HCE Fórum

1719720721722723725»

Komentáře

• Type your comment@1140bxl
    No jestli jste byli v Císařských lázních tak promo video z toho prostoru by bylo brutální. Sice nevím co by to promovalo (boje play off nebo začátek nový sezony) ale dobře nasvícený hokejista s orchestrem ve tme a mlze za zády by mělo super atmošku.
  • @Whisoure se sloganem "Hrajeme forte" (i když - mám obavu spíš z pianissima ...)
  • Tak Badoucek potvrzen do konce sezóny v Pardubicích. 
  • Něco mi říká, že teda do konce sezony nevydrží =)
  • Můj 'azor je ten, že tam nikdo nechce jít, páč ví, jak to tam bylo, nebo tedy je. Tak zřejmě na výběr neměli, tak tam nechali Vencu.
  • Mimochodem, tusi nekdo, co je s Jagrem? Pred sezonou vyhlasoval, ze chce odehrat celou sezonu, pinknul si par zapasu a od ty doby neodehral ani minutu
  • @kinkis Připravuje se na noc s legendou.
  • Tak kdo vyrazil se podívat na repre?
  • Jsem tu a parkovani teda masakr :D
  • Takže úplně stejný jako během ligy :D
  • Hele behem ligy jsem se dostal k Varyade, dneska bez sance, od Plzne na kruhac kolona :D

A teda sedim v sektoru hostu, ale prijde mi, ze kotel dost spi, aspon tady je atmosfera horsi jak na ligu
  • Jsem na svém místě nad kotlem a není to ono. Prostě nejme ready/zvyklí na repre fandění
  • Nekde jsem v tydnu cetl, ze Bery odehraje za repre jen zapas  v KV a zustane uz tady. Nemate stejny info?
  • @VANEKnaZDI Nevím nic. Ale upřímně by mi to nevadilo, protože jeho pozice v narodaku je stabilní.
  • parkování masakr ...a docela me nasrali s tim ze nemuzes s pitim do haly a musis si koupit za 80kc
  • Tak formálně s pitím nemůžeš ani k nám na zápasy..to, že to nikdo nehlídá je věc druhá. Pro srovnání, neví někdo, kolik tam teď stojí pivo? :D
  • Jak se na to předávání nasral Vaněk?
  • Atmosféra na úrovni školského zápasu 😂
    Kdo neskáče není Čech při obdrženém gólů je majstrstyk. 😂😂
  • Letos jsem na lize ještě bohužel nebyl, ale dneska jsem seděl za Švédama a myslel jsem, že ohluchnu z toho repráku nade mnou.. Šílenost...

• @three7

Nevim, jak to bylo dneska, ale během přípravy to bylo fakt šílený. Snesu ledacos, ale domu jsem chodil s bolavou hlavou. Lidi si na to stěžovali a nakonec to na zápasy ztlumili, takže už to je dost snesitelný
  •  Kluci už nasávají nové strats jak to po repre pauze rozjedou. Jdeš na Repre a vedle tebe bude sedět Ilomaki + Salsten :D 
  • Když jsi zmínil vítěznou vlnu, těch mexických KV Arenou projelo hned několik, jak se ti líbila atmosféra?
    Byla super. Ono obecně i na zápasy Energie chodí hodně lidí a je to skvělé. Dneska to samozřejmě gradovalo, diváci nás strašně hnali dopředu a za to jim patří velké díky!

Úryvek rozhovoru s Berym po zápase. No nevím, sice lidi plno, ale zdálo se mi, že ta atmoška nějak úplně skvělá nebyla.
  • No věková struktura na tom zápase byla jina i jine ksichty, kteří tam pravidelně nechodí. Mexická vlna byla fajn všeci se přidali. Atmosféra byla taková vlažná. Kotel byl slyšet méně a občas skandaval nevhodné věci v blbý moment. Jinak na zápasy Energie je momentálně lepší atmosféra. Ten rozdíl byl znatelný.

Osobně tyto repre zápasy moc nemusím, nepřijde mi to atraktivní a zábavné. Včera to šlo nadruhou stranu Svědí toho moc nepredvedli. Jak jsem tu už zmiňoval líbil by se mi u jas znova Libor Zábranský takový typ defenzivního obránce momentálně potřebujeme.
  • Zábranský tehdy u nás byl všechno, jen ne defenzivní :D. -12, ale na druhou stranu 7+7
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters