To by me zajimalo, koho chteli za Gigiho privest furt je to nas 2. centr a zatim stale velice platny hrac, takze doufam, ze uz se znovu nedoziju nejake kraviny typu Vondracek - Koffer
Když už nám vypadl centr tak bych tam vrátil Vitu který se na křídle hledá. I typově se tam hodí. Silná 4. lajna je pro nás nesmírně důležitá a už nám vyhrála pár zápasů. A upřímně, radši hrát Janatu/Šika než Kružika.
a Dudák tam přesně říka co tu už nejakou dobu taky chceme a to že nam chybi nějakej ten "šerif" ten co ochrani ty naše hrače a proste uděla pořadek když je potřeba
Je teda vtipny, ze pred sezonou nas skoro kazdej tipoval na boj o baraz a ted Franek rekne, ze budem cekat na soupere ze 4. mista za me by byl obri uspech udelat 8. misto a vys a zacit predkolo doma.
Přesně, předkolo doma bude úspěch a budem se modlit aby to nebyl Třinec. Čtvrté místo je s momentálním kádrem nereálný. K tomu bychom potřebovali ještě dvě křídla do prvních dvou útoku, jednoho top obránce + se nám nesmí nikdo zranit.
Na ten 4. Flek nám ještě chybí tak jeden, dva rozdíloví hráči, tedy přesně takový ty kluci, co zastoupí Beryho, když mu to v zápase zrovna nelepí. Viz co psal @Dave, jsem si toho všiml až pozdě.
Tak zase sehnat nějakýho ranaře, který se to nebojí shodit plus teda, aby mohl hrát extraligu..... to není jen tak. I v Americe už ty bitkaři musí umět trochu hrát hokej. Mě by se líbil nějakej silnej power forvard, velkej do čtyřky k Šírovi a Redlichovi. Koffer letos sice hraje obstojně, ale s někým takovým myslím by byli ještě lepší.... Jenže kde takovýho hráče vzít????
Tak otres mozku Sir 100% nema, pac dneska hraje v brane Hamalcik, uprimne jsem ho cekal spis proti Liberci/Kladnu, nez proti Komete v zapase "o 6 bodu"
Delsi dobu jsem ted na hokeji nebyl, takze nevim jak tyhle hraci co moc neboduji hraji, ale az se vrati Vojta z MS dvacitek, koho byste poslali smer Sokolov? Vracovsky/Kofron/nekdo jiny?
Komentáře
janata/vana/varvarovsky z junky
Janata - Černoch - Beránek
Procházka - Griger - Vraco
Salsten - Ilo - Kofroň
Redlich - Jiskra - Koffer
😂😂😂😂
😂😂😂
Co tohohle?
A přesně, jen na bitky by se hodil 😀😀