Ani ten Kaut s Chlapíkem nehrajou dobře. Švýcaři tam mají prostě olympijskej výběr, nemám je rád, takže bych jim přál konec ve čtvrtfinále. A nám se ve čtvrtfinále rozstřílí naši kluci a hned všechno bude veselejší
@plasa tak to vůbec netvrdím, nemůžem chtít vyhrát, když hrajeme sotva 20 minut. Ale letos mi přijde, že na MS vzali místo rozhodčích amatéry, aby měli zážitek si fouknout MS. To člověk fakt nepochopí
@VANEKnaZDI „Na konci sezony mě kontaktoval pan Kverka starší a nastínil mi, jak to v Baníku chodí," vypráví Tomeček v rozhovoru pro hcsokolov.cz.
Letos to bylo asi nejdivnější mistrovství, který jsem kdy viděl…žádný mě nenudilo tolik jako tohle, naši kluci sice bez gólů, nicméně vidět byli…těším se na září
Je videt, ze hlad maji fanousci HCE velky, ale aby to zklamani pak nebylo az moc velke. Nemyslim si, ze pujde o velke jmeno. Vsak vetsina z Vas psala, ze potrebujeme kadr rozšířit 😎
Zajímavá jména tady i na facebooku lítají 😀jako podle fotky kdyby dole nebyl ten popis a nebyly jsme Vary tak si myslím Červenka, ale to je úplně mimo realitu...nechám se překvapit...Vachy má smlouvu ,ale to měl i Frolík,takže možný to je..
Musí se nechat ,že tohle se redakci docela povedlo ...naznačit ať hádáme...
Nemějte přehnaně vysoký očekávání... Pořád jsme Vary... ne někdo jinej... Dědek je kokot, ale tohle MS jsme nezvládli teda jako vůbec... Ale nezvládly ho ani další týmy.
Tvrdíte, že polovina hráčů neměla na MS co dělat. Kdo vám v nominaci chyběl?
Třeba Jakub Lauko z Bostonu, jehož nikdo z vedení reprezentace ani neoslovil. Vždyť to je strašná ostuda, že mu nikdo nezavolá a ani nevysvětlí, proč nejede. A radši si tam trenéři dají Ondřeje Beránka, který se s Karlovými Vary ani nedostal do play off. Je to odpovědnost trenérského štábu.
Komentáře
To je vše.
ale, ale, kromě Zetterberga bude oznámen ještě někdo
Na facebooku o tom někdo reálně spekuluje...utopie, ale posila by to byla jako kráva
na FB lidi v komentech jmenují Flíčka, ale ten má v Brně platnou smlouvu ještě na další sezonu...
Musí se nechat ,že tohle se redakci docela povedlo ...naznačit ať hádáme...
Ten Dědek je fakt kus kokota, to snad ani není možný
Dědek je kokot, ale tohle MS jsme nezvládli teda jako vůbec...
Ale nezvládly ho ani další týmy.
Třeba Jakub Lauko z Bostonu, jehož nikdo z vedení reprezentace ani neoslovil. Vždyť to je strašná ostuda, že mu nikdo nezavolá a ani nevysvětlí, proč nejede. A radši si tam trenéři dají Ondřeje Beránka, který se s Karlovými Vary ani nedostal do play off. Je to odpovědnost trenérského štábu.