HCE Fórum

1781782783784785787»

Komentáře

• Neberte mě za slovo, možná mají smlouvy, nicméně je to tady každého z nás taková onemanshow,tak proč to sem nahodit na kaprika 🙂
  • V pripade udrzeni Tarma a Jakse Zamorskeho urcite ne
  • Pokud udržíš obránce typu Reunanena, Jakse tak nechce Zámorského a letos co předvádí je tak poloviční jako minulou sezonu. Kdybych měl vybírat z Plzně tak Rubinse, ale toho podepsali, to je zatím nejlepší podpis co bylo oznámeno. 

Co by se mi líbilo tak nějaký vagon defenzivní obránce typu Nedomlel, Koch, Jank, to je to co nám chybí. 
  • Čajka chce ven, Zámorský je jednou nohou v Bolce. Beryho už fakt neřešte 😃

Liberec má za mě taky daleko lepší tým, než jsou a to není žádnej hype. Flynn určitě nikde podepsáno ještě nemá. Ale nemyslím si, že tam pro nás je nejakej hráč…

Jinak jména stejně jako loni, zrovna jsem koukal na naše spekulace před 1 rokem tady a dost jmen by se shodovalo i teď. Ale ať se tu nenudíme, par jmen bez dalsich kecu hodim do placu…

DEF - Zeman x Baranek (Litvínov), Adámek (Třinec), Sirota (Olomouc)
    FW - Konečný (Kometa), Hrehorcak x Kurovsky (Třinec), Fridrich (Olomouc)
  • dovolím si trochu off topic - NHL právě oznámila, že příští rok se zápasy Stadium Series a Winter Classic odehrají v Tampě (SS) a v Miami (WC)

jsem fakt zvědavý, jak chtějí mít venku led, když teplota v noci bude pořád 10 stupňů nad nulou
  • Winter Classic by příští rok nemusel být vůbec špatný výlet :D 
  • WC bude 2.1.2026 mezi Floridou a Rangers. A jelikož je tradice, že NYR hrají před Silvestrem na Floridě s Panthers i Lightnings, tak očekávám, že to zůstane i příští sezonu, takže si zajet na Nový rok na Floridu a dvojzápas opravdu nezní špatně
  • Ten Baránek tady už byl ne? Nebo je to jen shoda jmen
  • Nevím jestli to jde spustit, ale jestli ano, tak by to byla taky určitě zajímavá posila🙂
  • Kam vlastně šel Dan Kubelka?
  • @kanis ano, pred lety tu Baranek hral, sezony 2015-2016 a 2016-2017
  • Yop, už tady byl a nebylo to nebylo ono, ale ještě se v tý době hledal. Za mě udělal celkem progres, určitě by tady na něm ale nestála přesilovka. Mě se na něm líbí, že hraje i dost fyzicky, umí přitvrdit. Což kdyby uměl trochu víc třeba Dála Mikyska, tak z něj bude podobnej bek (ale jen částečně, typově to jsou jiní hráči)...

Dan si myslím, že potřeboval prostě vypnout. Nešel do ničeho konkrétního, i když nějaký nabídky určitě měl a má. Ale bylo na něm vidět, že to tempo už nedával a nedivím se, protože zejména minulou a předminulou sezónu na něj bylo navaleno víc, než by bylo zdrávo...
  • Nedělal náhodou loni souběžně PR manažera a k tomu ještě vedoucího týmu? To musel být šílenej zápřah
  • Baránek počas těch let udělal velký progress. Minulou sezonu byl i bodově výborný. Mám takový pocit, že hral často i s Jaksem.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters