Pokud udržíš obránce typu Reunanena, Jakse tak nechce Zámorského a letos co předvádí je tak poloviční jako minulou sezonu. Kdybych měl vybírat z Plzně tak Rubinse, ale toho podepsali, to je zatím nejlepší podpis co bylo oznámeno.
Co by se mi líbilo tak nějaký vagon defenzivní obránce typu Nedomlel, Koch, Jank, to je to co nám chybí.
Čajka chce ven, Zámorský je jednou nohou v Bolce. Beryho už fakt neřešte 😃
Liberec má za mě taky daleko lepší tým, než jsou a to není žádnej hype. Flynn určitě nikde podepsáno ještě nemá. Ale nemyslím si, že tam pro nás je nejakej hráč…
Jinak jména stejně jako loni, zrovna jsem koukal na naše spekulace před 1 rokem tady a dost jmen by se shodovalo i teď. Ale ať se tu nenudíme, par jmen bez dalsich kecu hodim do placu…
DEF - Zeman x Baranek (Litvínov), Adámek (Třinec), Sirota (Olomouc)
FW - Konečný (Kometa), Hrehorcak x Kurovsky (Třinec), Fridrich (Olomouc)
WC bude 2.1.2026 mezi Floridou a Rangers. A jelikož je tradice, že NYR hrají před Silvestrem na Floridě s Panthers i Lightnings, tak očekávám, že to zůstane i příští sezonu, takže si zajet na Nový rok na Floridu a dvojzápas opravdu nezní špatně
Yop, už tady byl a nebylo to nebylo ono, ale ještě se v tý době hledal. Za mě udělal celkem progres, určitě by tady na něm ale nestála přesilovka. Mě se na něm líbí, že hraje i dost fyzicky, umí přitvrdit. Což kdyby uměl trochu víc třeba Dála Mikyska, tak z něj bude podobnej bek (ale jen částečně, typově to jsou jiní hráči)...
Dan si myslím, že potřeboval prostě vypnout. Nešel do ničeho konkrétního, i když nějaký nabídky určitě měl a má. Ale bylo na něm vidět, že to tempo už nedával a nedivím se, protože zejména minulou a předminulou sezónu na něj bylo navaleno víc, než by bylo zdrávo...
Ke konci videa probihaji nejaky vtipky o Frodovo dovednostech a Duda mu povida: Ty Vary uz te nikdy nezaplati. A Frodo na nej: No vidis ja doufam, ze si to pusti ted az budeme vyjednavat o smlouve.
Jestli to od nej byl vtip, nebo vazne budou jednat o prodlouzeni ted... kdo vi
Tak ono se to vyloženě nabízí...já věřím tomu, že Kalous je v plným zápřahu, a že skládá tým s výhledem několika sezon
Mimochodem, jak jste někteří tvrdili, že jsou podepsaní na příští sezonu 4 noví hráči, tak mě až překvapuje to, jak ty podpisy dokáží držet v tajnosti...prosákl jenom Tralmaks, ani ten Bery není nikde zmíněnej...jinde stačí, aby se někdo jenom o někom zmínil a hned toho jsou plný noviny... my jsme se ani nedozvěděli, co byl ten vánoční dárek (teda pokud to nebyl ten Bery )
Já vám nevím, letos těch informací o podpisech moc není. Ani se moc neděje na trhu. Já bych byl v klidu a hodnotil na konci měsíce vzhledem k této sezóně. No a příští uvidíme až později. Každopádně je pravda, že Kalous by mohl nějaké info pustit. Aspoň ve stylu. Něco ve smyslu, vidíme nedostatky v týmu tady a tady, něco je dohodnuté od příští a něco letos. Nebo nebude to převrat, ale další krok na cestě…
jinak to oznámení prodloužení může mít důvod, že je sice domluveno, ale není podskrabnuto. Třeba se čeká, že na to dojede Šenkypl nebo nový sponzor nebo víc posil najednou…
Komentáře
Co by se mi líbilo tak nějaký vagon defenzivní obránce typu Nedomlel, Koch, Jank, to je to co nám chybí.
Liberec má za mě taky daleko lepší tým, než jsou a to není žádnej hype. Flynn určitě nikde podepsáno ještě nemá. Ale nemyslím si, že tam pro nás je nejakej hráč…
Jinak jména stejně jako loni, zrovna jsem koukal na naše spekulace před 1 rokem tady a dost jmen by se shodovalo i teď. Ale ať se tu nenudíme, par jmen bez dalsich kecu hodim do placu…
DEF - Zeman x Baranek (Litvínov), Adámek (Třinec), Sirota (Olomouc)
FW - Konečný (Kometa), Hrehorcak x Kurovsky (Třinec), Fridrich (Olomouc)
jsem fakt zvědavý, jak chtějí mít venku led, když teplota v noci bude pořád 10 stupňů nad nulou
Dan si myslím, že potřeboval prostě vypnout. Nešel do ničeho konkrétního, i když nějaký nabídky určitě měl a má. Ale bylo na něm vidět, že to tempo už nedával a nedivím se, protože zejména minulou a předminulou sezónu na něj bylo navaleno víc, než by bylo zdrávo...
Sice mimo hokejové dění, ale tohle je prostě blázinec
A jeje, Will v Pardubicich nic moc .. aby nezvonil telefon
Mimochodem, jak jste někteří tvrdili, že jsou podepsaní na příští sezonu 4 noví hráči, tak mě až překvapuje to, jak ty podpisy dokáží držet v tajnosti...prosákl jenom Tralmaks, ani ten Bery není nikde zmíněnej...jinde stačí, aby se někdo jenom o někom zmínil a hned toho jsou plný noviny... my jsme se ani nedozvěděli, co byl ten vánoční dárek (teda pokud to nebyl ten Bery )
jinak to oznámení prodloužení může mít důvod, že je sice domluveno, ale není podskrabnuto. Třeba se čeká, že na to dojede Šenkypl nebo nový sponzor nebo víc posil najednou…