@Flaksa34
Vím, že to jsou odlišné situace. Ale šlo mi hlavně o tu dobu, kdy podepsal.
Pokud podepíše ve Varech ti to hned pustí do světa. Ostatní až po MS.
Dlouhé podepsání měl taky Lantosi, který vlastně řešil zahraničí a stal se z toho Flop v Liberci.
Jinak počas repre pauzy bych čekal nějakou výměnu v telh, ale zatím tiše po pěšině.
Kupco už nehrál nějaký 4-5 zápas. Včera tam byl Kružík a Procházka. Kofroň zatím ne. Kupco zatím slabota na základě čísel, herně nevím, ale nemam tu zatím žádné očekávání.
Verim,ze pokud Bery podepise u nas tak si i ostatni hraci(ti lepsi) muzou rict..Ty jo ty Vary asi nebudou tak marny kdyz u nich podepsal dalsi smlouvu Bery..Asi stavi lepsi tym,pujdu k nim taky!
Me uz zase leze na nervy, jak na netu u lidi z jinych klubu se vlastne neresi vubec varianta, ze by Bery zustal. Jsou tam jen dohady, jestli to bude Sparta, nebo Pardubice. A ja se bojim, ze to tak zase dopadne.
Já zatím naštěstí žádný podobný dohady nikde moc nezaznamenal, max to je na úrovni nějakých zoufalců na FB nebo Discordu. V médiích třeba skoro nic není
souhlas, ze jsem zatim prekvapen, ze se skoro nic nedeje na poli trejdu a prestupu. Cekal jsem neco od Plzne ci Liberce... a musim rict, ze CEB to bere taky trochu easy resp. pusti Kovarcika. tak bud maji neco v zaloze nebo zi vyhodnotili value for money...
Ten odchod Kovarčíka pro CEB je neskutečný win a správné vyhodnocení situace. Přivedli velké jméno, přeplatili a evidentně to bylo ztrátové. Rozhodli se rychle to ukončit, protože tam prostě nevidí další směřování a navíc jím ušetří kasu. Evidentně tuší, že letošní sezona pro ně nebude dobrá tak se rozhodli spíš věnovat se na další rok. Zřejmě vypadnou v předkole. Určitě si nemyslím, že by někoho nyní měli určitě ne + furt tam mohou zkusit nějakého cizince. Má to koule, dává to smysl, tohle se jentak nevidí.
Třinec a Kovarčík. No nemyslím si, že se to rozjede, ale spíš je to vyhlídka do budoucnosti, protože budou chtít zlákat bratra. Ten zatím zažívá nejlepší sezonu ve Finsku. Takže o nabídky zřejmě nouzi mít nebude. Tohle bude taky rozhodně zajímavé.
Netvrdil bych hned, že je to hroznej win pro Budějky. Chápu, že 3/4 Discordu to tak píšou. Budějky potřebujou hráči a posílit. Ano, někdo dostal nůž na krk, že by bylo dobrý aspoň ušetřit nějaký peníze. Ale to, že se sám dostaneš do situace, kdy si nikdo nevezme Kovařčíka, kterej byl před sezónou vyhlašovanej jako největší posila, mluví samo za sebe. A to bych vůbec neřekl, že má na výplatnici zase takovou raketu. Navíc do Třince určitě jde s nějakým snížením, protože on sám ten trejd dost inicioval. Vůbec bych se nedivil, kdyby nakonec v Třinci ožil, i když za žádnou hvězdu úplně nebude. Ono nakonec je to stejně ukázka slabosti, že z takový možnosti nevytřískáš víc. Takže jako vítězství to nevidím..
Jestli Budějky najdou nějakou náhradu, to je ve hvězdách, protože já si myslím, že ne. Ten tým potřebuje sakra velkou obměnu, aby dával smysl a Novotný má teď zatraceně nezáviděníhodnou situaci. Snaží se zbavit asi 3-4 borců a to už nějakou dobu. A bez úspěchu. Já jen doufám, že takovej tým dostaneme v tabulce pod sebe...
Ja se ani nedivim,ze nejsou trejdy.Ono vlastne neni co by kluby mezi sebou trejdovali.
Napr.Plzen koho muze nabidnout? Nekde jsem cetl Holesinsky vs nejakej hrac z Trince.Kdo dalsi z Plzne? A trejdovat budou spis kluby co maji problemy(coz neni prekvapeny),ale protihodnoty se tezky nabizeji.
Napriklad nas Salsten…jaka by byla vhodna protihodnota napr z te Plzne,Liberce ci Budejek nebo i toho Trince
Já nevim, poslední dva zápasy se mi Sapoušek se Salstenem líbili (až teda na tu Salstenovo netrefenou prázdnou při luxusní nahrávce Tarma)...když se jim zvedne bodová produkce s Ilomakim, tak to bude kvalitní třetí lajna
Nerekl bych, ze jsme v situaci, kdy bychom potrebovali tradovat. Salsten je zatim zklamani, ale na druhou stranu, z jaky ligy sem ten kluk sel? Byl to risk od sameho zacatku. Kdybychom byli 12. volal bych za jeho konec, takhle ne. Ted dostane do lajny Ilomakiho a to muze celou tu lajnu vyrazne ovlivnit.
Jsme na 7. miste, takze ted bych rekl, ze vedeni spis resi koncici smlouvy a kadr na pristi rok. Uvidime, co s nama udelala repre pauza
Salsten byl jen priklad a jedinej hrac co me napadnul na eventuelni trejd.Jak je zde zmineno,urcite ted nejsme v situaci kde nutne musime trejdovat ci dokonce kupovat akutne hrace.
Já bych taky řekl, že nepotřebujeme teď nutně nikoho vyhazovat. Salsten se mě osobně líbí pri nájezdech, tam se eventuálně může někdy lámat chleba, a on ty nájezdy umí. To, že netrefí prázdnou bránu by se stát nemělo, nicméně stát se může.
Řekl bych , že pokud doplnit kádr teď, tak jedině o nějakýho typka kterej se umí pořádně zastat spoluhráče, takovýho psa obranáře. Takovej tomu týmu chybí.
Žádnej trejd bych teď ani nečekal. Výsledkově a herně to je celkem OK, snad nám vydrží ta forma před repre pauzou. Myslím si, že cílem bylo ten tým do konce roku držet v tomhle složení, maximálně doplnit o někoho fakt rozdílového. Ty hráči na trhu nejsou žádná sláva (buď kvalitativně nebo poměrově cena / výkon), ale každým týdnem se to bude víc a víc hýbat…
Ted je důležitý, aby Artu vydržel zdravej a fakt hrál, protože potřebuje chytnout i formu a pro nás to může být rozdílovej hráč. A abych byl náročnej optimista, tak čekám z tohohle týdne 5-6 bodů.
HCE Majkl: S Kovařčíkem souhlas..... jako win to rozhodně nevidím, za Kondelíka ještě dostali náhradu, ale za Kovařčíka nic a hlavně teda oni ještě jeden "trejd" chystají a teďka nemyslím Kubíka, kterej byl hotovej už v podstatě..... Jsem celkem zvědavej, jak to jako mají vymyšlený, protože v sezoně ty hráče budeš shánět těžko..... Jinak Novotný byl snad i tady, shání centra..... A ten Salsten já jako nevím..... on má takový záblesky, rozhodně to je jako hokejista, ale tempo tý ligy pro něj vůbec není. Tady se chce uspět, nedokážu si moc představit jak bude zvládat tempo v play off zápasech, a tam by si měl mít prostě ty 4 lajny v cajku.....
Pochybuji, že Salsten byl brán jako rozdílový hráč. Začátek mu nesedl. Byl to vlastně hráč co byl u nejvíce obdržených gólů. Na druhou stranu čekalo se od něho asi více bodů, ale zastoupili ho zatím jinačí borci, kde se to nečekalo. Možná ma Salsten stejně bodů jako Rachna. Nemyslím že by byl nějak dráhy, byl to pokus, ještě bych mu dal šanci s Ilomakim. Toho očekávám rozjezd, měl vždy lepší druhou půlku sezóny. Každopádně on je ten borec do může posunout 3 lajnu nahoru.
Třinec prý prevzal celou smlouvu. Budějovice nemají nikoho za zaskok, ti zřejmě odpiskali tuto sezónu. Predkolo uhrajinto vše.
Jak jsem minule analyzoval tu repre pauzu. 8bodu, my letos hrajeme s těma horsima tymama ten los je zatím celkem štědrý.
Letos to prokletí repre pauz a jejich ztrát překoname!
Jaks poslední dobou hraje okey. Začátek byl dost divoký 😂, ale ustalil ten výkon. Ty body mu trochu sebral Reunanen. Myslím so, že podmínky v KV má určitě nadstandardní a jeho výkon půjde nahoru, celkem strádal při 2. formaci na přesilovky, tam jde vidět, jak hodně chybí Ilomaki. Bodově je Jaks Mezi obránci na 17 místně, což není vůbec zle.
Ja si upřímně myslím, že ta klauzule není, protože ten začátek mu vůbec nevyšel 😂, protože hrál jako ponocný. Uvidíme.
A jeste me napada - jak to vidite s Gigim? Za me rozhodne prodlouzit, klidne nejakou 2+1 smlouvu, vek na to jeste ma. Dost se furt zduraznuje, ze tym je a jeste nejakou dobu bude v prestavbe, takze ocekavam celkem zase kolotoc po sezone. Ale myslim, ze zrovna Gigiho by se to tykat nemelo.
Mám stejnej názor , že když bude tenhle kádr mít štěstí a zůstane zdravej nemusí se do něj sahat nějakým ,, riskantním nákupem " ten Ilo tomu může dost pomoct jen kéž by už vydržel zdravej...Dlapa taky obraně pomůže...v lednu už se na trhu i z jiných lig může někdo oběvit u týmu co začnou mít jasný, že nepostoupi do playoff...tam se pak slušný doplnění sehnat dá...teď je to bída !
Salstena bych taky ještě vyčkal: ten Ilo ho může dost zvednout ,protože bude tvořit hru...navíc má solidni postavu umí při hře aspoň pomoc i defenzivě- jasně čekaj se od něj i body ale dal bych mu ještě čas...
Je to parťák i pro Tarma chudák by pak musel chodit na jídlo do fresh Bistra sám- často jsou tam spolu..- to je ale jako vtip samozřejmě 😉
Grigera jsme trochu odepisovali a hazeli do Kladna 😂, ale Griger ukazal, že je leader toho mužstva. Daval vždy důležité góly. Určitě tu Griger zůstane. Myslím si, že je spokojený a jeho pozice v týmu ke stabilní.
Komentáře
Vím, že to jsou odlišné situace. Ale šlo mi hlavně o tu dobu, kdy podepsal.
Pokud podepíše ve Varech ti to hned pustí do světa. Ostatní až po MS.
Dlouhé podepsání měl taky Lantosi, který vlastně řešil zahraničí a stal se z toho Flop v Liberci.
Jinak počas repre pauzy bych čekal nějakou výměnu v telh, ale zatím tiše po pěšině.
Kupco už nehrál nějaký 4-5 zápas. Včera tam byl Kružík a Procházka. Kofroň zatím ne. Kupco zatím slabota na základě čísel, herně nevím, ale nemam tu zatím žádné očekávání.
Já zatím naštěstí žádný podobný dohady nikde moc nezaznamenal, max to je na úrovni nějakých zoufalců na FB nebo Discordu. V médiích třeba skoro nic není
Přivedli velké jméno, přeplatili a evidentně to bylo ztrátové. Rozhodli se rychle to ukončit, protože tam prostě nevidí další směřování a navíc jím ušetří kasu. Evidentně tuší, že letošní sezona pro ně nebude dobrá tak se rozhodli spíš věnovat se na další rok. Zřejmě vypadnou v předkole. Určitě si nemyslím, že by někoho nyní měli určitě ne + furt tam mohou zkusit nějakého cizince. Má to koule, dává to smysl, tohle se jentak nevidí.
Třinec a Kovarčík. No nemyslím si, že se to rozjede, ale spíš je to vyhlídka do budoucnosti, protože budou chtít zlákat bratra. Ten zatím zažívá nejlepší sezonu ve Finsku. Takže o nabídky zřejmě nouzi mít nebude. Tohle bude taky rozhodně zajímavé.
Jestli Budějky najdou nějakou náhradu, to je ve hvězdách, protože já si myslím, že ne. Ten tým potřebuje sakra velkou obměnu, aby dával smysl a Novotný má teď zatraceně nezáviděníhodnou situaci. Snaží se zbavit asi 3-4 borců a to už nějakou dobu. A bez úspěchu. Já jen doufám, že takovej tým dostaneme v tabulce pod sebe...
Napr.Plzen koho muze nabidnout? Nekde jsem cetl Holesinsky vs nejakej hrac z Trince.Kdo dalsi z Plzne? A trejdovat budou spis kluby co maji problemy(coz neni prekvapeny),ale protihodnoty se tezky nabizeji.
Napriklad nas Salsten…jaka by byla vhodna protihodnota napr z te Plzne,Liberce ci Budejek nebo i toho Trince
Jsme na 7. miste, takze ted bych rekl, ze vedeni spis resi koncici smlouvy a kadr na pristi rok. Uvidime, co s nama udelala repre pauza
Řekl bych , že pokud doplnit kádr teď, tak jedině o nějakýho typka kterej se umí pořádně zastat spoluhráče, takovýho psa obranáře. Takovej tomu týmu chybí.
Ted je důležitý, aby Artu vydržel zdravej a fakt hrál, protože potřebuje chytnout i formu a pro nás to může být rozdílovej hráč. A abych byl náročnej optimista, tak čekám z tohohle týdne 5-6 bodů.
A ten Salsten já jako nevím..... on má takový záblesky, rozhodně to je jako hokejista, ale tempo tý ligy pro něj vůbec není. Tady se chce uspět, nedokážu si moc představit jak bude zvládat tempo v play off zápasech, a tam by si měl mít prostě ty 4 lajny v cajku.....
Třinec prý prevzal celou smlouvu. Budějovice nemají nikoho za zaskok, ti zřejmě odpiskali tuto sezónu. Predkolo uhrajinto vše.
Jak jsem minule analyzoval tu repre pauzu. 8bodu, my letos hrajeme s těma horsima tymama ten los je zatím celkem štědrý.
Letos to prokletí repre pauz a jejich ztrát překoname!
A ja se ptam..Co takovej Jaks? Jestli taky tlacit na proslouzeni smlouvy.Prijde mi ze se posledni dobou dost zlepsil,ale furt se,,hleda,,
Ja si upřímně myslím, že ta klauzule není, protože ten začátek mu vůbec nevyšel 😂, protože hrál jako ponocný. Uvidíme.
Salstena bych taky ještě vyčkal: ten Ilo ho může dost zvednout ,protože bude tvořit hru...navíc má solidni postavu umí při hře aspoň pomoc i defenzivě- jasně čekaj se od něj i body ale dal bych mu ještě čas...
Je to parťák i pro Tarma chudák by pak musel chodit na jídlo do fresh Bistra sám- často jsou tam spolu..- to je ale jako vtip samozřejmě 😉