HCE Fórum

1781782783784786

Komentáře

• Ty začátky a obecně vstupy do zápasu nám moc nejdou, v tom vidím letos největší slabinu, těžko říct čím to je. Speciálně doma si nepamatuji, že bychom na někoho vlétli a drtili ho. Hamalčík včera..... těžko říct no, beru oba argumenty pro a proti. já teda bych mu dal spíš zápas na Kladně a ne utkání, kde můžeme odskočit týmu nad námi, ve finále ale se počítají všechny body a na Kladně se nám ne úplně daří poslední zápasy. Druhej gól vypadal jednoduše, ale na kostce pak bylo vidět, že mu tam přejeli nějaký hráči a ten puk viděl na poslední chvíli. Třetí gól by myslím Frodo nedostal, protože v tom slidu je špička v lize, ale tam byl jinej průser. Chvilku předtím jsem říkal kámošovi, co seděl vedle mě ať hlavně nenechají rozjet toho Pospíšila s pukem. Ten frajer je bruslařsky úplně někde jinde, to jakou dokáže nabrat rychlost tím bočním odšlapováním to klobouk dolů, to umí jen málo hráčů v Evropě, v extralize nikdo, pak už to Kometa se štěstím dohrála do gólu. Jinak Vracovský se mi líbí čím dál víc, narozdíl od Kružíka se dostává do zakončení a za mě je otázka čas, kdy dá gól. Až se vrátí Čihy, tak se uvidí, asi se do Sokolova vrátí, ale bude to první hráč, kterýho budou stahovat zpátky pokud bude potřebovat. Jinak jednička je nejsilnější s Víťou na křídle, včera to přišlo už od půlky zápasu cca, a za chvilku hned dali gól. Tohle se mi na Paterovi líbí, má ten cit na to....
  • Včera druhá polovina zápasu velmi dobrá, bohužel si zase necháme dát góly než začneme hrát. Hamalčik v podstatě bez větších problémů, solidní výkon. V obraně je Mamčics totálně bez formy i Pluto by se pomalu mohl opět probudit.

Mám pocit že soupiska je fakt na hraně, neexistuje tlak podávat co nejlepší výkon. Už teď to lepíme Vracou, Rulikem, Kofronem a to v podstatě nemáme skoro žádný zraněni. Netrpělivě čekám na posily, potřebujem jak šířku tak kvalitu do finálních a rozhodujících bojů sezony.
  • Dave: V zásadě souhlas, celkově jsem od Mamčicse čekal trochu víc, Pluto udělal v posledních zápasech pár chyb a je vidět, že si moc nevěří teďka, což teda moc nechápu, protože většinu zápasů letos odehrál úplně v pohodě, chyby udělá každej, tak to prostě je. Jinak čekám, že fakt pokusíme přivést toho Tralmakse už teďka v lednu, má tady podepsanou smlouvu od příští sezony, všichni to ví, úplně se to nabízí. Druhej útok s Grígerem by dostal myslím úplně jiný rozměr
  • jasne, ze ztrata dvou bodu zamrzi, ale porad si myslim, ze bychom meli koukat na to lepsi. ten tym ma vnitrni silu. do zapasu se vraceji a temer nic pro ne neni ztracene. souhlas s citem Patery pro deni na lede. umi to preskladat, aby tomu dal novej naboj. a neboji se nechat sedet i klidne hvezdu/lidra kdyz mu to ten zapas nejde. kdybych neznal tabulku a posledni vysledky, tak si podle diskuse myslim, ze jsme kolem 11. mista, nedari se a dalsi zapas bude o tom zda budeme 13. nebo 14.. Ja vim, ze s jidlem roste chut, naroky musi byt, ale abych psal, ze je nekdo totalne z formy...

porad si myslim, ze by bylo odbre tym trochu okyslicit. on to castecne udelal i Vracovsky (je videt, ze se rve o misto a vidi sanci). myslim, ze i Dlapic az se vrati, tak prinese (treba i jako 7. bek) trochu mentalniho kysliku. tabulka je super vyrovnana a v podstate se kazde utkani hraje o kazdej gol a na psychiku to neni jednoduchy... takze chci toho power forwarda :)

k nasim zacatkum - ja myslim, ze je to trochu o hlave. tech utkani je hodne a rychle za sebou. kazdy muzstvo, v kazdem utkani me momenty kde jakoby vypnou, nejezdi nohy atd. my jsme meli takovy blackouty v prubehu tertin, ted nam opakovane trva nez se dostaneme do zapasu. ono je to i o produktivite, dame nejaky gol a hned se hraje jinak...

