Sik - porad si myslim, ze je to skoda, ze uprednostni Jihlavu a nehce se poprat u misto ve 3/4 lajne. :-/ Preci musi byt soudnej a vedet, ze prvni lajny by nehral nikde v extralize a mohl to zkusit jit cestou Jiskry... ale dobre, ze mu na rovinu rekli na co s nim pocitaji... jen doufam, ze se z neho nevyvine druhej Kverka - body v Chance lize a temer nic v extralize. ale asi je to trochu o nastaveni v hlave...
Klasický kecy. Kohout podepsal v Kometě 2 týdny před Venci vyhazovem. Taky byl pěkně nasranej, že ty dva týdny nepočkal, protože by tu smlouvu jinak prodloužil.
No nevim co Ti joudove furt resi. Ted jsou vsichni chytří Tvl. Me se osobne ten hokej ted na MS taky nelibil,nicmene propirat porad Kariho hlavu,je hodne nedustojne.Vubec bych se mu nedivil,pokud by od toho sel sam,a byla by to velka skoda.
bohuzel to neni jen o lojzovi (i kdyz ryba vzdy smrdi od hlavy). Fakt by me zajimal postoj tech ostatnich. vazne se jim libi prezentovat hokejovej svaz takto? muzou byt dobre duvody k odvolani trenerskeho tymu (atmosfera v tymu, pocit, ze kdyz jedes do narodaku je to jako jet do Brna, styl hokeje atd...) i k ukonceni fungovani Sine slavy tam kde byla, ale delat to takovym hnojarskym zpusobem. je to trochu kombinace Vanek/Pesout pristupu...
Tak jednak výbornej podpis a má to taky své za B ) , že mu do smlouvy zakomponovali že ho budou podporovat ve studiu VŠ a v případě výběru soukromé VŠ mu budou platit školné. Člověk by řekl, že je to taková pěkná "Jiskra" naděje, že se tu opravdu mění pořádky. Za mě velký palec nahoru vedení.
ja snad zacnu doufat v pozitivni veci. udrzeli co se udrzet dalo. rikaji, ze klub by mel byt specialni v propojeni mladeze a acka - a podepisou dlouhodbe Jiskru + ta kombinace se skolou. bylo by super, kdybychom meli system jak nadejnym hracum pomoc s pripadnou druhou karierou v necem jinym, podpora na pripravu po kariere atd. mozna by to k nam (pokud sportovni bude sedet) mohlo pritahnout urcite hrace...
podivej se na telocvikare, je z nej trener Acka. docela by me zajimaly ty zpravy co se diskutovaly + jak rozdilna byla ta zprava/strategie od Rulika... tak jsem zvedav jaky atraktivni hokej to budeme ted hrat. no a svaz zalepil Dedkovi jeho povinnst jeste platit Rulika.
Bramboračka jak vyšitá todlecto jednání svazu tvl, ale taky co čekat od chachara, vony se tam ty pořádky vlastně vůbec nezměnily. Jeden mafián nahradil druhýho. Každopádně vizitka pro svaz je to víc než kvalitní. No comment radši.- Nic proti Rulíkovi, vypracoval se v kvalitního trenéra, ale jak píše 1140bxl, kdo víc co za tím všechno je
Celý to je stupidní komedie, Jalonena mi je fakt líto. Po odchodu Krále jsem čekal, že nic horšího už být ani nemůže, nicméně Had to všechno předčil. Stejně to celý ovládá ten zoufalec z Pardubic, s Hadamczikem jsou jak jedna ruka. Nemyslím si, že by to Rulík měl nějak vytrhnout, na seniorský úrovni přeci nemůže fungovat to, co funguje v mládeži.
Já když slyším atraktivní hokej, tak si vzpomenu na chudáka Tlačila. Hokej pod ním byl pěkný, pohledný, ale XY zápasů jsme prohráli o gól a frčeli o patro níž
Tak ono se těch 30M navíc avizovalo, takže to tak odpovídá. Ale to je v pořádku, klub jako jsme my by nějaký takový budget měl mít, tomu adekvátní soupisku, nebude to na titulový ambice, ale mít ambici každý rok do PO bychom se už zříkat s takovými penězi neměli.
Nejsme zdaleka jediný, kdo do toho přilejvá, když tak vidím ty přestupy do Extraligy. Skoro se mi zdá, že to je v podstatě "nutnost", jak se pokusit být alespoň konkurenceschopný....
Komentáře
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/432796/frodl-o-konci-v-dynamu-a-prichodu-do-varu-uzralo-ve-mne-ze-chci-chytat.html
Klasický kecy. Kohout podepsal v Kometě 2 týdny před Venci vyhazovem. Taky byl pěkně nasranej, že ty dva týdny nepočkal, protože by tu smlouvu jinak prodloužil.
https://www.sport.cz/clanek/hokej-reprezentace-agent-narkl-hadamczika-ze-lzi-ten-se-brani-jalonen-skutecne-rekl-ze-uz-norrenu-nechce-4291353
https://karlovarsky.denik.cz/hokej_region/martin-itersky-i-kdyby-muj-plan-fungoval-budu-se-chtit-zlepsovat-20230620.html
To je normálně hon na lišku, jak svině.
Nedvěd?
Co on tam zase proboha chce dělat.🤦
https://www.sport.cz/clanek/hokej-reprezentace-zive-o-jalonenovi-je-rozhodnuto-prezident-svazu-hadamczik-promlouva-o-zmenach-u-narodaku-4305051#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz