HCE Fórum

1727728729731733

Komentáře

• Ve dvojce bude hrát Kofroň 🤌
  • Uklízečka: Nebude, je tam Sapi
  • Prochazka nehraje a Sapi v druhy jo? Tak to ty utoky vidim teda takhle:

Čihař - Černoch - Beránek
    Jiskra - Gríger - Sapoušek
    Kružík/Kofroň - Ilomaki - Salsten
    Redlich - Šír - Koffer
  • https://isport.blesk.cz/clanek/454617 Trosku infa o Vitkach a jejich stavu
  • Bruk dneska dost hraje o svuj osud na lavicce Vitkovic, dneska to nebude lehky zapas, ale jestli jsme si udrzeli formu z pred pauzy, mame na to je porazit
  • upraveno 15. listopad
    Nemyslím si, že by Bruk úplně teď někdy hrál o fleka. Šimíček si ho vybral, chtěl ho do Vítkovic a neodstřelí ho hned. On moc dobře ví, že x trenérů tam nepůjde právě proto, že Šimíček je magor a fungovat pod ním není úplně easy...

Ale jak už jsem tu psal v týdnu - čekám tenhle týden aspoň 5 bod. Je to vysoký očekávání, ale snad nám nespadl řetěz a udržíme nějakou formu. Teď je období, který historicky vnímám z naší strany hodně slabý, a kde se navíc může začít ukazovat, jak se našemu novými realizáku daří prosazovat věci do praxe a kontinuálně je držet. Tak snad nevyfasujem  =)

Jinak kdyby se Vítkovice chtěli zbavit třeba Percyho, kterej teď tápe a on by ještě byl ochotnej sundat trochu peníze vzhledem k výkonům, tak bych se tomu vůbec nebránil. Ale to je spíš v rovině přání, protože peníze na dalšího takovýho beka použijeme spíš jinak..
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Už před sezónou se dost mluvilo o tom, že hlavní měl být spíš Wojnar. Takže za mě Bruk o fleka hraje a jestli Bruka ukončí, posunou Wojnara na pozici hlavního a nebudou hledat nikoho novýho na pozici hlavního trenéra.
  • Takže Dlapa ještě nenaskočí, pochopitelný s ohledem na to, jak dlouho chyběl
  • @kinkis O to vtipnější je, že se stejně všichni naváží do Bruka, i když se před sezónou psalo, jak tím hlavním bude Wojnar  =) Ale to už jsem psal, že to negativitu moc nechápu. Tak pojďme pro body, hoši!
  • upraveno 15. listopad
    Slyšel jsem jméno Dáda Bruk :no_mouth:
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • upraveno 15. listopad
    ILOMAKI už úřaduje.........
    Salsten dobrý pas na Ilomakiho mohl to mít i gol. 
  • Ilomaki hned áčko
  • po té nic moc rozehře to byla pěkná kombinace
  • zatím hrozná plácaná.....
  • Vargas88
    Kdyby jsme to doplacali ke 3 bodům, tak by to nevadilo, ne?
  • to by nevadilo :),ale zatim to je hrozný hokej....

• Ilomaki 0+2
  • upraveno 15. listopad
    Ty vole. TO co bylo za kontrolní přesilovku. Ilomaki to tam povodil jak pánko :D  a Jaks z golfu :D :D 
  • Parádní start do druhý třetiny (na nás nezvyklej!!) a skvěle sehraný 2 přesilovky - Janis začíná být on fire 😎
  • Krásná přesilovka...Ilomaki s přehledem
  • Ilo - tak děcka, dnes si ukážeme, jak si pohrát s pukem i soupeři

a Jaksova pumelenice, tu potřebujeme, snad je to znamení, že se do toho začíná dostává
  • Kdo tady říkal, ze Jaks nestřílí golfem😂😂😂pěkná švestka👌🏻Jinak ty rozhodčí to je votřes, jsou tam 4 a nejsou schopny nahlásit dobře, kdo přihrál na gól….. prej Kofroň 🙈a druhá prihravka nic. Přitom nahrával Ilo a Bery
  • Stejně jim to přičtou po zápase, ty statistiky se zpětně kontrolují dle videa
  • upraveno 15. listopad
    @Flaksa34 Jaks fakt nestřílí golfem, proto jsem smál :D. Kofron přihrával Ilovi. 

Ale celý ten gol je za Ilomakim, jak se dostal do pásma a prostě kontrolovaná hra. Pak libová nahrávka na one timer. 

Košťálek dobrý gol. To se nedalo chytit. 
  • Xaxxz: To já vím, ale z principu, jsou tam 4 a hovno vidí.

Dneska to chce urvat, 35 minut úplně v klidu, tedka jsme udělali par chyb a zbytečně je pouštime do hry.

Sapy břevno, štěstí v ty koncovce teda moc nemá 🙈
  • Uklízečka: Já myslím, ze Kofroň už nebyl vůbec na hřišti …. Byl tam za nej právě Bery
  • upraveno 15. listopad
    Teď potřebujeme buď využít i tu třetí nebo aspoň přežít začátek třetiny. Vítkovice dneska dozadu hrozný, pohybově taky nic moc, takže by byla škoda ty body neodvézt…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Nejsou schopni rozlišit 75 a 76, no :D hlavně komentátor to vidí 20x ze záznamu a stejně řekne, že to byl Kofroň. Jinak dneska mi přijde Tarmo takovej nejistej, ale taky to je jenom člověk. Jaks ho v těch posledních zápasech solidně zastupuje. 

Škoda toho gólu, řekl bych téměř z hovna. Do tý doby byl na tom ledě jeden tým a Vítky hráli úplně stejně hrozně jak my loni. Doufám, že to umlátíme
  • Pochvala patri klukum za druhou tretinu.Skoda tech ne vyuzitych sanci.Ty pruchody v souperovi obrane jaou obroske.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters