HCE Fórum

1718719720722724

Komentáře

• No dnes nevím. Bude to maso s nimi.
  • Klauniáda pokračuje :D 

Me jt o obrzek 1 osoba a text
  • 😂😂😂😂
  • Takže jde sem jo
  • Zajímalo by mě co by David Moravec s ním dělal, ale momentálně tu je spíš přetlak a kluci. Dlapa určitě bude hrát po pauze. A jediný obránce, který moc dobře nefunguje je Šalda. 

Kam by mohl jít v rámci TELH. 
    Liberec tam určitě je prostor
    Plzen ty vemou kohokoliv + mají nejmladší obranu
    Vítkovice Šimiček je dost velký idiot aby ho vzali. A kombinace Bruk Šustr ty vole... 
  • K tomu Plutymu bych ještě doplnil, ze má nejlepší Radegast Index z celyho týmu, letos je fakt TOP👍🏻snad se nezraní, protože speciálně jeho to vždycky dost zbrzdí…. Já bych zkusil vyměnit Jakse za Zámoru, to by byl král Kalous, ale reálný to není no. Dneska by to chtělo za 3 body 💪
  • To je totální klauniáda...zas je fakt, že ten Šustr byl ve většině zápasů tragickej. Ještě, že tady Pardubice máme, jinak by to nebyla taková zábava :D 
  • Tvl mame 5 dni na regeneraci aby jsme byli v ty nejlepší možný sestavě a stejne ne 🤦🏻‍♂️😂😂

* Vojta Čihař utrpěl v týdnu na tréninku lehčí zranění. Poslední dva dny již naplno trénoval s týmem, lékař ale ještě doporučil hráči den bez ostrého zápasu.
  • Uvidime, jestli se dneska zase potvrdi, co jsem okoukal :D jsme z nejakeho duvodu mirny favorit podle kurzu o par setin, pokazdy jsme takovy zapas projeli :D za me rikam, ze proti Litvinovu bych i bod bral
  • Já dneska netipuju jak to dopadne. Oba týmy jsou v dobrý formě, oba mají na to z toho zapasu získat 3 body.
    Ať je to hlavně pěknej hokej, což by mohl, a ať vyhraje ten šťastnější.
    Sportu zdar, jdeme na to🤜👊🤛
  • Střely na branku: 25 – 11
    Chybi goly, ale bojujeme velice statecne!
  • zatím hrajeme moc dobře,ale zase ty rozhodčí....jako od Salstena tam malé drzeni bylo,ale jako pak po buly jasný faul na Kofrone kolenem , a pak drzeni Beryho,když byl rozjety to nevyloučí :)aby nas pak ty tutovky Beránka a Šíra nemrzeli ...

• Jak nás znám, tak se obavám, že mrzet budou…rozhodčí zase pískají hovno. Jinak druhou třetinu Litvínov hrál neskutečný hovno
  • TVL: Nám tam v rohu drží dva hráče mimo hru a Procházka jde sedět hned jen co mu vytrhne litvínovský hokejku z ruky
  • Chci videt zaber,kde byla ta hokejka vysoko…
  • Tak ten záběr bych chtěl vidět. Hledali tak dlouho až našli.
  • Hrajem celej zapas proti 7, dva pruhovany vocasove si mohli rovnou vzit litvinovskej dres. Neuveritelny.
  • A ten krosček mimo hru na Černocha jako jen domluva? Já už to fakt přestávám chápat.
  • Dneska pruhovaný fakt v top formě. A záběry jsem viděl asi 4 různý a za mě regulérní gól…
  • Dneska jsou proti nam rozhodci.
    Jasnej kroscek…
  • Sindel byl vzdycky vypatlanec a dokazuje to stale.
  • Ja vim, ze vetsinu hráčů braním, at se do nich tolik, ale ten Salsten je fakt zadarmo drahej 🫣🫣
  • Hosi dekujem, dneska proti presile, nadhera!!
  • Viděl jsem poslední třetinu a za mě z naší strany velmi sebevědomý výkon, hráli jsme do poslední chvíle, žádná křeč. Presilovka v závěru pomohla, strašně důležitý tři body před repre pauzou 👌
  • Tyhle tři body nás před reprepauzou posunuly do klidného středu tabulky a oddělili od týmů co jsou pod námí. Kluci můžou odpočinout, uzdravit vše co je potřeba a hlavně pak po pauze navázat v podobném duchu jako byly ty poslední zápasy.
  • a ten Sapoušek,většina na něj nadává,sice není tak namakanej,ale kolik těch puků vybojuje to je neskutečný :) a Salsten,nedaří se mu,ale zase dokaže udržet puk v rohu a nemá špatný myšlenky,ale prostě mu to nelepí no....snad se ta lajna zase zvedne až bude hrat Ilomaki :)
  • Salsten minul prázdnou 😂😂😂

Jaks se už dostává do formy! Teďka si už ty své peníze zaslouží.
  • Vargas88 Přesně to říkám celou domu. Sapi je momentálně náš nejlépe napadající útočník, který dokáže vybojovat hromadu puků a dostat kolikrát i dva hráče soupeře pod tlak.
  • My doma sekneme Litvínov, Pardubice, Spartu…ale prohrajeme s Budějkama…nebýt těhle ztrát, tak jsme třetí. Jinak Hlava solidní psychopat, měl jít ven už za ten kroscek na Beránka, plus pak za tu hrubost, kdy už to vypadalo, že skočí na něj Šír ze střídačky
  • A trineckej Sikora dneska dostal krasne ochutnat karmu, dalsi zakrok na 5+dokonce a diky tomu Trinec nema ani bod
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters