Oproti posledním letem klub nikomu nedluží [...] Tuto stačí tak akorát na WSM [...]
Do you see the contrariety between these assertions? The HCE has enough money for the WSM-Liga, but there are current financial problems? Decide yourself, only one assertion can be true.
[...] Tuto stačí tak akorát na WSM a ještě je třeba každou korunu několikrát obrátit a dobře si rozmyslet, kampa s ní, než opustí kasu...
It is even not only a not-news Kafka talks about, it is just a hypothetical problem we would have, if we reach the Extraliga (a case, which is doubtful at this point) and the circumstances are not changing with a return to the Extraliga (which is doubtful too).
Especially @Vosa1 and @Vossy, but also to whom it may concern: The German league DEL reacted with a change of the rules. If a goalie makes such a thing again, it will be a 'technical goal'. Source (in German): https://www.del.org/news/del-aendert-regeln-fuer-technische-tore/7952 (And the said goalie was sentenced to a financial penalty, because of his roughly unsportsmanlike behaviour.)
I hope the ČSLH reacts also - before any goalie uses this thing in a decisive situation in this or any next season.
Kdo chce, pochopí. Kdo nechce, nedokáže pozorně číst, nebo na tuto nestačí kapacita jeho mozkovny, nepochopí.
Psal sem, že s TROCHOU PŘEHÁNĚNÍ se dá říct, že na WSM dává peníze jen Holoubek, město a kraj.
A taky, že klub je na tom lépe, než v minulých letech, pač momentálně nedluží - což je pozitivní zpráva. Negativní je ale bohužel to, že koruny, které jsou k dispozici s bídou stačí na WSM.
Mluvil sem s chlapem, kterej dával do hokeje ve Varech koruny už před nákupem ELH, a kterej dává i dnes - přestože už nyní ( podle vlastních slov ) jen "pár drobných"...
Každej si může z tutoho vzít pro sebe nějaké informace, ale může se v tutom klidně rýpat a rozebírat každé druhé slovo, které jsem napsal, tak jako Ty.
Ostatně, když sem kdysi na starým DF psal o velkých dluzích, taky si mě napadal, že plácám nesmysly. A když pak po čase sám Holoubek přiznal, kolik HCE dluží, ani si nepípnul.
Ale pokud jdeš od zápasu k zápasu, jistě do tutoho nejdeš s tím, že je budeš prohrávat. Navíc akce "návrat do ELH" je veřejně vyhlášená. A k jejímu úspěšnýmu naplnění nepotřebuješ jen vyhrávat na ledě, ale musíš bejt úspěšnej i v disciplíně " shánění peněz"...
kafka: No ale muj prispevek byl prave o tom, ze se muzeme vys*at na nejaky plany, pocty, propocty, teorie, kalkulace .... zbytecne se tim nezabyvat, jestli budem treti nebo ctvrty, starat se o to, kdo jak hraje, jestli se dostanem do baraze nebo ne (a jestli mame penize nebo ne). Ze to chce se soustredit na kazdej pristi zapas a pokusit se ho vyhrat...... Timto bych asi odzapasukzapasu-Gate asi uz uzavrel
Je mala okurkovka, tak se snazis tady diskutovat za kazdou cenu. Asi poslu Pepikovi zadost od PK, aby se nedelaly repre pauzy a hralo se furt.
Jsem paranoidní a nebo se nám kafka snaží říct něco ve smyslu: "Jen se milánkové neradujte, i kdybyste postoupili v baráži, tak na ELH vaše vedení stejně prachy nesežene!"?
@kafka No jo, ale právě... Stejně jako známe Tebe, tak známe situaci s klubem a sponzorama. Tisíckrát vymlácená sláma. Náš sestup Tě sere. Určitě taky sere třeba MV. Máte taky něco společnýho Ale za mě... asi jak to píše Screepy, tak budem hrát WSM, no a co jako?
Jakpa říkám, jen sem se dal do řeči s jedním starým pánem a chtěl sem se s Váma podělit o to, copa mi řek. Ne každej fanda má přehled, nebo možnost nahlídnout do zákulisí.
Já osobně si třeba myslel, že s penězma je to u Vás lepší.
@Vosa1: Well, I do not know, if this hard solution 'technical goal' is the right thing. Yes, maybe if the goalie makes such a 'presentational performance' like D. Leggio did it. But what if the goalie hits the goal post rather accidentally? I think your 5 minutes penalty or my 10 minutes personal disciplinary penalty (+ penalty shot) could be a better solution. A 'technical goal' should be a exceptional case for a situation, when there is a chance of 100% for a goal otherwise - and what is the rate of break aways? May it be 60%. So for me it is not enough for this exceptional case 'technical goal'. But(!) a 'technical goal' is better than no penalty - and the DEL reacted promptly, which is positive (even if it is a kind of an excessive reaction in my eyes, because see above).
So the IIHF should think twice and wise before they are changing their (in a kind: 'higher') rules.
Until that every national hockey association should be prepared to have an own solution, if such unsportmanlike behaviour happens.
---
Marginally mentioned:
@Kafka: Yes, it is better to read only every 2nd word of your postings or even none word of your postings - before every brain is crammed with contrarieties, inconsistencies, old stories of the past and (madcap) speculations about a future which is even doubtful.
Just think it, and this will be easy even for you: Any past is over and the future is not specified. The focus should be on the present! No other things than: Here and now!
(And in this here and now there are no problems - in exception of some athletic issues the coaches and the team are having to solve now.)
Mě vůbec nejde do hlavy, že se ve Varech nenajde nějakej týpek, jako je u nás Emil Kristek. Za jedno má plno kontaktů, za druhý umí jednat a za třetí ví, že i třeba pouhých "pár tisícovek" se hodí. Vrátil se do pilsklubu teď v květnu. Slíbil, že rozpočet oproti minulý sezoně navýší. Než začala sezona, oznámil, že pokud by byl titul, bude potřeba 96 melounů. A že tuty prachy v podstatě už má.
Přesto shání dál a každou chvíli podepíše s pilsklubem smlouvu nějakej novej partner. Naposledy minulý týden Kika.
Takovej člověk u Vás chybí. Kolikrát stačí "ukecat" jednoho menšího sponzora a protože tuten má samozřejmě nějaký kámoše, přidaj se i oni.
Kdysi dávno v minulým století přesně tuto, jako dneska dělá Kristek, dělal MVGM. Když já si vzpomenu, kolikrát třebas byl jenom v naší pobočce sázkovky, kdepa sem v tutý době dělal a přestože nakonec dokázal vydyndat "jen a pouze" třikrát sponzora utkání + mám dojem asi 50.000 českých, ale i tuto bylo pro klub plus.
Sponzor utkání vyhlašoval nejlepčí hráče, dával jim nějaký ceny + platil po utkání večeři pro kompletní tým. Během který samozřejmě mohl pokecat s kýmkoliv. Klub na tutom určitě neprodělal, pač měl po každém domácím utkání zaplacené večeře.
Jenže pak MVGM zjistil, že stačí vydírat město, že mu tuto zabere míň času a přinese víc peněz, "malý sponzory" přestal "otravovat" nejen on, ale tutu každodenní práci nedělal a copa já vím, tak dodnes nedělá nikdo z klubu...
1 liga,taky liga.Ci si budeme nalhavat.Na ELH tento tym nejspíš sportovně,ani mentálně nema.Muj nazor je,zustat tady ještě rok,dva.Zkusit zkonsolidovat mansaft,a pak se pokusit o nějakej navrat zpět mezi elitu.Pokud se to povede,a nahodou se postoupi,úplně velkou radost mit nebudu,protoze se budeme zase plácat na posledním miste.Každej bude nasranej,tak proc si kazit alespoň částečnou letošní radost.
@kanis No nevim. Čim déle v pralese, tím horší vyhlídky pro současnej establishment, že kdy schrastí peníze na ELH. A jinej establishment se nerýsuje. Zkonsolidovat manšaft na první ligu můžeš, ale v ELH Ti to bude k prdu
Tak! Žádnej prales a metereskublesku zpátky do ELH! Derby je tisíckrát lepčí, než zápasy s jechovistama, Vítkem, nebo Olomoucí. I když teda je fakt, že v tutý sezoně Venera boys přijeli dvakrát a výsledkem je krásných 16:0, ale od příští sezony už tuto bude zase o ničem. Přijedou po úvodním buly postaví na modrý Čínskou zeď a hokej se hrát nebude...
Komentáře
(1) Ad:
Do you see the contrariety between these assertions? The HCE has enough money for the WSM-Liga, but there are current financial problems? Decide yourself, only one assertion can be true.
(2) Ad:
It is even not only a not-news Kafka talks about, it is just a hypothetical problem we would have, if we reach the Extraliga (a case, which is doubtful at this point) and the circumstances are not changing with a return to the Extraliga (which is doubtful too).
(3) Ad:
If all the money comes from the said parties there is no other sponsor of the HCE. So, with which non-sponsor could be spoken yesterday?
Especially @Vosa1 and @Vossy, but also to whom it may concern:
The German league DEL reacted with a change of the rules. If a goalie makes such a thing again, it will be a 'technical goal'. Source (in German): https://www.del.org/news/del-aendert-regeln-fuer-technische-tore/7952
(And the said goalie was sentenced to a financial penalty, because of his roughly unsportsmanlike behaviour.)
I hope the ČSLH reacts also - before any goalie uses this thing in a decisive situation in this or any next season.
Kdo chce, pochopí.
Kdo nechce, nedokáže pozorně číst, nebo na tuto nestačí kapacita jeho mozkovny, nepochopí.
Psal sem, že s TROCHOU PŘEHÁNĚNÍ se dá říct, že na WSM dává peníze jen Holoubek, město a kraj.
A taky, že klub je na tom lépe, než v minulých letech, pač momentálně nedluží - což je pozitivní zpráva.
Negativní je ale bohužel to, že koruny, které jsou k dispozici s bídou stačí na WSM.
Mluvil sem s chlapem, kterej dával do hokeje ve Varech koruny už před nákupem ELH, a kterej dává i dnes - přestože už nyní ( podle vlastních slov ) jen "pár drobných"...
Každej si může z tutoho vzít pro sebe nějaké informace, ale může se v tutom klidně rýpat a rozebírat každé druhé slovo, které jsem napsal, tak jako Ty.
Ostatně, když sem kdysi na starým DF psal o velkých dluzích, taky si mě napadal, že plácám nesmysly. A když pak po čase sám Holoubek přiznal, kolik HCE dluží, ani si nepípnul.
Ale pokud jdeš od zápasu k zápasu, jistě do tutoho nejdeš s tím, že je budeš prohrávat. Navíc akce "návrat do ELH" je veřejně vyhlášená.
A k jejímu úspěšnýmu naplnění nepotřebuješ jen vyhrávat na ledě, ale musíš bejt úspěšnej i v disciplíně " shánění peněz"...
Je mala okurkovka, tak se snazis tady diskutovat za kazdou cenu. Asi poslu Pepikovi zadost od PK, aby se nedelaly repre pauzy a hralo se furt.
Nevím, jestli seš paranoidní, ale určitě mě Tvoje reakce překvapuje... Myslel sem si, že mě za ty dlouhý roky už znáte.
Navíc sem nejednou napsal i řek, že mě Váš sestup sere.
A klidně znovu zopakuji: Radši bych byl, kdybyste byli v ELH!
Náš sestup Tě sere. Určitě taky sere třeba MV. Máte taky něco společnýho Ale za mě... asi jak to píše Screepy, tak budem hrát WSM, no a co jako?
Jakpa říkám, jen sem se dal do řeči s jedním starým pánem a chtěl sem se s Váma podělit o to, copa mi řek. Ne každej fanda má přehled, nebo možnost nahlídnout do zákulisí.
Já osobně si třeba myslel, že s penězma je to u Vás lepší.
But(!) a 'technical goal' is better than no penalty - and the DEL reacted promptly, which is positive (even if it is a kind of an excessive reaction in my eyes, because see above).
Tak, že to v podstatě netáhne jenom Holoubek, a že je korun k dispozici víc.
Mě vůbec nejde do hlavy, že se ve Varech nenajde nějakej týpek, jako je u nás Emil Kristek.
Za jedno má plno kontaktů, za druhý umí jednat a za třetí ví, že i třeba pouhých "pár tisícovek" se hodí. Vrátil se do pilsklubu teď v květnu. Slíbil, že rozpočet oproti minulý sezoně navýší. Než začala sezona, oznámil, že pokud by byl titul, bude potřeba 96 melounů. A že tuty prachy v podstatě už má.
Přesto shání dál a každou chvíli podepíše s pilsklubem smlouvu nějakej novej partner. Naposledy minulý týden Kika.
Takovej člověk u Vás chybí. Kolikrát stačí "ukecat" jednoho menšího sponzora a protože tuten má samozřejmě nějaký kámoše, přidaj se i oni.
Kdysi dávno v minulým století přesně tuto, jako dneska dělá Kristek, dělal MVGM. Když já si vzpomenu, kolikrát třebas byl jenom v naší pobočce sázkovky, kdepa sem v tutý době dělal a přestože nakonec dokázal vydyndat "jen a pouze" třikrát sponzora utkání + mám dojem asi 50.000 českých, ale i tuto bylo pro klub plus.
Sponzor utkání vyhlašoval nejlepčí hráče, dával jim nějaký ceny + platil po utkání večeři pro kompletní tým. Během který samozřejmě mohl pokecat s kýmkoliv. Klub na tutom určitě neprodělal, pač měl po každém domácím utkání zaplacené večeře.
Jenže pak MVGM zjistil, že stačí vydírat město, že mu tuto zabere míň času a přinese víc peněz, "malý sponzory" přestal "otravovat" nejen on, ale tutu každodenní práci nedělal a copa já vím, tak dodnes nedělá nikdo z klubu...
Tak! Žádnej prales a metereskublesku zpátky do ELH!
Derby je tisíckrát lepčí, než zápasy s jechovistama, Vítkem, nebo Olomoucí.
I když teda je fakt, že v tutý sezoně Venera boys přijeli dvakrát a výsledkem je krásných 16:0, ale od příští sezony už tuto bude zase o ničem. Přijedou po úvodním buly postaví na modrý Čínskou zeď a hokej se hrát nebude...
Koukni se na číslo stránky...
Jo, jenže o Kadaň můžete velmi snadno přijít.
Tam je našlápnuto stejně stejným směrem, jakým nedávno dopadnul HC Most.
A jestli se nepletu, zachraňovat Kadaň přišel Šindel, což je hodně blbej signál.
Čoveče, tuto zní úplně jinak, než když sem psal já o neustálým otravování potencionálních sponzorů...