Já jsem slyšel, že prej Pešout některý ty novináře dobře zná, že prej se s nimi vždycky domluví, aby měl prostor v médiích :-) Je teda vtipný to, že to komentuje zrovna on, jediný český trenér v historii, který s mládežnickým nároďákem sestoupil.....
drtiva vetsina novinaru jsou jen lovci clickbaitu tzn. potrebuji co nejsebevedomeji vyjadreny jasny nazor a to Pesout dodava. Co je obsahem sdeleni, zda ten co to rika je verohodny, zda to dava smysl je vubec nezajima…
Myslím si, že ostatní nemají takovou potřebu být vždycky vidět a cokoliv komentovat. Kdežto Pešout se vždycky potřeboval všude prodávat. Navíc on ne vždycky přemýšlí a vystřelí věci, který by ostatní neřekli a tudíž nebyli tak "zajímaví" pro čtenáře...
Pár lidí ve Sportu znám a lehce potvrdím to, co napsal @Flaksa34, je to často jeho iniciativa.
Ty Švédové si nějak moc věří.Zitra se měli hrát obě semifinále od 19:30 , a oni jako domácí tým mají možnost si vybrat dřívější čas. Tak do dáli na 15hod s tím,že aby měli delší regeneraci na finále. Aby kluci ještě necuceli.
Pro nás to je taky takhle lepší, v obou případech budeme mít delší čas na regeneraci. Včera jsem koukal na ten jejich zápas se Švýcarama a nebýt rozhodčích, tak bychom zítra hráli s Finama. Nehráli nijak přesvědčivě, navíc doma na ně bude tlak jak kráva. Mám takový tušení, že nás bude čekat loňský scénář s tím rozdílem, že tentokrát Švédi nebudou muset letět domů takovou dálku
Nebudu radši čekat do konce. Ale start snů, naprosto start snů a nečekanej. Už jsme zažili x zápasů, kdy tohle přišlo a nakonec jsme o to přišli úplně. Tak schválně dneska, pojďme hoši!
Zrovna jsem chtěl akorát napsat,že už to tady jednou bylo 🙄 Teď by chtělo dát ještě jednoho,nebo radši dva,a možná,bych tomu už i trochu věřil. Ale jinak fakt překvapivé no. Jen tak dál. A než jsem to dopsal tak 1:3😂
Asi tak ...3-0 už jsme tam letos vedli a jak to dopadlo všichni víme...hodnocení radši až po zápase! Bude to hodně o Habim tak snad potvrdí, že na to má a dokáže to vychytat...3 -1 v našem případě je prd náskok....
Jinak si neodpustím jednu věc-je smutný, že Šik jako náš odchovanec hraje za Litvínov a my bereme hráče odjinud na jeho úrovni (Bernovský, Kofroň,Přikryl) nevím kdo za to může Bruk asi ne (jeho zrovna řešili asi předchudci) ...jen je mi to líto, že ho vidím v Litvínově
@Xaxxz Zrovna jsem ke konci třetiny přemýšlel nad tím, jestli s Ikkou nejsou až moc hračičky a nedat ho radši k Čečemu a Berymu. Navíc se mi dost líbí spojení Jiskra - Hladonik. Ale uvidíme...
@maverick S Kofroněm i Bernovským jsem třeba OK, že se to zkusí, ale pokud se během 2 měsíců nedostanou do prvních 3 pětek, myslím si, že jim spíš prospěje 1. lajna v Sokolově. Za Šikem je ještě něco trochu jinýho z minulosti a hlavně teď sází na to spojení s Vrabelem, kterej z něj byl v Jihlavě happy. Ale kdo ví, třeba se tu ještě někdy objeví, ostatně má tuhle a příští sezónu na nějakej průlom, věk na to má...
Jinak k Sokolovu - já doufám, že Tureček a Hamalčík budou na příští sezónu v širším kádru. Oba si myslím, že tu příležitost maj "vyhranou"..
@HCE_Majkl Procházka hraje dobře kdekoliv, však taky bodoval asi v pěti posledních zápasech, ale jakmile je vedle Grígera, tak mi, aspoň v týhle fázi, ta lajna přijde opticky výraznější. Tenhle kluk se fakt povedl a věřím, že příští sezonu bude ještě lepší.
Komentáře
Krása 💪
Já nepochopím, proč je skoro každej druhej článek rozhovor s Pešoutem. Ten tam (a na isportu) na ty rozhovory snad má monopol
Pár lidí ve Sportu znám a lehce potvrdím to, co napsal @Flaksa34, je to často jeho iniciativa.
Tak do dáli na 15hod s tím,že aby měli delší regeneraci na finále.
Aby kluci ještě necuceli.
Teď by chtělo dát ještě jednoho,nebo radši dva,a možná,bych tomu už i trochu věřil.
Ale jinak fakt překvapivé no.
Jen tak dál.
A než jsem to dopsal tak 1:3😂
Jinak si neodpustím jednu věc-je smutný, že Šik jako náš odchovanec hraje za Litvínov a my bereme hráče odjinud na jeho úrovni (Bernovský, Kofroň,Přikryl) nevím kdo za to může Bruk asi ne (jeho zrovna řešili asi předchudci) ...jen je mi to líto, že ho vidím v Litvínově
@maverick S Kofroněm i Bernovským jsem třeba OK, že se to zkusí, ale pokud se během 2 měsíců nedostanou do prvních 3 pětek, myslím si, že jim spíš prospěje 1. lajna v Sokolově. Za Šikem je ještě něco trochu jinýho z minulosti a hlavně teď sází na to spojení s Vrabelem, kterej z něj byl v Jihlavě happy. Ale kdo ví, třeba se tu ještě někdy objeví, ostatně má tuhle a příští sezónu na nějakej průlom, věk na to má...
Jinak k Sokolovu - já doufám, že Tureček a Hamalčík budou na příští sezónu v širším kádru. Oba si myslím, že tu příležitost maj "vyhranou"..
Procházka hraje dobře kdekoliv, však taky bodoval asi v pěti posledních zápasech, ale jakmile je vedle Grígera, tak mi, aspoň v týhle fázi, ta lajna přijde opticky výraznější. Tenhle kluk se fakt povedl a věřím, že příští sezonu bude ještě lepší.