HCE Fórum

1480481483485486722

Komentáře

• upraveno 20. prosinec 2023
    Hele dnešek bych bral naprosto pozitivně a nehledal za každou cenu chyby. Pauza pomohla, ten tým jezdil, nasazení dobrý, herně dvě velmi dobrý lajny. Ikka skvělý, jen ho každý zápas 3-4 někdo fakt nehezky dojede a to potřebujeme přitvrdit. Něco ke zlepšení se najde vždycky, ale já čekal, že nás dneska Kometa přejede a dnešní výkon se zatraceně lišil od posledních třeba 3-4...

Takže za mě naprostá spokojenost dneska. Jen doufám, že Procházka nebude nic sakra vážnýho, ten zákrok nebyl vůbec hezkej...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • V Olomouci body nebudou…tam nám zase někoho přizabijou, rozhodčí jim to nepísknou a my zase budeme tam, kde jsme byli…dneska byla jako fakt znát absence někoho typu Ustrnula, protože co jsem viděl, tak těch zákroku na hraně tam bylo fakt mraky…to mlácení do Hladonika na zemi ve dvou před bránou? Zákrok na Procházku, zákroky na Iikku…prostě by to chtělo nějaký hovado do čtvrtý lajny, kterej by to prostě řezal bez rozmyslu a trochu nám ty hvězdy bránil
  • Tak oni sem chtěli /už vloni/ Šticha, ale nedohodli se. Jinak 2 body včera zlatý myslím. 
  • upraveno 21. prosinec 2023
    Jo taky bych nebyl tak příkrý v hodnocení, za mě tam byly pozitivní věci, hráli jsme v pohybu, nečekali co s námi vyvede Kometa, můj skromný názor je, že hrát s nima tenhle spil před repre pauzou v tehdejším rozpoložení obou týmů tak jsme dostali 4:1 a nebylo o čem. Zítra by to chtělo fakt v té Olomouci něco uhrát, ti teď dostali dvě rychty chtělo by je to ještě do třetice zaříznout
    Post edited by Screepy on
  • 2 body s Kometou jsou dobry, i kdyz to bylo i na vitezstvi... dobrej pohyb i nasazeni, vykon za me vcera OK. (ale pokud budou pokracovat v ty nulovy produktivite, tak ta deka zase prijde)

jinak nevim co kdo dal do piti Redlichovi, ale vcera jezdil jak v  lonske sezone...
  • Bárt říkal,že změnili systém,tak možná jim ten co hráli predtim svazoval nohy.
    Bylo vidět,že ožili,2 body určitě dobrý,ale nemůžu si pomoct,je velká škoda,že to nebyli 3.
    Nicméně si alespoň zkusili,že to může fungovat,což je dobře.

• Nevím, jestli jsem jenom snílek, ale já jim to zatím furt věřím :)
  • Ja myslim,ze neni duvod tomu neverit. Nicmene to uz je opavdu nutnost,do ty obrany nekoho privect.
  • @kanis nutnost je hezký, jenže zas to musí být dle té filozofie kterou chtějí ctít a já za nimi v tomto pevně stojím. Prostě hráče ano, ale ne kdekoho za nedejboze nesmyslný prachy , to radši nikoho nebo nějakýho našeho junka, fertig, no a..
  • @Screepy
    Jj tak jsem to i myslel. Je,nebo by byla kravina sem někoho tahat,a jen tak zaplacnout někým místo.
    To co říká,má hlavu,i patu.
    Mě se tohle líbí.
    Jak i v tom psaném rozhovoru zaznělo,tak chtějí velký beky,s dobrou rozehrou,ale i chlapi, který budou budit respekt,a budou si umět udělat pořádek na ledě.
    Jako my tohle potřebujeme jsou sůl, páč jinak nám to tam každej pomlati raz,dva.
    Viz včera opět ty nálety na Kangyho,a to je zápas,co zápas.

• Byť se to nám nebude líbit směrem k letošní sezóně, tak já jen doufám, že jsme v tom konceptu nezaspali přípravy na příští sezónu. Protože většina borců, kterým končí smlouvy, se prostě podepíše během prosinec-ledna. Takže by možná stálo za to pracovat na tomhle, a pokud se někdo na tom přebranym trhu objeví, tak o něm uvažovat a jednat...

Jinak při včerejším zápase jsem si říkal (jako většina z nás nejspíš), jestli ještě někdy a kdy uvidíme Flíčka zase na druhý straně. Přeju mu sice zahraničí, ale pokud by neklaplo a Kometa to letos zázrakem neurvala, tak doufám, že ta šance bude větší. A sice je to jiné případ, ale i Kohyho bych já zpátky bral celkem hned, pořád by tady měl co nabídnout...
  • Já už s Flíčkem nepočítám, to bude stejný jako Pech, Kumsty, Zaťa, Němec.. ten už se tu neukáže
  • @kinkis Možná jo, možná ne. Rozdíl je v tom, že Flíček tu má zázemí, takže já si tu naději stále dělám, i kdyby to klaplo třeba na poslední 1-2 sezóny..
  • Je to jen z doslechu JPP ale celkem blizkeho tak pokud fličkovi nevyjde cizina kterou preferuje nebranil by se vratit domů kvuli tomu jak tu bylo zminěno že tu ma zazemi a vetsinu volna je tady. Ale samozrejme bude taky hrat to kolik by mu byla schopna kotleta nasypat…kazdopadne by to melo byt ale cizina…kv…ostatni. Tak uvidime jak JPP byla pravdiva
  • taky bych spíš čekal, že se spíš vrátí v 36/7 jako mentor pro mladé
  • On má v Brně podepsáno ještě na příští sezónu, nebo tahle poslední?
  • @kinkis
    Jenom na tuhle, reálně bych ho tady příští sezónu viděl, i na tom setkání se to řešilo, že je tomu hodně otevřenej…je to srdcař
  • S Olomoucí nehrajem, celé kolo odloženo
  • Myslim,ze je to rozumny rozhodnuti.
  • upraveno 22. prosinec 2023
    Na jednu stranu ano, urcitě je dobré uctit pamatku, ale na druhou stranu to je to presne proc to tyhle zmrdi delaji a muze to byt impulz pro dalsi podobny individua kdyz vidi co vsechno jejich hnusnej čin ovlivnil a co se děje, jak moc to zasahlo společnost a jak moc se to řeší a ziskavaji tim pozornost. Jak rikam uctit ano ale aby se to jeste neobratilo proti společnosti a nepřibývali takovy podobny udalosti jako vcera protoze ac nejsem nejakej psycholog myslim si ze jeden z tech duvodu proc to delaji je prave ta pozornost i kdyz jim to v tom pekle uz muze byt jedno…ale samozrejme je to jen muj nazor
    Post edited by FeryBo on
  • Vendel na tuhle otazku odpovedel nasledovne.

Konec v klubu vás přebolel?
    V médiích proběhly informace, že bych měl být jakýmsi asistentem generální manažerky, ale pravda je taková, že žádnou oficiální nabídku jsem nikdy nedostal. Beru to tak, jak to je. Každý má právo zaměstnávat lidí, které si vybere.

• Ahoj vsem. Nevim,jestli se sem jeste do te doby dostanu. Preji Vam vsem Krasné vánoční svátky.Hezky si to uzijte,v klidu,míru ,a pohode.

• Tak tak... Krásný Vánoce všem!
  • Také se přidám, krásné Vánoce všem!
  • Taktéž krásné vánoční svátky všem!
  • Šťastné a veselé Energetici! A věřím, že pod stromeček dostaneme parádní atmošku a vítězné derby  :3
  • Krásné Vánoce všem...a snad taky dostaneme pod strom nějakýho toho beka :)
  • Hezké Vánoce místnímu osazenstvu:) a díky za většinou velmi zajímavou a plodnou diskusi.
  • Požehnané Vánoce a krásný nový rok plný kvalitních párků! :-)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters