HCE Fórum

1727728730732733

Komentáře

• Kanis: Já si dával jen dvě vždycky :-) Jinak golman..... nevím no, jasně, že máš pravdu, protože kdyby se Frodo nedej bože zranil, tak je průser. Na druhou stranu Hamalčík jako dvojka za mě OK, ty peníze bude třeba využít jinde, Bery, Gigi, Tarmo plus pořád myslím, že bysme potřebovali dvě křídla z toho aspoň jeden gólovej do dvou lajn..... 
  • Letos ohledně 2 jsem klidný. Habal chytá ve skvělé formě 3 top golman Maxa ligy. Hamalcik také chyta okey. Líbí se mi jak využili Sokolov pro formu gólmanů.
    Sehnat kvalitní dvojku je celkem problém. Vůbec nevím kam by pro ní sáhli. U Froda je plus, že má rád když chytá furt+ mu s tím roste forma. Kdyby se mu něco stalo nejdejboze no to by bylo celkem špatný.
  • Jinak na vsech promo materialech na dnesni zapas je zatim Hamalcik, jsem zvedavej, kdo dneska bude chytat :D 
  • Podle aktuálního příspěvku na FCB stránkách bych tipoval, že bude dnes chytat Hamalcik.
  • Pokud si tu vedeni bude chtit udrzet Hamalcika jako perspektivniho golmana, meli by ho uz treneri nasadit do nejakeho zapasu od prvni minuty v nejakem pravidelnem intervalu.
  • A jsme u tý otázky. Pokud bude dnes Hamalcik chytat proti celkem dobrýmu útoku soupeře, bude to stačit????
  • No a prej by neměl hrát Čihař a ani Bery ze je nechá odpočívat kdyz hráli za repre…ale je to je zeslechle info tak proste JPP ale uvidime
  • Bolka tam vyhrála jen díky výbornýmu Furchovi.
    No uvidíme 
  • kanis: Tohle je pro mě také celkem záhada. Zápas v kterém můžeme pohřbít Brukovo angažmá v TELH, tak mu v podstatě tímto hodíme tzv: "zachrane lano" . Ne že bych zpochybňoval kvality Hamalcika ale nasadit ho v zápase proti týmu, který má nejsilnější první útok a kvalitní přesilovky mi přijde jako riskantní tah.
  • Hosi, jsme ve stredu tabulky. Pri kazdem pripadnem nasazeni Hamalcika budou pochybnosti zda je to ten spravny zapas pro nej
  • Vitkovice dali nejvic golu v cele ELH, na druhou stranu jich i hodne dostali. Kdyby dneska byla sestava bez Beryho, Cihare a i Froda, tak teda budu docela nervozni z vysledku, to uz by bylo sakra velky oslabeni. Nechavat Beryho mimo kvuli repre, kdyz posledni zapas hrali v nedeli, mi teda nedava moc smysl.
  • Kinkis: To je nová spekulace ohledně dnešní absence Beryho v zápase?
  • @weis1 vychazim z toho co psal FeryBo :) 
  • Na druhou stranu, letos se nekolikrat stalo, ze kdyz jsme meli oslabenou soupisku, tak ten zapas ten tym nejvic makal a vyhralo se :D no doufam, ze navazem na vykony pred repre pauzou!
  • Je to jen fb drb, ale pokud by se měl zakládat na pravdě, tak dnes tam body neuděláme.
  • No, rekl bych, ze je to spis o nepochopeni tohohle textu z preview:

"Na začátku reprezentační přestávky dostali hráči volno, které bylo vzhledem k nabitému programu důležité. Následně se ale vrhli do tréninku a příprav na další pokračování náročného extraligového programu. Obejít se museli pouze bez Ondřeje Beránka a Vojtěcha Čihaře, jenž si plnili reprezentační povinnosti. Jinak měl trenér Patera k dispozici kompletní kádr včetně dlouhodobě chybějícího obránce Ondřeje Dlapy a finského centra Arttu Ilömakiho."

Ja to chapu tak, ze se museli obejit bez Beryho a Cihare v treninku. Neznamena to, ze by dneska nemeli hrat.
  • re Lednacek - si z toho pamatujeme taky jen to dobry. kdyz si vzpomenu jak ta piva potom musela ven, tak to rvani se ven na WC a pak zase zpatky... nejlepsi je, ze jsme meli prdel z hlasek "starejch" chlapu co stali pravidelne o schod nad nama s topenarskou izloaci na stangli. kdyz si predstavim, ze ted jsem v jejich letech, tak jsem rad ze sedim :)

s tou dvojkou - ja vam nevim. me prijde kombinace jasne jednicky, mlade dvojky (nejakej zapas dostane) a Habiho v So jako dostatecna... pokud by nebyl Frodo, tak budou muset reagovat, ale mit super 2 je luxus na ketry nemame ;-)

• Počkal bych na sestavu a pak se uvidí. Bery a Čihař určitě budou hrát.
  • David Bruk minulý rok 😂
  • No bylo by nepochopitelný, je nechat sedět.
    No uvidíme, každopádně se už na to dnes těším.
    Už to zase začíná, a jsem nervózní jak prvorodička.
  • No a když se vrátim k tomu Lednackovi, tak bylo taky celkem fajn když se hrálo derby s Plzní, že se tam s nimi dalo úplně normálně sedět a pokecat. Dneska bych si to nedovedu představit. Svým způsobem je to škoda no.
  • Přímý konkurent v tabulce. Silně pochybuji že tam nepostaví nejlepší sestavu, to by nedávalo vůbec smysl. Vítkovice nemají nejlepší formu, v neděli Liberec, to by chtělo pokračovat ve vítězné náladě a nešetřit se. Myslím, že trenérský štáb to vidí podobně.

• Berme to jako matení soupeře 😂😂😂
  • Upřímně Dada Bruk neudělá v sestavě nějaké větší změny. Ta jejich obrana je prostě špatná. Útok šlape pouze 1 + Kalous.
  • Klid tvl..... Bery s Čihym samozřejmě hrajou, akorát Procházka zůstal v Sokolově
  • Flaksa34: Tudíž Artuu do druhé lajny nejspíš 🤔
  • Co trěba poslat Procházku za bráchou do Kladna, klidně i s Kružikem a vzít si za to Tralmakse? :D Stejně mu tam končí smlouva a pokračovat tam nebude...
  • upraveno 15. listopad
    Ja fakt doufam, ze Arttu uz si vybral smulu 🙏 to jeho zapaleni do hry se mi fakt libi a verim, ze jestli uz zustane fit, dokaze, ze na to ma

Weis: to uplne nevychazi, leda by Gigiho dali na kridlo
    Post edited by kinkis on
  • Weis: Nn, do dvojky posunuli ostrostřelce Sapiho....
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters