HCE Fórum

1779780781783785

Komentáře

• Souhlasim s Flaksou. Ilo hokejista je dobrej hokejista, ale byl asi nasi nejvetsi (a nejdrazsi) posilou do utoku a ty body nedela... v poslednich utkanich to slo dolu i herne. myslim, ze musi citit, ze i postaveni v tymu klesa. do tymu nevidim a nevim jak s chova, ale pokud by chtel zustat tak musi zabrat. (mimochodem jsme jeho 4 klub ve 4 letech...)

k Salstenovi - v poslednich utkanich zlepseni, ale u nej je otazka cena/vykon. porad to neni bourak co udela 25 golu za sezonu. treba ale tady hraje za prumernej plat extraligoveho hokejisty a tak je to levna volba. kazdopadne ja porad ocekavam od importa vic. 

Gigi - ja myslim, ze hraje porad stejne. nekdy mu tam goly napadaji a nekdy ne. vcera mu Kvaca tu strelu v presilovce lapil neskutecne. docela me prekvapuje v te lajne Vracovsky. na pohled vypada daleko lip nez Kruzik. treba jim to zacne padat...

je 25 dni do konce prestupu, tak jsem zvedav...      
  • Řekl bych, že letos to trenérům zamotal Černoch. Nikdo nečekal, že bude takhle produktivní. A zaujme tak prvního centra. Výkonnostně jsou to centri prostě dobře reálné rozmístěny a vybalancovány. Ilo se bral zřejmě jako číslo 1. Center a bohužel tu pozici si nezískal.

Stejná situace s Grigerem. Taky hraje nad očekávání.

Salsten dostává dost prostoru, tím ze je to import chceš více bodů v rámci ice timu si myslím, že bude mít+- body to co měl minulý rok na konci Procházka.

Tím, že v další sezóně bude pokračovat přestavba bylo zřejmé otázkou je kdo z kola vypadne ci zůstane.

-/Černoch/ Beránek (pokud zustane)
    -/Jiskra/Tralmaks
    -/-/- Možná Sapousek??
    Redlich/Šír/Koffer bych řekl že zůstanou, hrají dobře, dělají co maji, přináší body.

Takže to místo tam bude. Doufám, že nepřinesou další centry.
  • upraveno 6. leden
    VANEKnaZDI: coz by i potvrzovalo slova Kalouse pred sezonou, ze ta prestavba bude nadale pokracovat. Letos vlastne skoro komplet prekopali obranu, ale kdyby jim Jaks a Reunanen odesli, muzou zacinat zase od znova pac zase nebude ofenzivni bek.

Prostor v utoku pro nove jmena rozhodne je, ale ocekavam, ze to naznacuje i dost odchodu. U Gigiho realne asi prodlouzeni smlouvy necekam. U Salstena souhlasim co tu bylo napsano. Ilo bud vybouchne nebo taky konec. Kofron, Kruzik rozhodne Sokolov a ne Acko. No a furt ocekavam, ze budeme i bez Beryho. Jedina takova "jistota" bych rekl, ze je 4. lajna.

Rad bych tady ale rekl jeste jedno jmeno - mozna jsem letos trochu vic cekal od Vitka Jiskry. Uz je v tom veku, kdy by mel zacit prebirat roli leadra. Ja furt doufam, ze v dalsich letech z nej bude dalsi top hrac Acka, ale asi jsem letos fakt cekal malinko vic (tim nerikam ze hraje spatne, jen jsem cekal ze bude trochu vice videt). Ale je fakt, ze nehraje centra, ale kridlo, pritom on je spise centr.
    Post edited by kinkis on
  • Kinkis: Hele Víťa hraje křídlo letos úplně první sezonu, odmala hrál centra. Chápu, že asi bodově čekají lidi víc, je to pochopitelný, ale holt doplatil na to, že máme na tom centru přetlak. Je otázka, co bude hrát příští rok, třeba mu ta letošní sezona paradoxně pomůže, protože jestli se v něčem zlepšil, tak je to ve hře kolem mantinelů, pořád je mladej. I když si teda nemyslím, že to bude hráč, kterej bude dělat třeba 40 bodů plus za sezonu. Je platnej na obou stranách hřiště, což je dneska cenný.....
    Jinak souhlas, že Gigi poslední zápasy bodově nic moc, ale tam podle mě je zase problém v tom, že se jim tam pořád točí ty křídla, ve hře 5 na 5 si teďka moc šancí nevytváří, ale slabší období v sezoně přijde na každýho. Neřekl bych, ale že hraje nad očekávání, vloni to tady byl o parník nejlepší útočník, změnil spoustu věcí v tréninku, má mentálního kouče, hokeji dává teďka všechno. Bohužel ale taky myslím, že tady příští sezonu nebude, ač by určitě chtěl....
    Salsten poslední dva zápasy znatelný zlepšení, některý věci mi teda pořád strašně vadí /přetahuje strašně střídání třeba a když pak jede střídat, tak jede na trojnožce, plus je vidět, že se mu nechce tahat moc dozadu/, ale třeba si najde způsob, jak být pro ten tým přínosný. Narozdíl od Ilomakiho aspoň není drahej.....
  • Zdravím. Rád se přidávám nově k hce foru. Ty blitky na sockach radši ani nesleduju. Jakožto fanda cca od sezóny 07/08 mám upřímně ohromnou radost, jak nám to letos jde. Obraty, skoro žádný zápas není ztracený a hlavně nadprůměrné výkony. Je dost osvěžující po tolika letech jet na Spartu a prát se naprimo o čtyřku. Absolutorium od Senkypla, přes trenéry po uklízečku. Osobně si každý zápas užívám bez ohledu na vývoj a soupeře. Tým je za mě super sestavený. I ty cizinci nás konečně vytáhli výš. Ilo se podle mě ještě probere. Přijde mi, že jakmile na nás někdo vlítne jak Hradec, tak ho to dost utlumí. V ruce to určitě má. Podle mě kdyby to šlo s ním hodně do kytek, trenéři ho soupnou na zkoušku výš. Salsten po hodně malých kruckach, ale umí se objevit v nebezpečných situacích. Už jen aby proměňoval. Tarmo s Němcem a Řízkem top obránce co se tu kdy objevil. Radost na něj koukat. Mile překvapuje Vracovský jak se pere o místo. Každopádně do play off to jednoznačně chce křídlo a brouska typu Hlava, Vondráček. Zápasy s Litvajzem a Hradcem nám nastavily zrcadlo, kde se bude lámat chleba.
    Btw Bery tipuju, že zůstane. S penězmi už absolutně problém není. Výhledově už máme konečně možnosti sem tahat rozdílové hrace a sestavit tým na osmičku pravidelne. Pokud by šel z nějakého důvodu do Brna, tak se tam zadrbe jak Flek. Vůbec žádný posun, ba naopak. Nic proti Brnu, ale jejich ambice jsou živené spíše kecama než vykonama. Sparta s Pardubicemi mu nedají tu roli co má tu.
  • mne se libi pardubice...4x prohrajou nebo kolikrat a uz to tam lita a uz budou trejdovat...
  • @Flaksa34 opakovane tipujes, ze pusti Grigera. ja ti nevim, dle myho je to porad centr, ktrey muze hrat v prvnich trech radach vetsiny tymu v TELH. pokud maji jinou predstavu o utoku na pristi sezonu (a uz podepsano),  tak at ho zobchoduji. Mne se celkem libil a je to takovy inventar Energie, ale rozumim, ze mista pro hvezdy potrebujes. jinak si myslim, ze s Vracovskym se to zacina lepsit a vidim nejakej herni progres. to se u Kruzika rict nedalo. 

k Reunanenovi - kdyby nemel body, tak tady rveme jak je linej branit a jak laxne hraje. ale on ty body ma, casto neco vymysli, takze je (na rozdil od Ilomakiho) v kurzu. 

kazdopadne Rulda je fakt slabej...   
  • Když to srovnáme s loňskem, tak tohle všechno jsou docela příjemný starosti, ne?
  • Uprimne me bude pripadny konec Gigiho hodne mrzet, ale jestli maji treneri nejakou predstavu, kam uz jim nezapada, budu jim verit a hodnotit az se ukaze, jestli to byla chyba :D
  • @Xaxxz do ted mam pred ocima ten vymodleny prichod alespon McFadenna, kteryho nasledne treneri hrali 8 minut za zapas a misto nej byl na presilovce Bartejs … :D
  • Za zlomový moment považuji hlavně angažování a udržení Frodla. Udržel to tu nad vodou, vítězná mentalita. Nechce jezdit překvapovat, ale vyhrávat. To je zásadní posun. Kolem něj se tu začal stavět tým, který má chuť tu něco dokázat. S ním v zádech si věříme, že to půjde. Toho bychom měli na rukou nosit.
  • Kinkis
    Ty blaho, to raději ani nepripominej 😂
  • Čímž mi připomínáš, že ani příští rok nebude klid. Letos Bery, příští rok takhle budem řešit Froda :D
  • Gigi je pořád jeden z našich nej hráčů a přijde mi že mu naopak systém který hrajeme plně vyhovuje. Je to hráč který je pro tenhle styl jako dělaný. Nevím jak to vidí on ale pokud máme nasmlouvané nějaké lepší hráče a dokázal by přijmout roli ve třetí lajně jako mentor mladých tak tu pro nás ještě nějaký ten rok může odvádět dobrou práci.

Pokud nás někde tlačí bota tak je to křídlo k Beránkovi s Černochem, druhé křídlo k Jiskrovi s Tralmaksem a pak případně třetí k Gigimu se Salstenem (pokud bude mít ten kluk stoupající úroveň). Uvidíme jak s Čihařem a zahraničím a jaký progres bude mít Sapoušek.

Ilomaki jakoby přestal mít chuť hrát. Přijde mi že si to tam chodí poslední dobou jen odklouzat. NEvím co se děje. Když si vzpomenu jak dřív v sezoně nadšeně slavil každý gol spoluhráčů a jak lítal, tak mi to nějak nesedí.
  • Taky si myslim, že je Ilo klasicky lokálně vyčichlej.
    Salstenovi držím palce, teda nemá to žádný racionální důvody, spíš kvuli story... Jen jsem se teď koukal, že má -7. To je docela bída no... Horší už je jen... tradá: Jaks! :)
  • Jinak letní hokejový kemp je už zase prezentován i s fotkou Beryho ;)
  • @Vossy - ale to není nic závazného
  • Věřím na 99%, že zůstává. Jde být mistr světa i ve Varech, proč ne časem i úspěch v rámci extraligy. Ještě ma dost let se toho dočkat. Dokud tu bude Senkypl, šance na placku tu jsou.
  • upraveno 6. leden
    Jinak zbejvá fakt hafo lístků, nedivil bych se, kdyby zítra bylo kolem 3k lidí.
    Post edited by three7 on
  • nevim zda jste vcera koukali o prestavce hokeje, jak maji kameru v kabine a videli ten rozdil mezi nasi a LIB. U nas diskuse mezi hraci (a v LIB ticho). Dobrej byl i proslov Froda, ze porad hrajeme hokej misto to nekdy dostat jednoduse z pasma. Mohli mu to potom pripomenout pri to pokusu o gol... :) kazdopadne ta pozitivni dynamika v tymu je.
  • @three7 ;

Hele, oni ty lístky uvolňují dost divně...na Vítkovice taky bylo dost na ticketportalu a nakonec tam přišlo 4500 lidí
  • upraveno 6. leden
    Teeeeeeda, člověk to tady jednou po zápase nenavštíví a hned 2 stránky úctyhodného čtení 😃 Jasně že letošek je po dlouhých letech úplně jiná pohádka a musí se nechat, že to není zase o tolik peněz víc, než roky kdy se tu platily vyhořelý “hvězdy” té doby (nechávám vzpomenout na Pletku, Barteka, Hrušku, Benáka, Sičáka, Hunu atd atd)…

“Fanoušek” našeho bývalého GM tu nadhodil číslo 4 posil. Nevím počtově, ale tenhle nebo příští týden bude snad další. Jména jsem slyšel jen spekulovat, takže i dál mlčím, když tady tolik borců sleduje 😃😃. Zároveň si myslím, že Gigi tady ještě vydrží, i když ta smlouva bude tak max 1+1.

U Ilomakiho upřímně nechápu, proč nejdeme do nějakýho trejdu. Už loni ho chtěla Bolka a Vlasák ho chce zaplatit, pokud neuteče do Finska. Je ale pravda, že Bolka jen tak protihodnotu nedá a nám by takovej hráč teď rozhodně chyběl. U Perníkářů je jen blbý, že ten Dědek tak kurví trh, že si tam stejně na nikoho nesáhneš, i když by nám jejich druhej sled mohl pomoct…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • upraveno 6. leden
    Pravda. Penezma se zrovna strefujeme do období Pletků, Benáků, Dudů a jiných podivuhodností. Za to jsem strašně rád, že nemáme majitele megalomana a jde to dělat za rozumný peníz. Až půjde jednoho dne Dědek od válu ať už z jakýchkoliv důvodu, ten klub skončí. Jejich přiznané dluhy budou reálně mnohem vyšší. Až nedopadne ta jejich balšoj hala, mohl by to být začátek jejich konce. Jednou nohou už v hrobě byli. O to více mi imponuje skromnost našeho vedení.
    Post edited by Dexter12 on
  • Teď koukám na livesport a píšou že Honza Šír má otřes mozku to je blbost ne ? Včera dohrál celý zápas..
  • Nedohrál právě.
  • To bude na dlouho :/
  • 2895 lístků na TP. 
    Podíval jsem se na pár úterních zápasů napříč sezónami:

24/25
    24.9.2024 - 4. kolo vs Hradec 6:3 - 3260 - 55%
    29.10.2024 - 16.kolo vs Sparta 6:3 - 4765 - 81%

23/24 - tady se často hrálo i středy
    26.12.2023 - 30.kolo vs Plzen 4:1 - 5576 - 95%
    23.1.2024 - 39.kolo vs Kladno 4:1 - 3741 - 64%

22/23
    4.10.2022 - 6.kolo vs Litvínov 1:4 - 2649 - 45%
    15.11.2022 - 4.kolo vs Olomouc 3:2 - 2729 - 46%
    3.1.2023 - 34.kolo vs Bolka 4:1 - 2209 - 38%

Některé výsledky jsou rozhodně zajímavé :D 
    Celkově tedy jsou slabší úterky, pokud to bude kolem 4k myslím si, že to bude pohoda. Pokud by využitelnost byla na hranici 60% s tím jsem taky okey je to nějaký asi 3,5k +-. 

• No teď na to koukám on odehrál jen 6 minut tak snad se brzo uzdraví
  • Škoda, 4 lajna šlapala jak švýcarský hodinky. To je bohužel velké oslabení, snad to nebude na dlouho. Dá se už předpokládat kdy se vrátí Čihař?
  • Ten Šír to fakt nedohrál v nedeli, koukal jsem i po zápase, ze měl icetime jen 6:20, chyběla mu třetí třetina, je to škoda, letos je strašně platnej.

1140bxl: Tak Gigi uz byl na podzim skoro zobchodovanej🤷‍♂️ale uvidíme no, jak to nakonec s nim dopadne
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters