HCE Fórum

1425426428430431766

Komentáře

• Nevíte co je s Rachůnkem?
  • Naše B sestava vyhrála v Litvajzu kterej byl z 90 % komplet...příprava sice ,ale hezký ,že kluci bojujou o pozice
  • Lukeše už nemá cenu komentovat :) to byl jeden z těch větších kroků vedle co jsme udělali :D 
  • To utkání v Klingenthalu je super. Doufám, že už se v klubu pracuje na možnosti nalákat více německých fanoušků k nám + možnost získat nějakého německého partnera. Sice je to čistě saská záležitost (stejně jako ten Open Air na stadionu v Drážďanech kde hrál LIT), ale příležitost "prodat" klub jako nejkvalitnější hokejovou zábavu v Podkrusnohori to je unikátní.

No a my si to užijeme, my tam nebudeme od práce:-)
  • Tak maly zhodnoceni pripravneho derby.
    Plusy:
    • King Frodo - pokud udrzi vykonost, tak to bude dobry
    • Zetta si dal gol a vidim to na nahradu Koblasy
    • Kanga - super brusleni, skvele odebirani kotoucu, ale za prihravku by prodal babicku. Jsem zvedav kdo v te lajne bude davat goly.
    • Dobrej Huttula.
    Minusy:
    • vyskove jsme to moc neposilili. Hradec nebo VIT nam narezou. :-(
    • Strasne komplikovana rozehravka a casto prehravane akce.
    • Velmi mala produktivita.
    • HLAVNE - Klub zase dokazal jak neumi poradat utkani. Hudba je vec vkusu, ale to ze dojdou kelimky na pivo, klobasy atd. je veci poradatele. Vymluvy ze to je vec KV Areny jsou nesmyslny, pac tam lidi jdou na ENE a ne se projit do Areny. Aktivnejsi pristup k prodeji ve fanshopu- nula. Ale asi je to tak, ze je prodano cca 3 700 permic a neni treba prodavat dal nebo nalakat dalsi skupiny . Jinak nechapu proc nevyuzit fakt, ze ti prijde nekolik tisic lidi na utkani. Ale treba bude zase dotaznik a vse vyresi roztleskavacky. 
    Takze hokejove to vypada zajimave a marketingove to je to setrvaly stav = uroven 2. Liga. Budeme chodit my co chodime. Normalne 3 500, kdyz budou hrat nahore 4 000 a kdyz to nepujde 2 500. Jinak bych ocekaval nejakou akci jak tam napriklad dostat rodiny s detma - vycleneny sektor v hale, “family permice”, zabava pro deti (jak stravit 2 hodiny v hale a nechat tatu koukat...) atd. No a muzes vymenit rodina za jakoukoli jinou cilovou skupinu (Nemci, studenti, aj.). 

• Koblasa 2+1. To že jsme ho tu neudrželi mě hodně mrzí 😟
  • @1140bxl Marketing a tady? Ve městě, který nedělá nic  pro lidi? nenech se vysmát...

• No co se týká toho venkovního zápasu v Německu. Myslím si,že v tom akorát stratíme výhodu domácího prostředí.
    Mám trochu obavy,když sem na extraligu chodí v průměru 2700 lidí,a to to mají u nosu za 200 kč, že prijede zaplnit Varský publikum ochozy tam?
    Neblázněte.
    To spíš bude výhoda pro Plzen,tam odsud jich prijde urcite o dost vic.
    Já v tom nic extra nevidim. Že se zviditelníme? a Jak? Co na tom získali Ropaci? Vubec nic.
    Ja bych radsi kdyby to bylo tady,a plnej barak.

• Posily podle ocekavani.

Frodo neskutecne dynamickej v brane. Tohle vypada na dobrej kauf!

Zetterberg dobra strela a vypada, ze ji bude pouzivat. Pravak. S tim Koblasou mi to taky napadlo. Pohyb malinko horsi. Ale zas aspon jeden vetsi hrac na place.

Kangasniemi tady mam uplne stejnej myslenkovej pochod jako 1140bxl - kdo v tyhle lajne bude davat goly? Rachna s Kangasniemi pred prazdnou brankou hledaji "lepe postaveneho spoluhrace" a Gigi nechal formu v Liberci nebo nekde mezi Libercem a Varama. Chytrej, sikovnej hrac, dobra prihravka ... prislo mi, ze dozadu se mu moc nechtelo. Hodne mi pripomina Kveru. Od prvni chvile, co jsem ho na lede videl.

K plusum nasi dosavadni produkce bych pridal, ze dostavame malo golu. Coz je pozitivni a da se na tom stavet. Ale je to jen priprava....
  • kanis: Nesouhlasim. Za me je to super marketingova akce vyhodna pro vsechny strany. Pro nas je moznost vyuzit potencial hokejovych fans z prihranici. Do Varu je to kousek. Na nemecky strane to vnimaji jako mega-event. Prijedou busy fans vsech zucastnenych tymu. Prijdou mistni. Kteri by treba na hokej jinak ani nesli. Myslim, ze i z cesky strany tam vyrazi spousta lidi, kteri ani pravidelne na hokej nechodi. Za me je to vyborna moznost self promotion pro klub a palec nahoru, ze se neco takovyho podarilo domluvit a povede zorganizovat. Nezbyva nez drzet palce, aby klaplo pocasi. Prostredi Vogtland Areny je super kulisa! Snad to logisticky pobere. Ale nemci snad nejsou zadny vorezavatka a budou to mit posefovany!
  • Šenkeřík
    Váš názor?

Proč ho nezkusit? Ano, možná to trochu postrádá smysl, stejný typ máme ve Stříteském. Ale když už se Vary pokoušely získat Zámorského...
  • @VANEKnaZDI Šenkeříkovo -27 nebo kolik nakonec měl hovoří za vše, za mě když už bek, tak defenzivní co opravdu umí bránit
  • upraveno 18. srpen 2023
    VnZ: S ohledem na spolupraci se Sokolovem - proc ne. Zalezi na spouste veci - kolik by si predstavoval a jestli prostredky jsou. A taky jestli by pripadne prijal roli pendla HCE-HCB. Jestli radeji nezapracovavat svoje mlady beky..... Preci jen je v tymu treba i Pulpan, kterej roli starsiho beka razeni a-la Senkerik taky zvladne. K tomu ten Stritesky...

Asi je potreba ten tym videt taky zevnitr, nez z pohledu fanouska.

Jinak Stritesky na me vcera mistama pusobil dost zmatene. A me osobne zatim teda uplne nepresvedcuje....

Zamorsky je ale asi trochu jiny kafe.  :)

Post edited by pOne on
  • Winter Games v Klingenthalu jsou super příležitost, ale řeknu vám co z toho klub získá - posty na sociálních sítích. Kubelka bude vtipně postovat, qle byznys efekt...

Bohužel i po roce nového managementu si myslím, že jsme obchodně jaloví. Nepředpokládám, že ba někdo vymyslel combo tickety pro německé fanoušky, případně něco pro potenciální německé partnery atd. Včera jim prisli cca 2k lidí - fanshop je zavalenej zbožím, ale vypadá to jak ve vetesnictvi (tzn. Koupis je to co uz jsi se rozhodl koupit, žádný spontánní nákup), nikde člověk nenarazil na nabídku koupě permice atd. Možná ta paní GM mohla neco změnit a tlačit trochu k obchodnímu myšlení, ale tady jedeme to co už 15 let...
  • @1140bxl já bych jen rád upozornil že fanshop nerovná se HCE☝️ Aby nedošlo k mýlce. Fanshop má jinýho vlastníka a žokej ho tehdy pustil. A nový vedení má docela dobře spočítaný že by se jim tenhle byznys v současné podobě nerentoval. Tim bych rád navázal na to, že naopak smýšlení je sakra byznysovy, ti pánové mají kurva peněz ale taky jsou to byznysmeni ☝️
  • @kanis kamaráde, tady se nehraje vůbec o nějakou výhodu domácího prostředí. Přesah týhle akce je úplně jiný, to je třeba si v první řadě uvědomit ☝️ tohle by byvalej menezment nikdy nezpunktoval, i kdyby se dělo nevím co. Za mě je to obrovskej palec nahoru a já se na tuhle akci kurva těším. I když budu cestovat kvůli tomu přes celou republiku.
  • @Screepy Nestěžuj si. Neměl ses stěhovat 😁
  • upraveno 18. srpen 2023
    @VANEKnaZDI já tu jsem rád, jen by to chtělo progresivnějsi stavbu dálnic ☝️😬
    Post edited by Screepy on
  • Zase ten Bartošák 😁

Dobrý den, je pravda, že má Bartéz opět průser?

Odpověď:
    Dobrý den,
    je pravdou, že jsem to slyšel již od třech novinářů a několika lidí, ale oficiálně nic v tuto chvíli potvrzené nemám a sám hráč tato obvinění odmítá, což my respektujeme. Patrik začal dnes po nemoci trénovat a bude celý tento týden dohánět tréninkové manko pod dozorem kondičního trenéra a trenéra gólmanů.
  • Borcí by měli začít dělat něco s těmi usilovkami…to je fakt katastrofa tvl 🤮
  • Ono je to těžký, když jsem letos viděl přesilovky našeho nároďáku, kde by měl být náš top, tak jsem si chtěl do očí nalít savo :) a naše Vary jsou na tom ještě o několik úrovní hůř bohužel
  • Kangasniemi nechce střílet ani do prázdný branky =)
  • asi už ví, že Rachna těch gólů mít moc nebude, tak mu dělá radost :D
  • @FeryBoOpravdu si naivně myslíš, že se to po letech bídy změní? =)
  • Na Facebooku pár lidí nadávalo ,že dneska hraje zase béčko...já na tom asi nevidím nic špatného ...naopak palec nahoru ,že to řeknou dopředu a lidi se můžou rozmyslet...to tu nikdy nebylo ,že by řekli konkrétní sestavu na přípravu dopředu(max jen ,že třeba budou šetřit opory)...v těch posledních určitě skoro plná sestava hrát bude a od toho i ta příprava je aby se zkoušelo kdo na to má a nemá ..širší kádr je oproti loňsku potřeba a že si čuchnou i Junci taky plus! Navíc ono to ,,béčko'' nehraje vůbec špatně! Jak Litvajz tak dneska Bolka byly takřka komplet a propadák to nebyl! Za mě jedině dobře!
  • Je to příprava, tak hrajou v sestavě jaký potrebujou. Dneska to bylo o složení 4. lajny v sestavě. MBL výrazně hokejovejsi a lepší. Ale to se dalo čekat. Naši super do obrany, spousta zblokovanych střel a vybornej brankář. Dle myho, Kvera horší než Přikryl. Bernovsky/Procházka viditelnejsi než Kofroň. Kruzik/Koffer nic extra. Ze sokolovskejch si svoje odehrál svoje Osmik. Obranu nemá cenu hodnotit. Fiňák je jasnej a Mikyska s Tureckem budou hrát v SO.

Vzhledem k defenzivní taktice to zacina trochu pripominat Veneru. Jen doufam, ze ty prvni 3 lajny co dnes nehraly tak trenuji presilovky. Moc gólů nedostaneme, ale pětku taky často nedáme....
  • Já nejásám zatím ani trochu, v sezóně, kdy jsme v přípravě vyhráli všechny zápasy, jsme sestoupili :D
  • v klidu, s Bolkou jsme prohráli 1. přípravnej :D
  • 1140bxl
    Přikryl celkem fajn, Kvéra bude povolanej jen v případě, že bude hrát první dvě lajny
    Takže s ním nepočítej. Další rok stejně nejspíš půjde do Německa.
    V Kofroňovi věřím že se konečně po těch zranění ukáže. Dost hráčů bude rotovat do Sokolova, takže budou mít zapasové vytížení (nové příchozí útočníci mimo Kangy a Lukase), dále Koffer, Kofron, Kruzik, Mikyska, Pulpan, Bartejs

Komu se ale v přípravě daří, je Habal. Dneska skvělé zákroky
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters