HCE Fórum

1718719720721723

Komentáře

• Xaxxz:

Myslím že nebýt to v té době o gol, tak mu tam někdo rozbil hubu tak, že zuby sbírá ještě po zápase. Kluci se (nebo se navzájem) drželi jen tak tak aby po Hlavovi neskočili.
  • Bohužel by to už někdy bylo třeba a Hlava si to dneska zasloužil. Měl tam 2 dohrání během zápasu, pak hrazda na Beryho a pred tou brankou uplne vypnul. Kdyby k tomu pridal jestw cokoliv, tak na nej z ty střídačky skočil kdokoliv z těch 5-6 borců, co tak stáli, protoze emoce už hodně hrály roli…

Se Sapouskem souhlasím v tom, ze jeho nasazení je 100% a fakt roste, byt lehce. Tady to smysl dáva. Salstenovi nemuzu prijit na chut. Přijde mi, ze ta liga je na měj příliš rychlá a příliš důrazná. Jaks mi vydelal par korun, dneska to viselo ve vzduchu 😁😁

Každopádně naprosto skvelej týden a sakra důležitý body. Házíme pod sebe dost týmu a je tam slušná rezerva. Jen nesmí přijít nás typicky prosinec - leden, pravidelně sbírat. A v neposlední řadě si ale porad stojím za tím, že nám min 1 křídlo chybí…
  • @Vossy

Já na to právě koukal, že tam stál Šír s Mamčicsem, někdo je tam oba držel. Chápu, že s tím, co dneska předváděli rozhodčí by to dopadlo tak, že bychom ještě šli do oslabení, takže chápu to, že se udrželi, byť by tedy zasloužil. Líbil se mi v první třetině Mamcics, kterej tam solidně masíroval Kašeho v naší třetině, i když byl puk dávno mimo.

Zlatý body, každopádně…dobrej defenzivní výkon, od druhý třetiny jsme je k ničemu nepustili
  • upraveno 3. listopad
    No a ze tří zápasů proti týmům z top 4 máme 8 bodů a to dokonce mohlo být devět…ten hokej baví a je radost to sledovat
    Post edited by Xaxxz on
  • Taky jsem byl ze zacatku kritickej k Sapimu,ale jeho vykony rostou kazdym zapasem.Dnesek se mu hodne povedl.
    Jen stale nechapu,kde viděli tu vysokou hul u jeho (ne)golu.
  • Jinak o repre pauze cekam zemetreseni v Liberci i v tom Trinci..mozna i ta Plzen..
  • Hlava to takhle hraje víceméně pořád. Provokuje, pak se někdo neudrží, a hrajou přesilovku..
    Je fajn, že to kluci ukocirovali, s tím asi Hlava nepočítal.
    Dneska super výkon - body.
  • No a Salstena se musím dneska zastat. Měl tam pár okamžiků který stáli za to. Krásně tam našel z rohu před bránou myslím Gigiho nebo kdobto byl. Z toho kdyby padl gól, tak to byla neskutečná paráda od Salstena.
    To, že nedává góly, netrefí prázdnou bránu, je věc druhá no.
    Myslím že s příchodem Illa ožije, a ten tým bude ještě silnější.
  • upraveno 3. listopad
    Sapoušek hraje každém zápasu lépe a lépe. To stejné i Kružík. Mají šance, získávají puky. 
    Kružík a Procházka mají synergii spolu nechal bych jim tam Grigera a šlape to, ale posunul bych je do 3 formace. Až se vrátí Ilo. Tak Jiskra - Ilo - Sapoušek. Myslím si, že tuto lajnu postupně uvidíme a taky se rozjedou. 

Salsten se nedaří. Je tam vidět velká kreč. Někdy se to prostě nepovede, ale na to kolik cizinců letos máme tak hrajou velmi dobře. 

Jaks už hraje svoji hru. Defezivně super, v posledních zápase okey. Dneska nechali ho v jeho pozici a prostě si tam vystřelil tahem jak je zvyklý. Viděl jsem story na instači jak tam v parku u Alžbětinek venčí své 2 psíky. Jde vidět, že ta obrana se nyní době doplňuje a komunikuje. V prvních to drhlo, ale nyní nemám k tomu výčitky. 

Dneska jsem tátovi říkal. Hele dneska Litvínov přejedeme, 5-6:0, Frodo bude mít nulu a Jaks gola. :D :D 

Naší hrou jsem velice spokojený, dlouho jsem neviděl tak rychlý, přesný hokej s výborným bráněním. 

Jak psal @kanis Salsten tam měl tu přihrávku. Jenomže jak nedal ten gol do té prázdné jelikož sedím v tom sektoru to mě bude strašit hodně dlouho. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Jaks mohl mit dneska klidne i hattrick..😀🫣
  • November. I'm now gradually looking at the games I've missed so far.

A word about Salsten: I think the case is similar to that of Zetterberg. Zetterberg - for the reasons known and some probably unknown - wasn't able to show what he can do for us, what he is actually capable of. This is Salsten's first time abroad and it will probably take time for him to adapt -  including the language barrier. We should give him puppy protection until the end of the season - then we can still assess whether he should remain in the team or not. At this point, I'm not sure whether it would be a good idea to let him play in Sokolov - where he is even more not connected with his (unfamiliar) teammates.

Apart from the praise that can be read here in the forum for the known good additions (especially Reunanen): I don't understand how Liberec could let a player like Šir go. The first period against Sparta alone showed what potential Šir has.
  • A jedno jméno, ktery tu neni tak častý a me se ten kluk taky celkem libi, je Kofroň…
  • Kofroň, Koffer letos hrajou fakt dobře
  • Navíc se mi líbilo, že si Patera vzal před tou přesilovkou 5/3 timeout...u nás zcela neobvyklé :D
  • Joo oni si sice vzali timeout, ale cely ho pročuměli směrem nahoru na kostku. Dneska ale parádní výkon 👍🏻🙏takhle hrát doma porad a moc se odsud body nebudou. Sapi podle me regulérní gól, Šindela nesnáším, na to, ze je to bývaly hokejista, tak nemá vůbec cit pro hru😡
  • Sapi teď hraje dobře, ale prostě ta naše třetí lajna s Norem je prostě light verze 4. lajny. Salsten je prostě slabej a křídlo hrát nemůže… 

i když máme slabší útok než loni, tak díky kvalitní obraně respektive díky kvalitnímu založení to vypadá líp a ten hokej baví. 

Potřebujeme jedno kvalitní křídlo a z útoku bych nejvíc nepostrádal Salstena. 
  • A ještě jedno pozitivum... Jak jsme se tu shodli, že ten tým se nechá řezat, tak v poslední době už to tak úplně nevypadá, jeden druhýho se zastanou. Super!
  • Za me dneska fajne, jen prostě ten Salsten 😔🙈 radeji hrát nekoho z našich mladých a zkusit sehnat nějaký pořádný křídlo. Dal bych mu šanci az se vrátí Ilo jestli vedle něj nějak ožije nebo mu to začne lepit a kdyz ne tak bych to uz řešil
  • A ještě jedna věc mě mrzí…grigi 400. zápas a kdyby se o tom nezmínil speaker tak by mu lidi ani nezatleskali. Vždycky se dával dres s číslem počtu zápasů kdyz to bylo nejaky kulatý ne?
  • When will Pardubice be renamed?
    More appropriate would be 'Hire&Fire Pardubice'.
  • Stejnak je to super. Top 4 týmy jsme porazili. Jejich rozpočet nemáme, na armádu žoldáků ani klaunů si nehrajeme. Když to takhle půjde dál, bude to skvělý.
  • No ta tabulka pomalu začíná tvořit zajímavé rozestupy. 

Ty ztracené body mě upřímně nějak neserou. Bylo by to fajn, ale my potřebujeme prostě bič, aby šlapali a fungovali. Pár zápasů bylo opravdu zlý, některé krádeže. Ale to mužstvo v tom dalším zápase prostě makalo a pracovalo. 
    Rozdíl minulou sezonu ze začátku bylo spíš o Frodovi. Chytal dominantně a to bylo hlavním důvodem vydařeného startu, ale výsledkově to bylo u první Repre pauzy: 

24/25 50:49 27b
    23/24 47:42 27b

Zlom nastal při
    1. repre pauza - 8 zápasů z toho 5bodů
    2. repre pauza - 17 zápasů z toho 17bodů
    Nový rok byl naprostý "zážitek" - 22 zápasů - 6 výher + 2 Výhry po po a 1 prohra po po - 23 bodů. 

Ale pocitově ta hra je mnohem na vyšší úrovni a upřímně si náš hokej opravdu užívám a bavím se. To mužstvo bude ještě lepší. Ilomaki určitě půjde nahoru a bude sbírat body + si myslím, že možná bude nějaké rozuzlení se Salstenem nebo i nějaké očekávané křídlo, kdo ví. 
    První repre pauza napoví máme celkem hratelné soupeře - Vítkovice, Liberec, Brno, Kladno, Plzeň, Třinec, Olomouc Pardubice - a uzavřená 2/4. 

Momentálně bych označil za Černého Koně nás a to právem. Jsem rád, že media se více zaměřují na Boleslav a nevytváří to tlak na naše hráče. Kladenská euforie už trochu vychladla a pomalu se vrací tam kam patří.

Jeden zajímavý poznatek k Koblasovi.  6 golů pro něho je celkem nic moc. Nehraje první přesilovkou formaci a navíc dneská měl pouze 1 střelu z one timeru a navíc mu klesá ice time. Navíc při jedné přestávce Koblasa byl ready u vhazování a ostatní se tam radili v kruhu. 
    Je možné, že ta jeho pozice v Litvínovu trochu slábne. 
  • No a ještě zmínit tu návštěvu včera. Krásný, a jen houšť.
  • 5200 lidi je už pěkný číslo
  • uklizecka - ono je skoro jedna jestli jsi patej nebo dvanactej. vsichni hrajou play-off a bude zalezet jakou mas formu v te dobe. ja ma letos z toho tymu pocit, ze to jde nahoru. proste se postupne zlepsuji. ona i ta nula vcera byla z toho pohledu dulezita (pro tym i pro Froda).

ted par utkani nemel body Tarmo, ale mas tam pak Jakse nebo Pluta. Libi se mi zlepseni u Cihare nebo Sapiho, ale i u Kofrone, Mikysky nebo Mamcinse treba...  

porad si ale myslim, ze kazdy tym potrebuje ve spravne chvili spravne okysliceni. u nas je to topove kridlo. rozumim, ze Kalous hraje nekolik her soucasne. Minimalne posileni letos a tym pristi rok (napr. pokud neudrzi nekoho z koncich smluv, muze ho chtit vymenit). uvidime co se bude dit, ale posila pro nas bude uz navrat Ilomakiho...
  • Pro nás ted bude zásadní a nejdůležitější na tyhle výkony navázat po repre pauze, musím říct že po tom začátku, který byl všeljaký a na fejsbukách už se zas vyhazovali třenéři a půlka týmu včetně uklizečky jsem milě překvapen, jak se to vyvíjí. Především je vidět, že ty výsledky nejsou náhoda, že hrajeme nějaký systém, a ti hráči když si to plní a hrajou na 100% celej zápas bez blackoutů, tak jsme opravdu schopni hrát s každým vyrovnanou partii. Ještě trochu umět porážet ty papírově slabší soupeře a mohla by z toho po dlouhé době být zajímavá sezona, ale nechci to zakřiknout. 
  • Pasta prý nemá v Bostnu takové vytíížení. =)
  • Vossy
    Dědek už taky žhavil telefon
  • VnZ, kolik mu nabídl měsíčně? 15? 😄
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters