Bruk dneska dost hraje o svuj osud na lavicce Vitkovic, dneska to nebude lehky zapas, ale jestli jsme si udrzeli formu z pred pauzy, mame na to je porazit
Nemyslím si, že by Bruk úplně teď někdy hrál o fleka. Šimíček si ho vybral, chtěl ho do Vítkovic a neodstřelí ho hned. On moc dobře ví, že x trenérů tam nepůjde právě proto, že Šimíček je magor a fungovat pod ním není úplně easy...
Ale jak už jsem tu psal v týdnu - čekám tenhle týden aspoň 5 bod. Je to vysoký očekávání, ale snad nám nespadl řetěz a udržíme nějakou formu. Teď je období, který historicky vnímám z naší strany hodně slabý, a kde se navíc může začít ukazovat, jak se našemu novými realizáku daří prosazovat věci do praxe a kontinuálně je držet. Tak snad nevyfasujem
Jinak kdyby se Vítkovice chtěli zbavit třeba Percyho, kterej teď tápe a on by ještě byl ochotnej sundat trochu peníze vzhledem k výkonům, tak bych se tomu vůbec nebránil. Ale to je spíš v rovině přání, protože peníze na dalšího takovýho beka použijeme spíš jinak..
Už před sezónou se dost mluvilo o tom, že hlavní měl být spíš Wojnar. Takže za mě Bruk o fleka hraje a jestli Bruka ukončí, posunou Wojnara na pozici hlavního a nebudou hledat nikoho novýho na pozici hlavního trenéra.
@kinkis O to vtipnější je, že se stejně všichni naváží do Bruka, i když se před sezónou psalo, jak tím hlavním bude Wojnar Ale to už jsem psal, že to negativitu moc nechápu. Tak pojďme pro body, hoši!
Kdo tady říkal, ze Jaks nestřílí golfem😂😂😂pěkná švestka👌🏻Jinak ty rozhodčí to je votřes, jsou tam 4 a nejsou schopny nahlásit dobře, kdo přihrál na gól….. prej Kofroň 🙈a druhá prihravka nic. Přitom nahrával Ilo a Bery
Teď potřebujeme buď využít i tu třetí nebo aspoň přežít začátek třetiny. Vítkovice dneska dozadu hrozný, pohybově taky nic moc, takže by byla škoda ty body neodvézt…
Nejsou schopni rozlišit 75 a 76, no hlavně komentátor to vidí 20x ze záznamu a stejně řekne, že to byl Kofroň. Jinak dneska mi přijde Tarmo takovej nejistej, ale taky to je jenom člověk. Jaks ho v těch posledních zápasech solidně zastupuje.
Škoda toho gólu, řekl bych téměř z hovna. Do tý doby byl na tom ledě jeden tým a Vítky hráli úplně stejně hrozně jak my loni. Doufám, že to umlátíme
Komentáře
Čihař - Černoch - Beránek
Jiskra - Gríger - Sapoušek
Kružík/Kofroň - Ilomaki - Salsten
Redlich - Šír - Koffer
Ale jak už jsem tu psal v týdnu - čekám tenhle týden aspoň 5 bod. Je to vysoký očekávání, ale snad nám nespadl řetěz a udržíme nějakou formu. Teď je období, který historicky vnímám z naší strany hodně slabý, a kde se navíc může začít ukazovat, jak se našemu novými realizáku daří prosazovat věci do praxe a kontinuálně je držet. Tak snad nevyfasujem
Jinak kdyby se Vítkovice chtěli zbavit třeba Percyho, kterej teď tápe a on by ještě byl ochotnej sundat trochu peníze vzhledem k výkonům, tak bych se tomu vůbec nebránil. Ale to je spíš v rovině přání, protože peníze na dalšího takovýho beka použijeme spíš jinak..
Salsten dobrý pas na Ilomakiho mohl to mít i gol.
Kdyby jsme to doplacali ke 3 bodům, tak by to nevadilo, ne?
a Jaksova pumelenice, tu potřebujeme, snad je to znamení, že se do toho začíná dostává
Ale celý ten gol je za Ilomakim, jak se dostal do pásma a prostě kontrolovaná hra. Pak libová nahrávka na one timer.
Košťálek dobrý gol. To se nedalo chytit.
Dneska to chce urvat, 35 minut úplně v klidu, tedka jsme udělali par chyb a zbytečně je pouštime do hry.
Sapy břevno, štěstí v ty koncovce teda moc nemá 🙈
Škoda toho gólu, řekl bych téměř z hovna. Do tý doby byl na tom ledě jeden tým a Vítky hráli úplně stejně hrozně jak my loni. Doufám, že to umlátíme