HCE Fórum

15354565859766

Komentáře

• @Viking67_ To jsem taky nepochopil, Osmík už dal v první třetině za Sokolov gól...
  •  :'( Dneska to tam chtělo vyhrát...
  • Od Vánoc je ten tým v krizi a v křeči jako hrom. Ten dnešní bod je docela zázrak.
  • Jenom od vánoc, já bych řekl že je to od zápasu doma s Budkama. To se normálně nechaly seřezat. Dnes nám vlastně hrajou dvě lajny a to je málo...
  • Hrozně moc je také znát absence Grígera a Beránka (ten je i přes neustálou absenci kvůli zraněním stále nejlepším střelcem týmu), a souhlasím, že je to od toho zápasu doma s ČB, kdy nám právě Grígera zrakvil ten kokot Novák. Jinak si ale bezesporu nechali nařezat, ten atak na Grígera byl bohužel jen logickým vyústěním situace, kdy se ČB příliš povolila uzda (rozhodčí tomu ten zápas taky moc nepomohli...) 
  • Bod je,dobře za něj.Mohli bejt i tri.Kdyby tvl.Flicek dal polovinu svejch sanci5,tak tam ma každej,každej zápas minimálně 4 banány.Dle onlajnisty to nikdy nemůžeš brat moc úplně adekvátně.Jsou to vetsinou tamní typci,takže bych to zase tak vazne nebral.Taky kdyz jsem na hokeji tady,tak onlajn se často liší od předvedené hry co vidim,a pak si přečtu tam.Kor v Budejkach,kdyz tam na nás maj pořád pifku,budou psat o neskutečný hre motoru,i kdyby ani jednou nevystrelili.Klid hosi,to nejdůležitější,teprve přijde.
  • No je fakt že zrovna poslední dvě minuty třetí třetiny jsme motor dobře zamkly  v jejich pásmu a byly tam i tutovky na rozhodnutí.. jinak si myslím že remíze byla spravedlivá. Prodloužení byl teda mazec nahoru dolů tam to mohlo spadnout komukoli
  • Přátelé,jsme druhy v tabulce.Sice v tabulce prvoligové,ale jsme druhy,a většinu času,se tady porad mudrcuje,ze je to špatně.Dokonce se mudrcovalo,i kdyz jsme byli prvni.Což takhle vratit se do ELH,a byt o 10-15 bodů posledni,aby bylo to vse mudrcovani na místě.Ok,je pravda,ze jsem taky byl nastvanej,mel připomínky,ale tohle mi uz přešlo.Když si to vezmu s casy ve srovnání s ELH,tak ja jsem celkem spokojenější.Na ten hokej chodím celkem s očekáváním dobrého výsledku.Neee jak v ELH,kdy jsem tam šel s tim,kolik zase dostaneme.Takže,u mě dobry.
  • Nestezuju si ,že jsme druhý, jen mě štve že hrajeme o level pomalejší hokej než na začátku. Chápu že se to nedá udržet pořád, ale bruslit a střílet jim nikdo nezakázal. Takový to ono nám to teď stačí , je hrozně ošidný a ten řemen se pak těžko nahazuje.
  • Pst, hush, @Viking67_! This shooting ban is a secret since a long time now. Do not tell it!  ;)
  • No je fakt,ze to podvědomí,ze přijeli třeba Litoměřice,porazí se sami,tam asi v hlavách kluci maj.Snad to bude o ten level v PO zase rychlejší,radši o dva.
  • upraveno 9. leden 2018
    Ze stránek Ústí nad Labem:

P.Šenkeřík do K.Varů (dnes)

Obránci Petrovi Šenkeříkovi skončila smlouva ke dni 8.1. v našem klubu, který využil nabídku Karlových Varů. Děkujeme za odvedené služby ve žlutomodrém dresu.

zdroj: http://www.slovanusti.cz/index.asp?cover=nezobrazit

Zajímavé, ani bych se nedivil, kdyby proběhly ještě nějaké změny v útoku...

Post edited by Vosa1 on
  • Hlavne je potreba myslet na to, ze Matic a Kovacevic nam budou chybet v unoru :)
  • Ja jen doufam, ze soucasny sachy nebudou znamenat to, ze mladi hraci prestanou dostavat nebo vubec nebudou dostavat sanci. Tydle cestovatele, kteri v jedne sezone projdou trema kluby moc nemusim. Treneri a realizacni tym hrace vidi v treninku denne, takze jenom doufam, ze ty zmeny, posilani mladych hracu do Kadane, Usti .... predtim Frydek ma hlavu a patu. Posledni dobou moc hokej nestiham, takze asi nejsem schopen nejak hloubeji hodnotit, ale myslim, ze Osmik, Harky si sanci zaslouzi. Ikdyz jim treba nejakej zapas nevyjde atd. Urcite bych mlady nase hrace podporoval (jak jen to jde), na ukor naplav. Naplava uz musi bejt PLEJER, aby to melo smysl.....
  • @pOne poslední větu by si měl přečít Křetínský =)
  • @Screepy

Kuš, potvoro! Tuten ať nic nečte a dál pěkně hezky nakupuje. Čím víc bude nakupovat, tím snadnější bude mít Viktorka cestu k titulu i do LM...
  • Konečně tady taky jednou vime neco driv,nez je to napsaný na strance.Snad vedeni ví,co dělá.
  • @kafka cestu k titulu už má letos Viktorka zametenou , tudíž i do LM :) dobrá práce!
  • @kanis Tak tady bylo štěstí, že jsem úplně náhodou zabrousil na web Ústí a všiml si tam té pidi zprávičky =)
  • upraveno 10. leden 2018
    Úvod článku na webu: Od začátku to bylo záležitostí jednoho týmu, Prostějov v Karlových Varech nepředvedl tak kvalitní výkon, jaký se od něj čekal a po inkasování čtyř branek odjel zcela s prázdnou. Lví podíl na třech bodech má hlavně karlovarská první formace, která se v posledních zápasech stará o hlavní příděl kanadských bodů. Veliký zážitek byl dnešní zápas také pro jednadvacetiletého oslavence, Ondřeje Kuchaře, který naskočil na poslední dvě minutky, a připsal si tak první ostrý start za A-tým.

Tak s tím zásadně nesouhlasím, v první třetině nás Prostějov chvílemi dost přehrával, to samé ve druhé třetině do druhého vstřeleného gólu. Můžeme děkovat jen a pouze Novotnému, že jsme v tu dobu neprohrávali už třeba 0:3.
    Jinak se mi dnešní hokej velmi líbil, a to proto že Prostějov sem přijel hrát hokej! Ovšem nebýt první lajny a Novotného, bůhví jak by to dopadlo. Pravda ve třetí třetině už byl Prostějov trochu odevzdaný ale jinak to byl rozhodně silný soupeř, jeden z nejlepších z těch co letos přijeli. 
    Toť vše, potřeboval jsem se vyjádřit k tomu článku, třeba nemusím mít pravdu ale dle mě dnes rozhodně nebyl na ledě pouze jeden tým...
    Post edited by Vosa1 on
  • pOne napsal(a):
    Ja jen doufam, ze soucasny sachy nebudou znamenat to, ze mladi hraci prestanou dostavat nebo vubec nebudou dostavat sanci. Tydle cestovatele, kteri v jedne sezone projdou trema kluby moc nemusim. Treneri a realizacni tym hrace vidi v treninku denne, takze jenom doufam, ze ty zmeny, posilani mladych hracu do Kadane, Usti .... predtim Frydek ma hlavu a patu. Posledni dobou moc hokej nestiham, takze asi nejsem schopen nejak hloubeji hodnotit, ale myslim, ze Osmik, Harky si sanci zaslouzi. Ikdyz jim treba nejakej zapas nevyjde atd. Urcite bych mlady nase hrace podporoval (jak jen to jde), na ukor naplav. Naplava uz musi bejt PLEJER, aby to melo smysl.....
    Posílat mladý na led je dost dobrý. Momentálně jste na tom v tabulce dobře, takže teď je opravdu vhodná chvíle, nechat mladý "omlátit".
    U nás tuto funguje už pár let a třeba včera dal 19letý Rubner svůj první extraligový gól. A to v utkání proti druhýmu celku tabulky a ještě tuto byl gól vítězný.

Mno a minulý týden v Brně dal první extraligový gól 18letý Pour...
  • Pred par dny tu na pretres prislo tema Realny deni na lede Vs. Komentar na Onlajnech. Koukl jsem se ted na sestrih ze vcerejska ... 

Gol 1

TOMÁŠ RACHŮNEK si sjel pro přihrávku, kterou dostal od Stanislava Balána. Rachůnek se trefoval do prázdné klece. Asistence: Stanislav Balán, Jakub Flek.

(ze by to teda trefoval do prazdny mi neprislo, ale budiz)

Gol 2

Po pěkné kombinaci se dostal ke kotouči STANISLAV BALÁN, který vymetl všechny pavučiny v Grohově bráně. Asistence: Adam Rulík.

(vymest pavuciny u me teda znamena trefit sibenici, a ne to dat golmanovi nad beton)

Gol 3

Nešťastný, ale úsměvný gól pro karlovarskou Energii. JAKUB FLEK nahodil kotouč od domácí střídačky tak šikovně, že se trefil pod víko Grohovy brány. Asistence: Tomáš Rachůnek.

(tak tady byl onlajnysta v case 39:29 vylozene uz na prestavkovym parku a pres vrstvu horcice nevidel, jinak si to nedovedu vysvetlit - Rachna dava krasnou prihravku na Fleka a ten to naprosto fantasticky tecuje pod klacek .... nebo, rekneme "vymete vsechny pavuciny", dalo by se rict)

Gol 4

V přečíslení tři na dva dostal perfektní přihrávku JAROMÍR KVERKA, kterou si zpracoval bruslí a poslal kotouč za záda Groha. Asistence: Petr Stloukal, Martin Kohout.

(je videt, ze si dal onlajnysta nekde poradnej paras, a jak zahnal hlad, tak uz vsechno dobre videl a popsal)

B) 
  • upraveno 11. leden 2018
    @pOne děkujeme reportérovi z pOnice zeitung za objasnění =)
    Post edited by Screepy on
  • Neni zac. Strasne me totiz v textovym popise zaujalo "JAKUB FLEK nahodil kotouč od domácí střídačky tak šikovně, že se trefil pod víko Grohovy brány." .... Chtel jsem to videt na vlastni oci, jak se todle stalo.....  ;)
    @pOne No to je opravdu neskutečný =), myslím si, že by si někdo měl na práci redakce posvítit, protože aby se takto brutálně neshodoval jak komentář na onlajnech tak i článek na webu, je rozhodně nepřípustné. :/
    Post edited by Vosa1 on
  • .... a to jeste k tomu druhymu golu. "Po pěkné kombinaci se dostal ke kotouči STANISLAV BALÁN" .... pekne tam Standa "kombinoval" sam se sebou, sikovnej kluk ... a to si na to ani nevzal kombinacky.  =)

jj, hlad je svine  =)
  • Vždyť to říkám,ten onlajn neni úplně tak,jak se na ledě děje.Tak bych tedy chtel vidět to,jak psal onlajnista v Budejkach,ze domácí ted hrajou NESKUTECNE az hostující tým neví,kde mu hlava stojí.
    Tak tím útočníkem co má přijít je Vrdlovec z Ústí nad Labem viz hokej.cz: http://www.hokej.cz/vrdlovec-miri-z-usti-do-varu-slovan-opousti-i-obrance-husak/5028035

Vybavuji si ho z toho zápasu, ve kterém nás doma Ústí porazilo a byl docela významným strůjcem toho vítězství. V letošní sezóně je i docela produktivní ma průměr bod na zápas:
    http://www.eliteprospects.com/player.php?player=36469
    Post edited by Vosa1 on
  • pOne napsal(a):
    Pred par dny tu na pretres prislo tema Realny deni na lede Vs. Komentar na Onlajnech. Koukl jsem se ted na sestrih ze vcerejska ... 

Gol 1

TOMÁŠ RACHŮNEK si sjel pro přihrávku, kterou dostal od Stanislava Balána. Rachůnek se trefoval do prázdné klece. Asistence: Stanislav Balán, Jakub Flek.

(ze by to teda trefoval do prazdny mi neprislo, ale budiz)

Gol 2

Po pěkné kombinaci se dostal ke kotouči STANISLAV BALÁN, který vymetl všechny pavučiny v Grohově bráně. Asistence: Adam Rulík.

(vymest pavuciny u me teda znamena trefit sibenici, a ne to dat golmanovi nad beton)

Gol 3

Nešťastný, ale úsměvný gól pro karlovarskou Energii. JAKUB FLEK nahodil kotouč od domácí střídačky tak šikovně, že se trefil pod víko Grohovy brány. Asistence: Tomáš Rachůnek.

(tak tady byl onlajnysta v case 39:29 vylozene uz na prestavkovym parku a pres vrstvu horcice nevidel, jinak si to nedovedu vysvetlit - Rachna dava krasnou prihravku na Fleka a ten to naprosto fantasticky tecuje pod klacek .... nebo, rekneme "vymete vsechny pavuciny", dalo by se rict)

Gol 4

V přečíslení tři na dva dostal perfektní přihrávku JAROMÍR KVERKA, kterou si zpracoval bruslí a poslal kotouč za záda Groha. Asistence: Petr Stloukal, Martin Kohout.

(je videt, ze si dal onlajnysta nekde poradnej paras, a jak zahnal hlad, tak uz vsechno dobre videl a popsal)

B) 
    Bomba! 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters