Jak je ready Dlapa je jasný, že na bekách je přetlak ...stabilní místo si vybojoval Mikyska...7 bek bude Moravec...v záloze Rulik,Tureček kdyby nejhůř Pulpán(Plzni jen pomahal s naším svolením ne ?) a Rohan ...myslím si ,že to má logiku proč ho držet v Sokolově...Plzeň má s bekama problém když si musí Pulpána půjčovat takže uvolnění Šaldy dává rozum...máme 7 lepších tak to je ...
Šalda od počátku zklamání...navíc jak už tady někdo psal, ten kluk vysřídal x klubů a nikde se plně nerozvinul. Ani neplnil tu roli toho defenzivního tvrďáka...a pokud to znamená, že máme na příští sezonu jistého Reunanena/Jakse, tak by to bylo boží
Za mě teda překvapení, že to mělo tak krátký trvání. Ale mluví to samo za sebe prakticky celý. Šalda má nálepku hráče, kterej vždycky přestoupí a teď už se prosadí. Šanci měl hodně, u nás byl prostě hrozivej a jeho přístup dle všeho taky nebyl úplně OK. Takže se mi líbí, že to dostalo jednoznačný rozhodnutí a žádný paběrkování.
Že mu dá Plzeň takový podmínky, to žasnu 😁 A jestli od něj Jandač čeká agresivitu a vyztužení zadních řad, tak OK. Za mě dobrý uvolnění budgetu…
Salduv prestup je OK. Je nesmysl ho nechat hrat v Sokolove a platit ho pro priad kdy potrebujeme doplnit obranu. Mel svetle chvilky a pak v kazdem zapasy momenty kdy si rikas, ze to je tak laxni pristup, ze bys mu dal par facek. nevim zda to bylo umyslne nebo je to povahou a nevyrovnanosti vykonu. Jak nekdo psal, uvolneni penz v budgetu...
Salsten - asi se budu opakovat. svetle okamziky mel uz snad kazdej utocnik. problem s nim je, ze je cistokrevny centr. nejsem si uplne jistej, ze to bude s Ilomakim fungovat dlouhdobe. Pokud by ho CEB chtel vymenit za Kubika, asi bych prilis nevahal. (ale proc by to Motor delal?) Ale treba se do toho postupne dostane a privykne na tempo a nasazeni, ale dle meho trochu luxus mit importa v takoveto situaci.
koukam, ze mame Black Friday v e-shopu, ale fakt by me zajimalo proc pri soucasne zajmu o hokej nenabizeji (jako vanocni darek) "permanentku" na poslednich 11 zapasu v regulerni sezone. das to do hezkeho obalu, k tomu nejakej gadget/triko/salu/slevu do fanshopu a reknes si za to symbolickych 1932 Kc. I firmam by se to dalo nabidnout... ale verim, ze kluci z marketingu ci ticketingu to maji vymyslene jinak a lepe...
Repre pauza skončila a dneska začíná kolotoč. Vítkovice hrajou s Bolkou a my sněma až v pátek. Každý je smutný, že Radin "Makar" Šalda šel do konkurenčního celku!
Všichni víme, že prehistoricky se nám vždy po repre pauze nedaří a je to tady takový trend. 23/24 jsme z 8 zápasů měli 8 bodů.
A CO LETOS? Já osobně věřím, že toto prokletí zlomíme! CO VÁŠ NÁZOR? Jak to vidíte?
Čekají nás: Vítkovice Liberec Brno Kladno Plzeň Třinec Olomouc Pardubice
Budeme hrát s celky, kterým, se vůbec nedaří. A pokud by tam někdo zázračně nás porazil, nemyslím si, že by se nastartoval.
No ono to už ( zázračně 😂😂😂 ) nebude vůbec jednoduchý hned ten první ve Vitkách.
Ono to Kladno u Nás taky potom nebude žádná lehká práce.
Necháme se překvapit. Hlavně aby se dali už dohromady všichni marodí, a ten tým žral led už pospolu.
Kladno jsme doma (až do loňska) porazili v každým domácím zápase od jejich návratu zpátky a často padlo víc jak 5 gólů. Jsou v prdeli a konečně míří do toho spodku, kam patri. U nich prohráváme často, ale nejsme jediní. Taky mám největší strach z Vítkovic a Liberce, ale pokud budeme hrát stejně jako pred pauzou, tak o body nepřijdeme
Kenins i Soderlund by momentálním stavu nebylo posílení. Kenins delší dobou bez formy dá se říct od 30 šel dolů.
Tim na základě toho, že vždy ožil po tradu tak nyní už do takového rizika nikdo nepujde. Možná Liberec.....ale očekávám navrat domů klidně i druhou švédskou.
No koukal jsem se půlku zápasu na Kladno - Plzeň a teda Kladno s tímhle zamíří velmi rychle tam kde mu bylo předpovídáno. A to upřímně a ve vší úctě Plzeň nehraje žádný krasohokej. Jen prostě Kladno marný.
1140bxl: Kubík mel jít do Liberce za Bulíře, ale ten se zranil, takže nic. Salstena chtít asi nebudou no….. Jinak ale shání centra, protože jim ještě jeden centr odejde.
Šalda za me podle očekávání, už jsem to psal v létě, za me je to bek na rozmezí první ligy a extraligy….
Uklízečka: Máš můj obdiv, pustit se do výměny názorů s takovým tupcem jako je Mikeš to klobouk dolů. On vystupuje jako kdyby hokej někdy sám hrál, přitom je to kopyto, který neumí vzít hokejku do ruky a hlavně o hokeji ví úplný hovno. Ztráta energie s někým takovým diskutovat ….
Komentáře
> Že by byl podepsaný nějaký zajímavý obránce na příští rok? 🫢
No…treba Tarmo 😊
Že mu dá Plzeň takový podmínky, to žasnu 😁 A jestli od něj Jandač čeká agresivitu a vyztužení zadních řad, tak OK. Za mě dobrý uvolnění budgetu…
Salsten - asi se budu opakovat. svetle okamziky mel uz snad kazdej utocnik. problem s nim je, ze je cistokrevny centr. nejsem si uplne jistej, ze to bude s Ilomakim fungovat dlouhdobe. Pokud by ho CEB chtel vymenit za Kubika, asi bych prilis nevahal. (ale proc by to Motor delal?) Ale treba se do toho postupne dostane a privykne na tempo a nasazeni, ale dle meho trochu luxus mit importa v takoveto situaci.
koukam, ze mame Black Friday v e-shopu, ale fakt by me zajimalo proc pri soucasne zajmu o hokej nenabizeji (jako vanocni darek) "permanentku" na poslednich 11 zapasu v regulerni sezone. das to do hezkeho obalu, k tomu nejakej gadget/triko/salu/slevu do fanshopu a reknes si za to symbolickych 1932 Kc. I firmam by se to dalo nabidnout... ale verim, ze kluci z marketingu ci ticketingu to maji vymyslene jinak a lepe...
Nečekal jsem, že se tak snadno nechá vyprovokovat a ještě bude mít nějaké blbé narážky.
Aspoň jsi měl v práci co číst
Jinek ten koment,ohledne Mikysky je taky prepal..
Všichni víme, že prehistoricky se nám vždy po repre pauze nedaří a je to tady takový trend.
23/24 jsme z 8 zápasů měli 8 bodů.
A CO LETOS? Já osobně věřím, že toto prokletí zlomíme! CO VÁŠ NÁZOR? Jak to vidíte?
Čekají nás:
Vítkovice
Liberec
Brno
Kladno
Plzeň
Třinec
Olomouc
Pardubice
Budeme hrát s celky, kterým, se vůbec nedaří. A pokud by tam někdo zázračně nás porazil, nemyslím si, že by se nastartoval.
Ono to Kladno u Nás taky potom nebude žádná lehká práce.
Necháme se překvapit. Hlavně aby se dali už dohromady všichni marodí, a ten tým žral led už pospolu.
Tim na základě toho, že vždy ožil po tradu tak nyní už do takového rizika nikdo nepujde. Možná Liberec.....ale očekávám navrat domů klidně i druhou švédskou.
Jinak Kupčo stále nevíme co je s ním.
Šalda za me podle očekávání, už jsem to psal v létě, za me je to bek na rozmezí první ligy a extraligy….