HCE Fórum

15253555758767

Komentáře

• Vosa1,@ Představa že žák prvního stupně základky, má poměrně slušnou firmu tě neděsí?
  • Tak to doufam že ty hrubky byl jen preklep jinak prestava ze pomerne slusnou firmu vedes tak jako gramatiku tak to me děsí podstatně víc než dítě s firmou :)
    ... nejvíc mě ale baví to, že kdyby jsi řekl je ja to spletl, tak by byl klid, ale to ne.... to je třeba hledat chybu v klávesnici :)... ale to pozoruji na FB celkem běžně takze vlastně standart.... ;) .... uz aby se hral hokej :D
  • Kde vlastně hraje Vojta Tomecek?Byl v Chomutově,a ted?
  • @kanis: V. Tomeček is still listed for Chomutov - here: http://www.piratichomutov.cz/soupiska.asp and here: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=100579 .

The other point I am still wondering is the abscence of M. Podlipnik in our matches. Has anybody any informations on that?
  • Tak tohle dnesni ctvrtfinale s Finem na MS U20,nebylo z nasi strany moc povedeny,ale slavi uspech,a to je dulezity.Kluci bojovali,a dali do toho srdce.Moc blahopreju,velkej uspech.Korenar super vykon,paradne mu to dnes vyslo.
  • @kanis Musím uznat, že jsem si opravdu zakřičel =)
  • Včera dvacítka KVA-LITní nervy :)) ale s dobrym koncem :) Tahali jsme asi krom 15 minut pořád za kratší konec, ale na to se historie neptá. Gólman zachytal naprosto famozně a prostě mě to bavilo, i když nás občas fin mačkal jak citron. Nájezdy jsme zmákli parádně B) škoda, že zápas s kanadou jde ve dvě ráno tvl, to fakt nedam..
  • @Screepy
    Klidně spi. S Kanadou bude jasno po první třetině.

Tolik štěstí, jako včera, už mít nebudem. Dyk Finí včera minimálně pětkrát netrefili prázdnou bránu...
  • @kafka jsem se chtěl podívat na ten Kanadskej válec, samozřejmě že nás přejedou jak nic, s tim se tak nějak počítá, ačkoliv my jsme teď v roli, kdy nám už skoro o nic nejde, mohlo by nám to pomoct, alr spíš ne. O třetí flek si dáme se švédem..a tam se uvidí..
  • @Screepy

Já si myslím, že zápas o třetí místo prohrajem s Amíkama. Švédí jsou fakt dobrý. Tak dobrý, že můžou porazit i Kanadu...
  • @kafka:Taky si myslím to samy,Svedi - Can.finále.My dame Amiky,protože je nic jinýho nez zlato nezajímá.Tož,to můj nazor.Akorat mám bobek,ze Amiky bude zajímat i bronz,to by pak asi byla pro nas bramboracka.
  • @kafka ty mně raději řekni kafkojc, proč jste pustili Kubu Lva do Chacharstánu? To mi nějak nejde do hlavy..
  • Screepy: Nejsem sice Kafka,ani nejak moc neznam PLZ.pomery,ale co jsem slysel,tak Lev o to mel pozadat sam.Pry tam byl uz dlouho,a potreboval zmenu.Co je na tom pravda,tezko rict.Dle meho v tom mohli bejt i prasule.Dostal se do repre,kde hral celkem pravidelne,tak si rekl,ze bede chtit vic.Kazdopadne je to pro Pilsnery urcite ztrata.
  • upraveno 4. leden 2018
    Ad Vitkovice: Tak nebo tak, soude podle tabulky na teletextu, asi neco ve Vitkovicich delaji dobre :)

EDIT: A Olomouc, Zlin .... sestej, sedmej flek ... taky jako dobry.
    Post edited by pOne on
  • Ja jsem na dnešní zápas velice zvedavej.Nebude to vubec žádná perdel.
  • upraveno 4. leden 2018
    Is M. Podlipnik back in the team now?
    Here http://www.hokejkv.cz/clanek.asp?id=Energii-ceka-Havirov-Vstoupi-do-noveho-roku-vyhrou-9718 is it stated as: "naopak návrat by měl hlásit slovinský reprezentant Matic Podlipnik."

But what is/was the reason of his abscence? 
    I can not find any entries here http://www.eliteprospects.com/player.php?player=34325 of any matches for the national team of Slovenia. 
    EDIT: And I can not find any news here http://hokej.si/c/reprezentance/ neither.
    Post edited by HawK71 on
  • @kanis

Jo, Hrouzek je dobře namotivoval :-).
  • @HawK71

He was ill. "Slovinský reprezentant" means, that he played for team Slovenia in past, not exactly now  :).
  • upraveno 4. leden 2018
    Thanks @kjetel:) When I searched for a reason for his abscence I interpreted the hint in the text on hokejkv.cz and guessed that he could have been at his national team. Back to topic: What does "ill" mean? Ill, like he had the flu or too much roast goose at Christmas, or ill, like he was injured?

Anyway: Three points are a nice beginning of 2018!  :)
    Post edited by HawK71 on
  • Ta povánoční forma je vážně příšerná. Kromě první lajny strašná šeď.
    S tímhle bych se o baráž vůbec nebál, protože nějaký Přerov by nás poslal ven už ve čtvrtfinále.
  • Hlavně,ze jsou 3 body.Jsem zvedavej na ty nase junky, zitra ve 2 rano s tou canadou.Je asi jasny,ze je neudelaj,ale kurnik aspon je fakt hodne potrápit.
  • Screepy napsal(a):
    @kafka ty mně raději řekni kafkojc, proč jste pustili Kubu Lva do Chacharstánu? To mi nějak nejde do hlavy..
    Kuba Lev chtěl zkusit něco jinýho. Už v listopadu přišel za náčelníkama a řekl jim na rovinu, že končící smlouvu neprodlouží, ať shání jinýho praváka ( a oni sehnali). Že je v Plzni už od malička, chce zkusit, jaký to bude jinde a jestli se jinde ještě zlepší. Dodal, že se jednou do Plzně určitě vrátí. Nabídku z KHL nevyužil, hodně nerad lítá a taky nebyla moc konkrétní, ve Vítkovicích mu nabídli opravdu dobré podmínky a hlavně měl pocit, že o něj moc stojí, tak šel tam.  
  • @kafka tak to jest v pořádku.
  • upraveno 5. leden 2018
    K sobotnímu utkání v ČB:

Samotné utkání odehrají oba celky v retro dresech bez reklam, které budou odkazovat k padesátým letům minulého století, kdy se oba týmy střetávaly v nejvyšší soutěži.
    http://www.hcmotor.cz/clanek.asp?id=90-let-klubu-oslavi-Motor-retro-zapasem-8891

Neví k tomu někdo něco blíže? V jakých retrodresech tam budeme hrát?
    Post edited by Vosa1 on
  • Ten dres je krásnej. Tak ještě nějakej bod k tomu si prosím...
  • Tak to je hodně velkej průser tenhle zápas s Amíkama tvl..se divim, že jsem to ještě tu druhou třetinu vydržel. Sorry hoši, ale za tohle bych vás nechal tejden uklízet před staďákem sníh, protože tohle je prostě hrozný. Celej dojem z turnaje takhle prosrat jednim zápasem. Dvě totální minely během naší přesilovky a záps fprdeli..nevim, to je skoro neomluvitelný, i když je to "jen" sport. Pak už totální zmar a bída a jen čekání na další a další góly..totální darování zápasu, chcete někdo bronz, tak tady ho máte..my ho vlastně nechcem..no nic, j vidět, že to 1/4 s finem byla fakt velká náhoda..a esli se nebudou dál dít náhody, tak náš hokej bude pořád tam kde bude (možná na pár světlých výjimek, který se do té NHL dostanou)..
  • Trochu nechápu strategii našich koučů, s nasazování beků do útoku. Do prdele to nemáme hráče nebo co? V Sokolově jich hraje šest půlek...Po zápase s Havířovem, musím smutně konstatovat,že naše extraligová rychlost a hra, je nenávratně v prdeli...
  • Onlajny: Neskutečné, co předvádějí domácí hokejisté v posledních minutách. Jsou jasně lepší a vycítili to již i fanoušci, kteří začali hnát Motor za vstřelením vedoucí branky. 
     To se nečte dobře :s 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters