Jako apríl teprv bude ...se potřebujem chytnout a vyhrabat ze špatnejch výkonů sotva máme náznak tak tohle ...beru 1-3 hráče to má každej tým, ale tohle...tak kéž by za to vzali kluci co teď budou mít větší ice-time...I bod by byl super!
Xaxxz: Souhlas i z opakovačky! Pokud něco tak Bery 2 podražení a Zamorský 2 nedovolené bránění neměl puk a schválně si tam stoupnul do cesty...rozhodčí to nechali což bylo dobře!
Za tohle 2 zápasy to je hodně těžká komedie!!!
Těžký K.o .
Přišlo my ,že mi hrajeme a oni dávají góly...spadlo jim tam všechno na co sáhli a my jen tyčka nebo to vychytal Růžička...škoda nebyl to žádnej Boleslavskej válec ,ale teď už to bude sakra těžký
Přitom naši nehrají špatně. Chyby v obraně tam jsou pořád a taky z nich jsou 2 goly, ale bojují a šance si vytvářejí. Problém je že Boleslav dala ze 3 větších šancí 3 goly a my jen tyčku a nebo trefíme brankáře. Na to v jaké sestavě hrajeme je to koukatelný.
Skoda ze Hladonik nedal ten najezd, myslim si ze by bolehlav hodne znervoznila, nas by to nakoplo a treba by aspon ten bod udelali. Takhle uz tomu mioc neverim, ty zas ted budou uz hrat tu svoji betonarku a na to mi neumime
Nehrajeme špatně, ale bohužel jim to tam napadalo a nám ne. Ale jinak Boleslav nijak lepší není a mě aspoň těší, že Gigiho lajna prostě ukazuje, jak nadprůměrná je herně...
Jinak mám zapnutou vedle toho i Kometu a musím říct, že to je slušná deka. Tipnul bych si, že jí Modrý úplně nepřežije a Lukeš je teda taky parádně drží :-)
Škoda prostě i v té sestavě... body jsme potřebovali, ale nebylo nám to prostě asi souzeno ,produktivita v 1 třetina rozhodla...Olomouc i Plzeň jsou zatím na bodech tak uvidíme ještě jak dohrajou oni
Určitě se nejde nějak zlobit.Hrali celkem dobře, šance byli, bohužel gól byl jen jeden. Snad v sobotu srovnají mířidla,a bídy budou. Ty bláho,ale ten Liberec doma s Kladnem 4:7😳
Liberec bude nalomenej jak kráva, to musíme tři body udělat…nicméně pochybuju, že se nám zázračně uzdraví aspoň dva hráči…jinak dneska jsme nehráli vůbec špatně, kdyby dal Hladonik ten nájezd, tak to taky mohlo vypadat jinak…ale je fakt, že po pauze je ten hokej daleko koukatelnější, nicméně furt je potřeba posílit
Komentáře
Za tohle 2 zápasy to je hodně těžká komedie!!!
Dle mého dnes 0 bodů, kéž bych se mýlil.
Přišlo my ,že mi hrajeme a oni dávají góly...spadlo jim tam všechno na co sáhli a my jen tyčka nebo to vychytal Růžička...škoda nebyl to žádnej Boleslavskej válec ,ale teď už to bude sakra těžký
Tvl,jak asi,když nám chybí 7 hráčů základu 😂
Jinak mám zapnutou vedle toho i Kometu a musím říct, že to je slušná deka. Tipnul bych si, že jí Modrý úplně nepřežije a Lukeš je teda taky parádně drží :-)
Hold porazili nekompletní mansaft,to se hold stává.
Jinak myslím,že na body by to tam bylo úplně v klidu.
Snad v sobotu srovnají mířidla,a bídy budou.
Ty bláho,ale ten Liberec doma s Kladnem 4:7😳