HCE Fórum

1779780782784785

Komentáře

• Dulezity gol, ale vedeni 2:0 je trochu uspavajici, takhle rozehrany zapas by byla obrovska skoda ztratit
  • Podepsal bych ho, až kdyby takhle hrál po zbytek sezony
  • Jasná hokejka v obličeji Procházky a oni ani nevyloučí na 2 min...i když to zkoumali na videu 🤣
  • Vysoká hůl na Prochyho nic jo :)) tvl co to je zas za komedii. Jinak Salsten - třicet let hraješ někde jinde, jiný styl hokeje, první sezona pro něj musí být prostě adaptační, pokud nás nestojí vyloženě raketu tak bych mu klidně ještě rok dal..a pak kdyžtak papá a šáteček
  • Screepy - jediné co mne napadá, je že neměli ten záběr z protilehlé kamery a nebyli si jisti tím, co se stalo - jestli byl fakt trefen či simuluje
  • Bude 2:2?🤔
  • Jen takova zajimavost.Letos jsme porazily vsechny tymy 😀

PS-Salsten chyta slinu,to je moc dobre
  • Kurva, proč my nikdy nemůžeme mit klidnej zápas…celej zápas lepší, točili jsme je šíleně, ale stejně málem dostaneme gól na 2:2 v poslední minutě :D
  • Věřil jsem ze to dotáhneme, škoda že Frodo neměl nulu, nevadí, tři body jsou doma a to je důležitý, takže spokojenost:)
  • upraveno 5. leden
    tak z toho rozhovoru se Salstenem

Dočkají se od vás fanoušci někdy klidného vítězství?
    No, asi ne. (smích)

:D 
    Post edited by 12Stig12 on
  • Konecne jsme nedelali charitu :) podle postu HCE jsme v Liberci vyhrali za 3 body po temer 5 letech, to je silenost jako :D
  • S ohledem na ostatní výsledky jsou ty dnešní body zatraceně důležité. S Brnem to bude zápas o šest bodů. Tak snad z toho taky něco kápne :)
  • Hele, s tím Ilomäkim se něco stalo? Někdo ho vypnul? A přepnul na Salstena? :))
    Ten byl mimochodem vtipnej v rozhovoru, prej "New year, new me!" 😁
  • doufám, že se kluci uklidní a nedarují těm hercům ze Švédska zápas a bronz
  • Ja jsem docela prekvapenej,ze Cihar nedostava skoro vubec cuchnout.Predpokladal jsem,ze tam pojede jako lidr nebo spis se bude radit mezi ty lepsi..
  • Plasma: Ilomaki by měl v první řadě pořádně trénovat, poslední zápasy se fyzicky vůbec nechytá. Na importa, kterej je sakra zaplacenej je to strašně málo. Zajímalo by mě kolik má bodů ve hře 5 na 5🤦‍♂️Jinak 2 body na čtyřku je paráda, v úterý s Kometou zápas o 6 bodů
  • Aktualne Salsten Artua hodi jasne do kapsy,a ja osobne jsem strasne rad,ze mu to tam zaclo padat.Kluk se snazi.Treba na konci sezony si reknem,ze je vlastne dobrej a potreboval jen cas.Ja mu moc fandim.
  • Vojta je tam benjamínek, jeden ze dvou nejmladších. Jeho chvíle přijdou, může hrát ještě dvakrát. :-)
  • Mlaďoši skvělá práce. Ani jsem neměl nervy, jsem zvyklej od nás. :-D
  • Me teda uz u 10te serie dosly nehty 😀😀
  • Často jsme tu nadávali na Salstena - nebylo to nejlepší a hlavně i dost netrpělivý. Zásadní věc zde byla, že trenéři mu dávali poměrně dost velký prostor a věřili mu, je to zásadní opak situace se Zetterbergem, krásně tu jde vidět jak se prostě trénuje. Ty rozdíly jsou hodně viditelné a zcela to mění situaci. Jde to vidět u Vracovského. Dostává prostor, dneska v liberci odehrál i minutu v oslabení apod. To samozřejmě platí i obraně nedařilo se Plutnarovi > hned ztrácí minuty a ostatní mají více. Jsou to takové krásné detaily, ale Patera s tím mužstvem velmi dobře pracuje. 
  • Zítra sakra důležitý zápas s Kometou a podle Ticketportalu bude v hledišti prázdno. Máme na dosah 4 místo, to tady dlouho nebylo. Snad si lidi ještě cestu najdou....
  • Tak ono úterý, navíc ( po svátcích ), před vyplatama, je dost krvácející termín. Nicméně je pravda,že o 4-5-6 místo se tady nehrálo už kurwa dlouho, a tak by to lidi mělo i tak přilákat. No uvidi se, hold ta finanční stránka kraje neni nejlepší, a mnoho lidí si to dovolit nemůže, i když by chtěli.
  • Jinak 20citce gratulace. Zaslouzili si to kluci. Jen mají kluci skoro pořád ( štěstí) na ty Amiky v semifinále, ale ono to jednou vyjde.
  • A s tím Artuem, jak tady už někdo psal, potřeboval by k sobě vyhovující hráče, a ne mrskat 3 lajnu. Tot též můj názor. Tam je téměř mimo dění, a asi ho to kapánek přestává bavit,stejne jako loni Ikku. Nikomu nic nezazlivam,úplně se v tom nevyznám,nicméně si myslím, že jak loni Ikku tak letos Artua tímhle zabili.
  • A Ikka tady mohl klidně být dal, pac kam přijde, body dělá, jen tady ne. Divný.
  • Kanis: Tak Ikka tady nějaký body udělal, navíc celkově myslím fungoval velmi dobře, akorát trenéři a vedení chtěli asi něco jiného, nehodil se jim do hokeje, který chtějí pravděpodobně hrát no, víc bych v tom nehledal. Ten Ilomaki určitě potenciál má, chápu argument s tím, že hraje třetího centra a že hráči kolem něj a bla bla bla. Ale k tomu, aby ses dostal v sestavě výš prostě musíš přesvědčit trenéry, při tréninku, v zápasech atp., a těm dvěma centrům co jsou nad ním se prostě daří víc. Jen vedení ví, za kolik tady je a jak si stojí v poměru cena výkon. Včera jsem psal, že by mě zajímalo kolik bodů udělal ve hře 5 na 5, fakt mě to zajímalo, tak jsem si to schválně našel...... ve hře 5 na 5 má 2+1 a to ještě jeden z těch dvou gólů je gól do prázdný při power play na Kladně, takže v reálným rozložení sil má 1+1 za 20 zápasů, to je prostě na importa strašně málo......
  • Artu se zacina ztracet. Ale jak psal Flaksa, ono se nejde porad odvolavat na to, ze ma kolem sebe Salstena s Kofronem. Pral bych si aby najel na nejakou uspesnejsi vlnu. Takhle je dost pravdebodobne, ze po sezone se s nim rozloucime.

Obecne me pristi sezona trochu desi. Neni nerealne, ze bude bez Beryho, Gigiho, Reunanena, Jakse... a to jestli se stane, tak bude muset Kalous carovat abychom tohle vsechno nahradili :X
  • Kinkis
    Údajně jsou na příští sezónu podepsaný 4 hráči odjinud (včetně Tralmakse)
    A můžeme očekávat přestavbu v útoku 
  • No třeba Gigi poslední zápasy taky nemá kdoví jakou formu. Taky si myslím že Ilo bude platnější s vyšším icetimem a když dostane lepší spoluhráče než Kofroně. Ale v tomhle věřím trenérům, zatím dělají velmi dobrou práci a nechal bych to na nich.
    Jinak doufám že si lidi cestu najdou zitra, klub by měl být trochu flexibilní a vysolit nějaký promo (třeba 1+1 nebo děti zdarma). Nemůže být v zájmu klubu aby zitra bylo 3300 lidí.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters