Jaroslav Modrý (trenér Komety): „Dnes byla pěkná
atmosféra, je fajn hrát opět doma před našimi fanoušky. Měli jsme
výborný vstup do utkání, ale nebyli jsme za to odměněni, chybí nám tam
produktivita. Pak nám to tam trošku napadalo ve druhé třetině, honili
jsme to na konci, to jsme nedokázali a přejeme soupeři k vítězství.“
Schválně spočítám, kolikrát jsme za poslední 4 sezóny vedli 2:0 a kolikrát jsme to dotáhli do vítězného konce…protože tolikrát prosrat zápas za stavu 2:0 není normální
Jsem zvědavý na hodnocení zápasu, jak naši borci do toho dali vše a bla, bla, bla. A že gratulujeme soupeři. No nic, už mám novoroční předsevzetí. Nebudu se nervovat naší nemohoucností a v klidu si počkám jak dopadneme v baráži.
Jiri72, ty vole…ty se tady vždycky objevíš, když se nedaří…já od tebe za celou existenci tohohle fora nezažil pozitivní reakci. Kdes byl po Plzni, po Kometě? Hrajeme na hovno, ale na baráž to fakt není, navíc prostě máme marodku jako kráva a management, kterej na to není schopnej reagovat
Jak nemá bejt fanda nasranej ??? Kolikátej zápas co si sami prohrajem...3x sami na branku a nic pak samozřejmě gól na 2-1 a 3 třetina totálně o ničem od nás ! Čekání na to co Liberec a přestat hrát...Smutný,špatný no prostě fakt na hovno bohužel! 2 třetiny se nadřou a pak tohle...
Do nového roku všem všechno nej a těm co budem fandit dál pevné nervy ( bez těch se ve Varech neobejdem)
Komentáře
Jinak Lukeš opet zari a neco si přejme, pada Kometa..
Hold nic no.
Ale ono se vlastně nic neděje,jedeme podle plánu......
Takže Hezkej Novej rok přeji Vám všem tady 🍀🍀🍀
Do nového roku všem všechno nej a těm co budem fandit dál pevné nervy ( bez těch se ve Varech neobejdem)