HCE Fórum

1781782784786787

Komentáře

• To by me zajimalo, koho chteli za Gigiho privest :) furt je to nas 2. centr a zatim stale velice platny hrac, takze doufam, ze uz se znovu nedoziju nejake kraviny typu Vondracek - Koffer :D
  • A jsem teda hodne zvedavej, kdo nastoupi misto Sira na centru 4. lajny
  • j.mikyska/pitule? z chlapu
    janata/vana/varvarovsky z junky
  • Když už nám vypadl centr tak bych tam vrátil Vitu který se na křídle hledá. I typově se tam hodí. Silná 4. lajna je pro nás nesmírně důležitá a už nám vyhrála pár zápasů. A upřímně, radši hrát Janatu/Šika než Kružika.

Janata - Černoch - Beránek
    Procházka - Griger - Vraco
    Salsten - Ilo - Kofroň
    Redlich - Jiskra - Koffer
  • Tahle sestava v případě vypadnutí Šíra za mě dává smysl, klidně bych do jedničky zkusil toho Vracovského nebo i klidně Salstena
  • Take bych se priklanel k tomu hodit Vitu na centra 4. lajny, realne by tam mohl byt platnejsi nez jako kridlo 2.
  • Janata bude center 4.lajny. Pravidelně ho v U20 hraje.
  • Kazdopadne v dnesnim zapase vidim jen jedinou jistotu - jestli nastoupi Flek, da gol :D
  • od 1:35 mluví o kv 

• Ty toho prostě nenechají
    😂😂😂
  • a Dudák tam přesně říka co tu už nejakou dobu taky chceme a to že nam chybi nějakej ten "šerif" ten co ochrani ty naše hrače a proste uděla pořadek když je potřeba  
  • Je teda vtipny, ze pred sezonou nas skoro kazdej tipoval na boj o baraz a ted Franek rekne, ze budem cekat na soupere ze 4. mista :D za me by byl obri uspech udelat 8. misto a vys a zacit predkolo doma.
  • Přesně, předkolo doma bude úspěch a budem se modlit aby to nebyl Třinec. Čtvrté místo je s momentálním kádrem nereálný. K tomu bychom potřebovali ještě dvě křídla do prvních dvou útoku, jednoho top obránce + se nám nesmí nikdo zranit.
  • Ranař tu chybí, to píšu furt, ale nikdo to neřeší....
  • Ja bych rekl, ze se to trochu ceka od Dlapy a cekalo od Mamcinse a Sira, ale nejak to tak uplne neni :D
  • upraveno 7. leden
    Na ten 4. Flek nám ještě chybí tak jeden, dva rozdíloví hráči, tedy přesně takový ty kluci, co zastoupí Beryho, když mu to v zápase zrovna nelepí. Viz co psal @Dave, jsem si toho všiml až pozdě. 
    Post edited by Screepy on
  • Tak zase sehnat nějakýho ranaře, který se to nebojí shodit plus teda, aby mohl hrát extraligu..... to není jen tak. I v Americe už ty bitkaři musí umět trochu hrát hokej. Mě by se líbil nějakej silnej power forvard, velkej do čtyřky k Šírovi a Redlichovi. Koffer letos sice hraje obstojně, ale s někým takovým myslím by byli ještě lepší.... Jenže kde takovýho hráče vzít???? 
  • 129 kg dobrý no, ale to než se dá do pohybu tak všichni už budou na druhý straně :D 
  • Jeste 33 let k tomu, ten dojede jen na cervenou a konec :D :D
  • Za posledních 10 let ani jeden kanadský bod ale 1400 trestných minut =) =) =)

Ví ten chlap vůbec jak se drží hokejka? :p
  • upraveno 7. leden
    Tak otres mozku Sir 100% nema, pac dneska hraje :) v brane Hamalcik, uprimne jsem ho cekal spis proti Liberci/Kladnu, nez proti Komete v zapase "o 6 bodu"
    Post edited by kinkis on
  • 13. útočník co by na led chodil jenom na bitky dobrej, ne? :D
  • Hm, důležitej zápas a my tohle... OK no

A přesně, jen na bitky by se hodil 😀😀

• No oni taky nemají úplný eso v bráně. Hamalcik nezachytal naposled úplně blbě, už nevím s kým to bylo
  • upraveno 7. leden
    Delsi dobu jsem ted na hokeji nebyl, takze nevim jak tyhle hraci co moc neboduji hraji, ale az se vrati Vojta z MS dvacitek, koho byste poslali smer Sokolov? Vracovsky/Kofron/nekdo jiny?
    Post edited by kinkis on
  • No upřímně se mi taky moc ten Hamalčik zrovna dneska kdyz můžeme slušně odskočit v bráně nelibi 😒 ale tak snad mu obrana pomůže a bude to v pohode
  • Nehraje Flek
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters