HCE Fórum

1424425427429430469

Komentáře

• Dobře, děkuju za radu.

A to je prosím Tě kde, na tom rozcestí.

Já se ptal v rybářích v tom sportu u kruhace,a tam šílený palby za ty kalhoty.
    Na netu sice jsou, akorát to potřebuju vyzkoušet.
  • Hned vedle Domu barev naproti zverimexu, u vjezdu do areálu jak je nábytek. Sport u kustoda
  • Jj děkuju moc 👍👍👍

• I kdyz Nas tam poslali tenkrat o patro níž,tak Naše vzpomínky nejsou uplne nejlepší.
    Nicméně ten stadiom zazil hodne veci.Hezke rozlouceni.
    Atmosfera tam byla tenkrat elektrizujici,a co si vzpominam,tak lidi,( mistni fans byli uplne paradni i k nam )
    Prespavali jsme tam,a na ten vecer i kdyz uz jsme byli v tu dobu (prvoligoví),nezapomenu.
    Samozrejme mela jejich pohostinnost i nasvedomi jejich vitezstvi nad nami,nicmene,bylo to fajn.

• Tak vcera kdyz jsem koukal na tu nasi 18 proti Canade,tak jsem si vsiml jedny takovy zajimavy veci,kterou jsem ja treba jeste osobne nevidel.
    Po kazde sanci Canady i promenene, dostali jejich hraci do ruky tablet,vetsinou ten ktery tu sanci mel.aby se na to mohl podivat znovu.
    Ja tohle jeste nevidel.
    Jinak nasi kluci hrali hezkej hokej,zda se,ze generace roste jak z ruze kvet.
  • Nový dresy na přípravu jsou nádherný. V jednoduchosti je krása. A ten obří znak města na hrudi... nejpovedenější dres za hodně dlouhou dobu.
  • Dresy jsou úžasný, škoda, že jsou jenom na přípravu…doufám, že dresy na sezónu budou v podobným duchu
  • Pisou tam nove dresy na minimalne dve sezony,podle me s nimi pujdou i do sezony.Mozna s nejakopu mensi zmenou..
    Jsou moc hezky,palec nahoru.
  • Do sezóny s nimi nemůžou, na těch dresech nejsou reklamy, takže tam minimální úprava bude přidání reklam
  • Dresy palec nahoru! Kdyby v podobném duchu udělali i na sezonu tak paráda!
  • Na sezonu budou jiné, "klasické". Zkoušelo se prý na ně plácnout reklamy, ale vypadalo to blbě. Takže tyhle budou letos a příští rok jen do přípravy.
  • Tak Ota Šik vyrizené střídavé starty z Jihlavy za Litvínov.
    Není to škoda?
  • Začal s nimi letní přípravu
  • Těžko říct možná trochu jo...tady by hrál max 4 řadu /Sokolov ...Litvínov/Jihlava bude mít podle mě úplně stejně, ale on hlavně sází na Jihlavu kde hral prvni lajnu a šlo mu to.Nechtěl do Sokolova když měl v Jihlavě pozici..To ,že je v Litvínově na střídavej start za to může Vrábel...Litvínov s nima spolupracuje a Vrábel ho z Jihlavy zná...
  • Tak nas kosmicky golman ktery odesel do Komety,dostal gol v prvnim zapase po 48 vterinach.
  • Tak což o to, že po 48 vteřinách, ale tohle byl loni totální evergreen - “ Třebíč se ujímá vedení po smolném zákroku brankáře Lukeše.”
  • 😂😂😂
  • “Frodl svoji branku bránil celou dobu skvěle.”

:) :)
  • Takové překvapení 😂😂😂
  • kinkis napsal(a):
    Tak což o to, že po 48 vteřinách, ale tohle byl loni totální evergreen - “ Třebíč se ujímá vedení po smolném zákroku brankáře Lukeše.”
    =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
    je to borec =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)  až na to, že vůbec =)
  • Tak jake dresy doma

Bílé nebo Černé?

Mě osobně se víc líbí ty černý,asi bych je dal na venkovní,jde z nich větší respekt.
  • Doma černý za mě, venku jestli jsem to pochopil budem hrát v těch opačných než si vybral domácí tým :)
  • Bílé dresy má skoro každý. A doma by se tým měl prezentovat tím, co ho odlišuje od ostatních, včetně barev. Takže doma jedině v černém. :-)
  • https://www.hokej.cz/karlovarska-ikona-se-ve-44-letech-pripravuje-na-dalsi-sezonu/5075449

V Chebu se prý rozhodli vyzkoušet nový druh "slim" dresů. Nevlají a sedí přesně na tělo. 😉
  • upraveno 15. srpen
    @Kylekatarn

Samozřejmě velká pecka a už jsem tam 8 lístků poslal  =) Škoda, že to není v ČR někde (i když mě nenapadá lokalita), ale chápu, že ta provázanost na německé fanoušky + případný partnery může být velká...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Palec nahoru ! Teď si jen přát aby vyšlo počasí a nepršelo a nebo naopak nebylo moc teplo ...jináč to bude zážitek !!
  • Ne ze bych byl škodolibý ale myslím si ze Lukeš dlouho v Brně nevydrží jestli to takhle půjde dal 😁
  • FeryBo
    Teď jsem to chtěl psát 😁
    Jeden z gólů: Po dělovce Kucsery vypadl puk vedle betonu Lukeše a dojíždějící LUKÁŠ ANDĚL měl se střelou do odkryté klece snadnou práci.
    😁😁😁
    Ale co, je to jen příprava 🙂
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters