No ja od toho letos nic necekam.Ta nominace je tak nejak z nouze cnost. Rad se budu mylit,nicmene zatim to nevypada na nejaky zazracny probuzeni. Trosku na nas nekdo zatlaci,a hori to jak papir.
Já mám furt v hlavě MS 2010, kde jsme sotva prolezli skupinou a nakonec bylo zlato ale zas tam tam byli i velký persóny, ten tým měl osobnosti co to dokázali strhnout
Domnívám se, že ne. Rozcházel jsem se v tom s vedením klubu, které považovalo už účast v předkole play off za úspěch. V Brně mají mnohem vyšší cíle, což mi v Energii chybělo.
Viděl jsem ho proti Kanadě a tam podal velice dobrý výkon. Se Švýcarama jsem viděl jen první třetinu, ale i tam Slováky držel. Je to mladej kluk, nepodceňoval
Komentáře
Vary nebyly podle vás dostatečně ambiciózní?
Domnívám se, že ne. Rozcházel jsem se v tom s vedením klubu, které považovalo už účast v předkole play off za úspěch. V Brně mají mnohem vyšší cíle, což mi v Energii chybělo.
Mně zas loni chyběl pořádnej golman v kase....
„Chyby se stávají, ale musíme o tom mluvit. Je zkušený, je tady královsky placený, jde to za ním,“ zopakoval Kováč. „Pro Zlín to byl dárek,“ hudroval.
Mi to připomíná jako když Venca před celou kabinou řekl Plutovi, že ho nepodepíše, jelikož podepsal Beryho a Čečeho a nejsou už na něj kačáky.