HCE Fórum

1722723724726728

Komentáře

• VlastikR59: díky!

Poslední velká smlouva říká Bery na 4-5 let...Sparta,Pardubice, Brno , Vary to je jasný - Sparta je bez přírody, takže tam máme výhodu ..no a Pardubice -Brno - je jasný, že Pardubice dají největší balík a bude záležet o kolik proti nám řekl bych...zajímavé to bude , ale Berymu přeju jen to nej i kdyby odešel ke konkurenci !!!
  • upraveno 9. listopad
    @maverick

Letošní sezona může změnit tu naší pozici. Brno se rádo řadí do té top 4, ale prostě to mužstvo začíná být old af. Nějaká perspektiva do budoucnosti tam nijak nevidím. 

Pokud letos se u nás zahraje playoff (nemyslím předkolo), tak se ta smlouva uzavře jednoduše. I kdybychom vypadli ve čtvrtfinále, pro něm to bude úspěch s velice zajímavými vyhlídkami do budoucna.   

A taky v tomhle smyslu říkal i Frodo. Zahraješ úspěch ti hráči ti tu klidně zůstanou. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Vlastik 
    Moc děkuji 
    Já teď mám na měsíc isport premium. Kdyby tam bylo něco zajímavého co by jste tu chtěli, dejte vědět 
  • snad Vám to půjde.
  • Uklízečka_kabiny_HCE : souhlas, že v jeho rozhodování udělá hodně i to o co se tady bude hrát! Letos tam šance na play Off určitě je ... když uvidí, že tu má šanci do budoucna hrát i o titul v dalších letech třeba určitě to sou velký + body pro nás!
    Ale zmiňuje tam i zabezpečení rodiny poslední velká smlouva! Dědek je magor to co on je schopnej dát je šílený...
    V tomhle mě ta liga štve ať si koupí 5-10 dobrejch hráčů třeba s rozpočtem 250 Mega, ale když si jich může koupit třeba 20 a má neomezený možnosti je to na h...o a sebere všechno!
    Kaše odolal třeba zatím , ale ten si vydělal pár doláčů to Bery ne zatím u nás....
    Je jasný, že mu nabídneme to co tu nikdo nemá, ale bude to na Dědka stačit?
  • ten kanter se mi libi jak svine ...skoda ze sem neoujde...
    máte někdo nějaký info ze by někdo prisel?
  • On do Pardubic určitě nepůjde, o tom jsem presvedcenej.
    Jestli někam v lize půjde, tak podle mě jedině Třinec, ten ho zaplatí taky.
    Stále si ale myslím, že tady zůstane.
  • Trošku tím jeho vyjádřením hodil Varskymu vedení rukavici.
  • Často jsme slyšeli jak u Froda i Beránka, že ty změny zde jsou. Příprava velká změna, nálada v týmu, jiná mentalita, lepší PR, návštěvnost. Po 18 kolech je průměr 4566 což je 77% zaplnění. Navíc minulý rok bylo 4,3 + to změnilo faktor Winter Classic. 

Frodo jasně řekl, pokud budeme hrát takový hokej, lidi se budou vrat a vrací se. Po dlouhých letech se v Areně fandí na jiné úrovni a těm hráčům to dalo šílenou chuť. I nás to baví, upřímně těším se na naše zápasy, pouza je fucking dlouhá. 

Všechno momentálně jde správným směrem. Myslím si, že když se letos zahraje dobře, tak podepíšou všichni ostatní, protože věří, že budou chtít tu dokázat něco velkého a že na to mají. 

• Dnes druha lajna Sokolova ve slozeni Prochaza - Sik - Kruzik.
    Jsem zvedavej
    Jinak hraje Dlapa a v brane Hamalda
  • Ilomaki trenuje už v černém dresu. Doufám, že v pátek bude hrát a už to rozjede na plné koule. 
  • Uklízečka: S tím jestli si tady zahraje play off … nemyslím si, ze to bude mít na jeho rozhodování vliv. V ty době už to bude totiž rozhodnutý…. Už bude mít smlouvu podepsanou, buď tady prodloužení smlouvy anebo jinde podepsanou smlouvu novou. Ten Dědek je magor, nabídne mu nesmysl, tady mu nabídnou co budou moct (je otázka jestli to je vlastně dobře, a to z různých úhlů pohledu) a Dědek to vyšroubuje ještě vejš🤷‍♂️. A je pak těžký ty peníze někde nechat ležet, protože je to proste poslední velká smlouva, kde tu rodinu můžeš zabezpečit. A když nepočítám Rusko, tak v cely Evropě si za určitých okolností můžeš tyhle prachy vydělat jen ve Švýcarsku, kam ale zase není úplně easy se dostat. Nebude to jednoduchý, protože Dědek do toho šlape už teď, a to jakoze hodně. Jestli tady Bery podepíše, tak je to král králů…
  • @Flaksa34 Beru ten point a názor. 

Já upřímně nevnímám momentálně Pardubice takové žhavé mužstvo na zisk Beránka. Jediné lákadlo jsou peníze. A furt se všude ukazuje, že to tam prostě není tak hedvábné ze sportovního hlediska. Peníze jsou fajn, ale i Beránek tu bude mít luxus smlouvu. Pokud dají double na xx let??? Bude to velký risk na základě:

Pokud se začne hon na Beránka je tam velké ale. Všichni víme co je to za hráče, že "zatím" není ten leader, co by to místo a cash v top týmu v 1.lajně měl. Je možné, že letos bude mít průlom, ale nejtěžší bude jeho příští sezona to potvrdit. Může se stát, že Pardubice bude flop nebo zahraničí - tím rozhodně nechci nic přivolávat.

Nemyslím si, že Vary by byly nějak bez šance, řekl bych, že momentálně mají  v tom honu na Beránka první místo.  
    Uvidíme jaké budou podpisy, myslím si že to bude velice zajímavá zábava. 
  • Flaksa - souhlas. Pokud Berymu nabídne Dědek nesmysl, tak budu chápat, že tam podepíše. Ale mělo by se to rozhodnout v průběhu v lednu jak píšeš, musíme myslet na příští sezonu a případně Beryho ještě zobchodovat. Štvalo by mě kdyby šel někam do Komety. 
  • Uklízečka: Jako myslíš fakt, ze mu tady můžou dát smlouvu na 10 milionů ročně? To určitě ne…. V tomhle ten Dědek úplně zkurvil ten trh s hráčema, protože ty hráče proste přeplácí, máš nějakou politiku co se tyče platů a proste klub jako jsou Vary se toho musí držet. Takže v reálu je jediná možnost, ze Bery bude proste srdcař, na což je teda ta kariéra dost krátká……
    1140 bxl: Přesně tak👍🏻
  • upraveno 10. listopad
    @Flaksa34 WTF já jsem neřekl, že Vary se budou poštěť do cenového honu na Beránka nic takového tam nepadlo. Padlo pouze, že Pardubice jsou jenom money lákadlo. To že ten trh zkurvil ano, ale neznamená, to že tam ti hokejisti budou prostě chodit za úspěchem. To je ten můj point. 

To, že momentálně my máme nejlepší výchozí pozici na základě ostatních věcí mimo cashe je fakt. V další sezoně uvidíme často, že hráči prostě budou odmítat Pardubice a zvolí jinou alternativu. 

Navíc si rozhodně nemyslím, že Beránek by podepisoval už v Prosinci nebo v Lednu. Může vyčkávat jako Flek tehdá.
  • @Flaksa34 10M mu tady určitě nedají, to souhlas, ale nevidím jako nereálný že by mu tady dali 500-600 měsíčně, to zas věřím že Dušan by pustil chlup, čímž by v podstatě vyautoval Sparty, Brna, Třince, tam už by nedostal o tolik víc aby mu dávalo smysl tam chodit. Krom toho jak tu bylo psáno třeba Kometa ty ambice možná chce mít ale rozhodně je posledních pár let nenaplňuje takže to je odepsaná adresa aktuálně, Sparta ten titul akorát pořád chce a kde nic tu nic a Třinec oka, ten by asi dával smysl, nicméně možná ho čeká taky trochu stinnejsi období (ale kdo ví). Takže za mě jediný klub který přichází v úvahu u nás jsou fakt ty Pardubice, nikdo jiný nemá takovou páku aby Bery odešel z KV.
  • Takze z koncicich smluv podepsat Beryho, Gigiho a Reunanena. Zbytek je mi jedno. Kalous rikal, ze bude probihat jeste prestavba, takze zmen bude urcite hodne.
  • Jediná naděje jak udržet Beryho je, že nikdo nenabídne takový nesmysl, aby mu dávalo smysl měnit prostředí. Ale je to o smlouvě na 4-5 let. Pamatujete na Vencu a Kumiho? Ty dlouhodobý smlouvy tady dostali. 
    My samozřejmě nemůžeme PCE/TRI/SPA konkurovat prachama, ale možná jsou jiny složky toho balíku, co ho přiměje tady podepsat. Délka, nějaké plnění které nemusí být nutně v měsíční mzdě, atd. Nevýhoda pro nás je trochu vzdálenost do Havl Brodu. 
    Jen nechci slyšet jak u Fleka, že chce jít Do KOM/Hradce, aby si zahrál play-off. To neni úroveň mistra světa. 
  • Upřímně, ja jsem toho skromného názoru, že Pardubice prostě ten kluk nevezme, protože on sám má nějaký charakter. A neni to typický žoldák, kde mi dáte nejvíc tam budu. Btw už teď si myslím že nebere vůbec málo a dát mu smlouvu na pět sezon s platem 500 měsíčně,to si každej spočítá, kolik hodí gáže, jestli by nás to v práci nezabezpečilo do konce života tak bychom asi něco dělali špatně:)
  • Trochu offtopic: netusi nekdo, kam zmizel Kupco? Zraneni?
  • Nemluvme o nějakém žoldactví pokud by vzal PCE. Řekněme, že by dostal 35mega za 4 roky a u nás by měl třeba 17. pokud by mel mít u nás polovinu toho co tam, tak to není o žoldactvi, ale o selském rozumu. Nevzít to znamená okrást svoje děti. Žádnou další smlouvu už nedostane.

Bery vypadá jak slušný a rozumný kluk. Nemyslím, že bude licitovat o každou korunu a pokud ten rozdíl nebude horentní a přidáme k tomu něco třeba nepeněžního, tak třeba… nemáme to úplně ve svých rukouch, ale musíme být připraveni a nápadití ve smlouvě. 

• upraveno 10. listopad
    @1140bxl to samozřejmě máš pravdu, ale je třeba si taky uvědomit za be, že kdyby se mu tam náhodou nedařilo (a to by nebyl zdaleka první případ), tak vyficet z Dědkova je stejně rychlý proces jako když tě Dedek chce za každou cenu získat. Po Berym by každej potom sáhl, což o to, o tohohle kluka se vůbec nebojím. Jen je třeba uvažovat i druhou stranu mince. Já bych mu tisíckrát víc přál nějaký slušný zahraničí, který by ho i zabezpečilo, jenže jak tu bylo psáno, v případě jeho potenciální výplaty to už je asi fakt jen o tom Švýcarsku. A to se obloukem vracíme k tématu výplat v ELH a jejich sponovani díky jistým majitelům (není to jen případ Dědka) viz Mueller ve Vítkovicích atd
    Post edited by Screepy on
  • Tak mu k tý smlouvě hodíme značnou část nějakého lesa a máme vyhráno
  • Viděli jste někdo s jakym autem jezdí? Nemyslim si, že Perníkov je jeho cíl...
  • Uprimne - u Beryho citim sanci na udrzeni vetsi, nez kdyz odchazel treba Flicek. Duvody jste uz psali vy sami, majitele, situace v klubu, ambice atd atd. Na druhou stranu jsem v tomhle dost pesimista :D co podle me hraje trochu v nas neprospech je, ze Bery je z Havlickova Brodu, kam by to najednou jak z Prahy, Pardubic nebo nedej boze Brna mel vyrazne bliz. 

A souhlasim s 1140bxl, pokud by duvod odchodu napr do Brna mela byt sance zahrat si o titul, tak mi to prijde dost usmevne teda :D to uz bych lip zkousnul toho dementa z Pardubic, nez Brno :D 
  • upraveno 10. listopad
    Za celý život co sleduji a chodím na Varský hokej, jsem nikdy neviděl tak hlučně podprovat našeho hráče. Beránek je nyní prostě nejoblíbenější hráč a když dá gol tak ta Arena normálně spadne. Máš tu takovou roli a zachodit to za běžnou někdo v top týmu? Osobně si myslím, že pokud extraliga tak Sparta a jinak Svýcarsko. 

Před poslední smlouvou Vary ukradli Beránka Dědkovi. A to byla zde mnohem horší situace. Beránek tu určitě bude mít motivace dokázat něco co jsme tu dlouho neviděli. 
  • Screepy: No popsal si to myslím naprosto přesně, podle mě jsou v podstatě ve hře jen Pardubice, a to kvůli finanční stránce věci. Do Sparty si myslím, že nepůjde určitě!Ty peníze co si uváděl jsou tady určitě připravený mu dát možná i víc třeba, jenže Dědek na to bude reagovat určitě, nemyslím si, že pro něj bude problém mu dát jedničku měsíčně nebo i o malinko víc, je to totálně ustřelený, penězi konkurovat nebudeme moct, jedině možná délkou kontraktu. A vyfičet z Dědkova..... záleží na agentovi taky, předpokládám, že nejsou hloupý, vidí tu situaci, být v pozici hráče tak podepíšu garantovaný kontrakt, tzn. vykopnete mě OK, ale vyplatíte mi celou smlouvu. 
    Uklízečka: Jenomže Flíček tenkrát by v trochu jiný pozici, tady se měnilo zrovna majitelé a vedení celého klubu, čekal co mu nabídnou tady. Dneska je tady všechno jasně daný, stejně jako vizitka Beryho, je to mistr světa, v mezinárodním hokeji si vede tak jak vede, on se pořád zlepšuje, což teda klobouk dolů. Pokud se nezraní tak za mě má v podstatě jistý další MS. Plus teda ten Dědek je možná nesympatický idiot, ale rozhodně není hloupej, bude vědět, že borec má nějaký charakter a že si tam nepůjde jen pro peníze, ale i pro týmový úspěch, takového hráče chce na týmu každej......

Uvidíme no, já mu budu přát ať se rozhodne jakkoli.....
  • VaneknaZdi: Ono se to nezdá, ale i to koho podepíšeš /nejen ze stávajícího kádru/ může mít na Beryho vliv. Tenkrát 34 a 46 podepsali hlavně proto, že se tady stavěl tým, který ty ambice na nějaký úspěch měl. Když si vezmeš ten tým, který udělal titul.... to byla strašná kvalita ve všech řadách a ty kluci tomu prostě věřili, tzn. pokud by se podepsali dvě kvalitní křídla do prvních dvou lajn a udrželi se klíčový hráči ze stávajícího kádru...... ono se to nezdá, ale v tom play off se to pak dost maže, vyhrává vždycky TÝM..... Už teďka kdybysme měli kvalitnější třetí útok, tak máme o 5 6 bodů víc....... 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters