přivézt noname Kanaďana jenom proto, aby se někdo dovedl. To fakt ne. To radši ať hraje Čihař, než takováhle přestupová politika.
Já nenapsal,že se musí brát konkrétně tenhle hráč.
Ale přijde mi,že už se vybírá docela delsi dobu.
Ale dejme tomu,že ti hráči co by vedení chtělo, prostě zatím nejsou.
VnZ : poslechl jsem si celé lákalo mě to že zvědavosti když jsem to na sportu viděl...jasně v něčem mají pravdu,ale na konci mě z obou začala bolet hlava 😀 Duda je individualista na ten skills trénink může bejt fakt dobrej , ale názorově je hrozně proti klubům a přitom bez nich
by žádnej hráč nikdy nebyl...no a Paží klasika...já já já 😀 některý názory nemá špatný, ale jsem rád, že je v Chomutově a ne tady
Hroznej zápas pro diváka! Třinec 2 góly my dvě tyčky, takže skóre jasný! Jednou sme špatně rozebrali hráče a jednou špatně vyhodili a ono to stačí na 3 body... ale jako 3 body sme si nezaslouzili bohužel....Měl jsem ,ale radši starej útočnej Třinec tenhle Motákův, ala Olomouc to je děsný se na to koukat...jen čekaj na chybu a zaparkujou pak autobus na modrý ...Jasně jsou 3 v tabulce ...loni s tímhle titul, ale hned po nás jsem jim vždycky fandil za to jakej hráli hokej teď je to hrůza pro oči
Jak jsi napsal, 2x tyc 0 golu, bohuzel nebylo prano, dneska bylo pro nas blby kolo, spousta tymu okolo nas hralo spolu, takze nas bodove dotahli/nam utekli
co jsem nechápal, bylo odvolání Froda. ten tam dělal tak minutu rozcvičku, než ho odvolali. Jo chápu, neměli jsme puk v útočném pásmu, ale ani když ho konečně odvolali, tak jsme nebyli usazeni v útočnym
@Xaxxz taky + Rachunek hraje hovno a nebavi ho to, Rachna a Bery by idealne meli sedet na tribune protoze prej ty hraci ze Sokolova hrali lip.. no lepsi fakt nekomentovat
Komentáře
Ten Dvořákovo hit má evidentně stejnou váhu jako Beránkovo "faul", obojí za dva zápasy...totální výsměch
Nic není ani psáno,že by se někdo zázračně uzdravil.
No zřejmě opět zjistili,že se dá hrát i stím co máme, a že se to slatat dá,a sbírat bod po bodu.
Spartě chybi dva hráči, (Nám 9) jsou druhý,a hned mají.
Ja to prostě nepochopím,ale to je asi jedno, stejně to neovlivním.
Ale přijde mi,že už se vybírá docela delsi dobu.
Ale dejme tomu,že ti hráči co by vedení chtělo, prostě zatím nejsou.
by žádnej hráč nikdy nebyl...no a Paží klasika...já já já 😀 některý názory nemá špatný, ale jsem rád, že je v Chomutově a ne tady
Je fakt úsměvný, jakej ten prasozmrd dostává prostor v médiích :-) Jinak jeden z těch dvou hráčů, který tam zmiňuje je Pecháček.....
Zas odvolávaj Bruka, ne?