HCE Fórum

15556586061766

Komentáře

• upraveno 15. leden 2018
    Jenže tady budou furt Závorkovci a nesmyslný protlačování ho na první místo.... A přitom Novotný je jinej level ;)
    Post edited by three7 on
  • Já myslim,ze at je to jak je to,bude stejne chytat Filip.Tady vubec neni nad cim přemýšlet.Mozna v tech nájezdech by se, ale Tomáš mohl využít.Filip v nich moc nepřesvědčil.No na druhou stranu,ani nasi hráči v nich nepresvedcujou.Takže rozkaz zni jasně,zadny nájezdy,a skoncovat to vzdy,uz po 60 min.
  • upraveno 17. leden 2018
    Ooooo bozeVenco!
    Ooooo Dio!
    To jsem nevidel.
    To budou davat ve sportovnich zpravach TV Nova na konci!
    Post edited by pOne on
  • Co Venca?
  • @HawK71 - Na +/- Vrdlovce jsem taky koukal. A rikal si, ze to neni dobry znameni. Nicmene u nas je treba se taky podivat do jaky lajny ho foukli. K Vencovi, kterej ma -5 ..... coz jako u tymu, kterej je na druhym fleku a v minusu neni skoro nikdo jinej, je docela masakr :) Vrdlovec v Usti 36 bodu v 37mi zapasech a -16 ... taky slusnej oddil :)

Dneska jsem cekal, ze ho treneri pri Standovo desitce prubnou na centru prvni lajny .... bylo to 3-0, podle me to za zkousku stalo.

• kanis: Onlajnysta uplne zamlcel, ze Venca jel pri Balanovo trestu v oslabeni s nekym 2na1, dostal to naprosto luxusne do uuuuuuuplne prazdny kasy a dal to asi 20 centaku vedle :) :) :)
  • @pOne: Yes, the '+/-' depends a lot on the whole line/team a player plays with.  :)  But the picture about a player gets clearer, if we are looking at the 'career totals' here (that was what I meant before with his 'minus statistics'): http://www.eliteprospects.com/player.php?player=36469 (now: Czech: -6 / Czech2: -45) ...and that matched 'perfectly' with the '-2' in his first match for us. Nevertheless I still think he is an interesting forward and I hope he can turn his minus in a plus in our team.  :)  Especially his highlights video was nice.  :)

Btw: S. Balàn has only 4 penalty minutes less than V. Skuhravý after the match today. And P. Stloukal was very effective today.  =)
  • H71: Petr Stloukal loni a letos je jako noc a den!
  • @pOne: Yes, P. Stloukal had a long way to go last season ... but he began to flourish in the end of the last season - look at these statistics:
    and
    So he could have been a decisive player in the baráž - but then he was attacked by this asshole from Pardubice N. Schaus, and P. Stloukal was out for the rest of the baráž.
    I am happy P. Stloukal came back this season and performs again at this level he showed in the end of the last season before his injury. 
  • Si dal u nas Stlouky o vánocích dva svaraky,a je jak vymenenej :)
  • @pOne:U Vendela to tuhle sezonu,neni nic zvláštního.Prostě mu to buď nejde,nebo by to,už mel pověsit na hřebík.To musi vědět jen on sam,proc to tak je.Loňskou sezonu mel docela dobrou,i kdyz,uz to taky nebylo uplne to,co od nej zname.Proste vek se nezastaví.Myslim si,ze takovéhle trápení,nema zapotřebí.
  • @kanis osobně si myslím že Venca po týhle sezóně skončí, jestli se nepostoupí tak tuplem. Sice bych ho občas za to jeho zbytečný vylučování zabil, ale i tak mi Venda na ledě bude chybět :) takovýhle srdcařů moc nemáme :)
  • @kinkis:To mas bezesporu pravdu,mě taky.
  • kinkis napsal(a):
    @kanis osobně si myslím že Venca po týhle sezóně skončí, jestli se nepostoupí tak tuplem. Sice bych ho občas za to jeho zbytečný vylučování zabil, ale i tak mi Venda na ledě bude chybět :) takovýhle srdcařů moc nemáme :)
    Každej doktor Ti řekne, že kardiaků jsou plný čekárny... :)
  • How many coaches do you need for one team?
    http://www.hokej.cz/sparta-dal-rozsiruje-trenersky-stab-vybornemu-pomuze-radim-rulik/5028193
    Sparta Praha - un-coachable?  :o
  • H71: Chteji se vyrovnat fotbalovym kolegum. Ti maji taky realizacni tym, ze kazdej hrac ma 3 lidi "k ruce"  =)
  • K fotbalu by se snad hodilo pejskařské "k noze"...?
  • Gratulace Podlipnikovi a Kovačevičovi k výpravě na olympiádu! 
  • @kjetel Rozhodně se připojuji, nevabavuji si, že bychom někdy měli byť jen jediného zástupce na olympiádě =)
  • @Vosa1

Budou to mít těžký, ale Slováka by mohli potrápit (a je otázkou, jak k tomu přistoupí Američani).
  • @kjetel

Prales ale přestávku nemá, takže pro Vás znamená tuta nominace asi trošku problém v obraně, nebo ne?
  • kafka: My máme tolik obránců, že občas musí zaskakovat i v útoku... :). Hlavně ať se nám tam nezraní a rozehrají se na PO.
  • @kafka

Vzhledem k jejich KB bych to viděl spíš na problém v útoku  =).
  • Takže dokonce dva problémy. :) V kolikpa zápasech Vám budou chybět?
  • There is no problem: The Olympic Hockey Tournament 2018 ends before the WSM-playoffs begin.
  • @kafka

V podstatě až do konce základní části. Nějakých pět, šest mačů. 
  • @kafka ona to skoro může být pro nás i výhoda, jelikož zápasy na olympiádě budou asi úplně jiná rychlost a úroveň než WSM liga, takže je to může dobře připravit na závěr sezóny...
  • @kjetel upřímně Slovinsku vždycky hrozně přeju =) , každopádně čtvrtfinále pro ně na poslední olympiádě bylo takovým malým zázrakem, je však pravda, že když jsem viděl nominaci Slovenska a USA, tak nemají vůbec malou šanci alespoň to čtvrtfinále uhrát.
  • Taky se pripojuju ke gratulaci.Sice nam budou par zapasu chybět,ale zase je to dobry,ze se budou moct rozehrát pred PO i ti,co stabilně nehrajou.Uvidime,jak moc citelna ztráta,to bude.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters