HCE Fórum

1780781782783785

Komentáře

• Já bych Cihare nechal hrát místo Kofroně.....teda až se vrátí 😉
  • Verim,ze Hamalcik to zvladne,ale musi makat celej tym.
  • Mozna právě proto ho tam dali,aby si dávali víc bacha na zadní vrátka.
  • upraveno 7. leden
    Za mě je to v pořádku...Frodo nemůže odchytat vše ! Bodově jsme na tom dobře zápas o 6 bodů jo i ne ...kdyby se blížil konec a už šlo opravdu o konečné postavení v tabulce..,ale to ještě vůbec... jak zjistit zda na to gólman má nebo nemá? Sokolov je hezkej ,ale to je úplně jiná obrana i liga... Jen ať chytá a ukáže se zda s ním můžeme opravdu počítat kdyby Frodo vypadl...za mě v pořádku! I Mensi v topu pustil několikrát Sablika do brány...2 gólman si musí taky čuchnout...navíc mu konci smlouva ne ? Tak i z tohodle důvodu je potřeba vědět...
    Post edited by maverick on
  • Dneska to dává největší smysl. Všichni jsme si přáli Hamalcika jako dvojku. Dneska ho uvidíme doma. Kometa nemá zde nejsilnější sestavu navic Froda čeká další porce zápasu.
    Kdyby dneska měl Hamalcik dobrý zápas klidně bych ho dal i v pátek.
  • Předpokládám, že už v pátek bude hrát Čihař

Jinak teda deset minut bez přerušení jsem už dlouho neviděl :D
  • Je to z naší strany utahaný jak šňůra od hajzlu dneska. Takhle si úplně nepředstavuju hru o šest bodů s přímým konkurentem v tabulce 🫤
  • Dopředu absolutně bez nápapadu…uplne bezzubí a vzadu jak kdyby je to nebavilo.
    Kotleta solidně oslabena a stejně nás přehrávají…a 2 góly v podstatě z nahození na bránu to je třešnička na dortu
  • Tak ten tým má logicky úplně jinej projev, než když chytá Frodo
  • Pokud to bude 1:2 po 2. prestavce, verim, ze jsme schopny bodovat. Pokud nam Brno jeste odskoci tak uz to nevidim
  • Nic proti Hamalcikovi , ale v takto důležitém zápasu ho nechat chytat 🤦. Samozřejmě potřebuje prostor se ukázat ale ne proti týmům co jsou těsně za námi o bod. Kdyby jsme měli tzv "bodovy polštář" na Brno , tak by to dávalo smysl. V tomhle případě mi to přijde jako nesmysl.
  • Válec se jako vždy rozjížděl pomalu, ale teď už ho nezastavíš!
  • Kluci si v kabině snad sází na otočky :D
  • V tom Třinci, taky slusnej blázinec . Po 2 třetině prohraval Třinec 3:5 teď za 13 minut dal 3 góly a vede 6:5
  • Třetí třetina konečně z naší strany vypadala asi tak jak jsem si představoval celý zápas, jenže toho se mi do 30. minuty nějak nedostávalo. Bod doma, pojďme si pro druhý.
  • Nepochopitelnej zápas pro mě...

• Tak to bylo hodně trapný
  • upraveno 7. leden
    Chyběl jim Flek tvl a stejně jim dáme dva body kurva a ještě nám zas dá gól ten americkej vousáč 😬😬 ale nevím co jsme těch tricet minut dělali, fakt nevím. Přitom Kometa dneska rozhodně hratelná.. a ještě jsem doma terčem mírného posměchu 😄
    Post edited by Screepy on
  • Za mě špatný ,že zase začneme hrát až když prohráváme...( jasně daří se nám to otáčet, ale to nepůjde vždy) asi zlatej bod ...3 třetina jakž takž tam už to bylo slušný, ale půlka zápasu špatná tam hrála jediná naše 4 lajna...prodloužení je vabank... Hamalčik to dneska neprohrál- jistě není to Frodo , ale problém byl v naší hře né v něm! Někteří kluci můžou bejt utahaní (obzvláště Bery - má vždycky i Repre- tam by se mohl Kalous ozvat ať ho nechají odpočinout! )
    Jedem dál , ale kyslík do kádru by bodl jako sůl a teď nemyslím Čihyho, ale fakt aspoň jednu posilu...
  • Nevím jestli někdo koukáte na Pardubice- Lit, ale tam resuscituji nějakého fanouška na stadionu 🫤
  • Já ten poslední gól neviděl, protože jsem stál frontu na pivo…každopádně, furt si myslím, že by Hamalcik měl chytat zápasy s týmy, co jsou výrazně pod námi
  • tak RIP fanouskovi...pry ho nedokazali ozivit
  • Ty blaho, to je masakr tedy😔
  • upraveno 7. leden
    Dneska tu bylo nějak moc horkých hlav...

Myslím si, že Hamalcik dneska odchytal poměrně solidní zápas. Ty goly si nemyslím, že byly zcela jeho chyba, ta první byla náhodná teč a druhý lehce nad zemí od obránce se divím, že to prošlo až do brány. Muellerův gol jsem z dálky neviděl. 

Nelze předpokládat, že naši borci budou hrát furt válec. Dnešní zápas po dlouhé době byla střelecká impotence s tím, že těch šancí dnes bylo dost a tím se odvíjejí i ty poslední přesilovky. Furt máme poměrně vysoké % využitých přesilovek cca 21%. 
    Počet vstřelených golů 97 jsme 4.místě - budeme je za to buzerovat, ne.

Dneska doslova se hralo slepý s hluchým, naši bez nápadu + střelecká impotence. Co je nejzásadnější jsou zase body. Jak jsem psal jsem příznivec, že se často boduje a myslím, že to je ten faktor proč jsme tak vysoko. Řada lidí to viděla jako důležitý zápas o 6 bodů, ten zápas jsem osobně nevnímal tak extrémně důležitý, protože náš čekají těžší zápasy a důležitější. protože tam máme Kladno, Plzen, Třinec, Olomouc a Pardubice a jede se na poslední čtvrtku. Zatímco Kometu čekají Budějovice, Vítkovice, Bolka, Litvínov, Sparta. 

Dneska rozhodně moc nemakali, takže jak by řekl Moravec vzít montérky a pořádně zrát led!

Liberci taky nebudou nějak moc štastný, sice vyhráli, ale 2:5 jako co to je... Myslím si, že tímto se jim ta krize ještě víc prohloubila. 

Fanoušek na zápase  Pardubice vs Litvínov nedopadlo to dobře. RIP. 
    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Bod dobrej, bez bodu by mě ta prohra asi štvala víc
  • škoda toho prodloužení, tam Tarmo a Jiskra špatně rozebrali hráče a pak měl Hamalčík smůlu, že to trefil do lapačky ze které to hned padlo do branky

jinak ta zpráva z Pardubic - brrrrr
  • K Pardubicim, je to strašný...hrozná zpráva
  • V zapase kde jsme s Brnem prohravali uz 0:2 udelat aspon bod je ok. Mrzi to, ze jsme prohrali zrovna s Brnem, ale je to furt s bodem a ne za nulu :)

V tech Pardubicich to je strasny :(
  • @kinkis já myslim, že to Gríger v pozápasovém rozhovoru popsal jasně, kdybychom do toho zápasu vstoupili tak, jak jsme hráli třetí třetinu, tak si odvezli bůra a nebylo se o čem bavit, takhle oslabenou Kometu tu už mít nebudeme, poslední dvě výhry před tímhle zápasem, super, klobouk dolů, jenže pak si tady 30 minut jezdíme jak na veřejným bruslení, jak kdybychom si řekli, že Kometa se k nám přijede porazit sama, mě nesere že se prohraje, ale prohrát se musí se ctí a musím mít čistý svědomí, že ten soupeř byl i přes můj 100% výkon stejně lepší, jenže my jsme 30 minut hráli na 50%, das ist wenig. A ještě jedna poznámka, držíme se na skvělých příčkách v tabulce, to asi nikdo nečekal (ale současně to už není náhoda), současně to na nás vytváří tlak si tyhle pozice udržet, už zbývá jen 20 kol, je věčná škoda pak přicházet o body takovýmhle způsobem. 
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters