Type your comment@1140bxl No jestli jste byli v Císařských lázních tak promo video z toho prostoru by bylo brutální. Sice nevím co by to promovalo (boje play off nebo začátek nový sezony) ale dobře nasvícený hokejista s orchestrem ve tme a mlze za zády by mělo super atmošku.
Nevim, jak to bylo dneska, ale během přípravy to bylo fakt šílený. Snesu ledacos, ale domu jsem chodil s bolavou hlavou. Lidi si na to stěžovali a nakonec to na zápasy ztlumili, takže už to je dost snesitelný
Když jsi zmínil vítěznou vlnu, těch mexických KV Arenou projelo hned několik, jak se ti líbila atmosféra?
Byla super. Ono obecně i na zápasy Energie chodí hodně lidí a je to skvělé. Dneska to samozřejmě gradovalo, diváci nás strašně hnali dopředu a za to jim patří velké díky!
Úryvek rozhovoru s Berym po zápase. No nevím, sice lidi plno, ale zdálo se mi, že ta atmoška nějak úplně skvělá nebyla.
No věková struktura na tom zápase byla jina i jine ksichty, kteří tam pravidelně nechodí. Mexická vlna byla fajn všeci se přidali. Atmosféra byla taková vlažná. Kotel byl slyšet méně a občas skandaval nevhodné věci v blbý moment. Jinak na zápasy Energie je momentálně lepší atmosféra. Ten rozdíl byl znatelný.
Osobně tyto repre zápasy moc nemusím, nepřijde mi to atraktivní a zábavné. Včera to šlo nadruhou stranu Svědí toho moc nepredvedli. Jak jsem tu už zmiňoval líbil by se mi u jas znova Libor Zábranský takový typ defenzivního obránce momentálně potřebujeme.
Komentáře
No jestli jste byli v Císařských lázních tak promo video z toho prostoru by bylo brutální. Sice nevím co by to promovalo (boje play off nebo začátek nový sezony) ale dobře nasvícený hokejista s orchestrem ve tme a mlze za zády by mělo super atmošku.
A teda sedim v sektoru hostu, ale prijde mi, ze kotel dost spi, aspon tady je atmosfera horsi jak na ligu
Kdo neskáče není Čech při obdrženém gólů je majstrstyk. 😂😂
Nevim, jak to bylo dneska, ale během přípravy to bylo fakt šílený. Snesu ledacos, ale domu jsem chodil s bolavou hlavou. Lidi si na to stěžovali a nakonec to na zápasy ztlumili, takže už to je dost snesitelný
Byla super. Ono obecně i na zápasy Energie chodí hodně lidí a je to skvělé. Dneska to samozřejmě gradovalo, diváci nás strašně hnali dopředu a za to jim patří velké díky!
Úryvek rozhovoru s Berym po zápase. No nevím, sice lidi plno, ale zdálo se mi, že ta atmoška nějak úplně skvělá nebyla.
Osobně tyto repre zápasy moc nemusím, nepřijde mi to atraktivní a zábavné. Včera to šlo nadruhou stranu Svědí toho moc nepredvedli. Jak jsem tu už zmiňoval líbil by se mi u jas znova Libor Zábranský takový typ defenzivního obránce momentálně potřebujeme.