docela bych byl rad, pokud po skonceni prestupoveho obdobi by byl nejakej rozhovor s Kalousem ci Paterou. tema jsou jasna - priprava a formovani muzstva na play-off a na pristi sezonu.         
  • Kazopadne nekdo na FB mel docela dobry poznatek, ze Bery rekl, ze chce mit rozhodnuto o budoucnosti do konce roku. Mame 1/3 ledna pryc, takze teoreticky to rozhodnuti uz padlo. Netusim, jestli vedeni chce v pripade jeho odchodu to rikat dopredu, ale za me by jasna informace jestli tu bude byla vlastne lepsi, nez tohle cekani a ticho. Na druhou stranu jestli posili konkurenci, tak asi chapu, ze o tom nechces vydavat prohlaseni v lednu.
  • @1140bxl nasadili jsme laťku, tak jí držme, neříkejme si pořád že vlastě patříme na 10. místo, to tak prostě už letos není. Ten tým svoje kvality ukázal a evidentně je má, jinak bychom opravdu někde kolem té desítky byli. A já rozhodně nejsem skeptik, je důležitý , že pořád bodujeme, že nás dvě prohry nerozhodí a jedem dál, Hradec teď má třeba 4x po sobě prohru, na takový tým, blbý, dostat šestku v olomouci, to nechceš. Ta liga bude napínavá až do konce, první trojka se nám už rýsuje, ale co bude dál bude ještě hodně zajímavý ale bylo by moc fajn se držet tam, kde aktuálně jsme, to ale víme všichni :)
  • @kinkis Kdyby Bery fakt prodloužil tak už to dají do rozhlasu. Buď se teda stále jedná nebo má podepsáno jinde ale můj pocit mi říká že to bude spíš ta druhá varianta.
    A k tomu Tralmaksovi, to je podpis jako kráva. Ten už má 30 bodů a hraje za Kladno který není kdoví jaký. Kéž by se podařilo ho sem přitáhnout ještě během sezony.
  • @kinkis
    Myslim si ze kdyby mel uz podepsáno jinde tak by to na povrch vylezlo…pokud to teda neni cizina. Tohle se jen tak neututlá, kolem každého týmu je spousty lidi ke kterym se to dostane a proste si takovouhle věc pro sebe nenecháš a proste postupem se to dostane ven i na fóra či další socky…
  • Bery má podepsáno tady Tvl, to je proste daný!!! Popravdě ale nechápu vedeni, proč už to neoznámí, fakt to nechápu. Nenapadá mě jedinej důvod, proč uz to neni zveřejněný🤷‍♂️přitáhlo by to totiz za me i další diváky do haly. Lidi si řeknou, tvl tak oni jako toho Beránka fakt zvládli udržet, wow. V kombinaci s tím, o co momentálně hrajeme a jak hrajeme, je to za mě další boom pro lidi, aby prostě přišli ….
  • Nahodim jednu takovou věc ke spekulacím at se nenudíme 😂
    V Tygerci se prej chystá “výprodej” 😃 nebo asi až tak velký to nebude, ale chtej dost hejbat kádrem je tam nekdo kdo by se k nám hodil? O koho by mohl byt zájem aspon na dohrání tyhle sezony? Kdo by zapadl a byl prospěšnej? A mame koho nabidnout?
  • Flaksa: Ja furt nevim jestli tohle myslite vazne, nebo je to ironie :D kazdopadne si rikam, ze v PR tymu ted musi byt prechodovy obdobi. Novy sef po Danovi tam zas tak dlouho neni, a tohle by byla prvni fakt velka akce PR tymu, ktera by se mela udelat opravdu co nejlepe. To je asi jediny, co me napada jako duvod

• @FeryBo ja realne nevim, koho bychom mohli nabizet, abychom se neoslabili a davalo to smysl. Z tech hracu, co by se "dali postradat", by Liberci taky asi nikdo moc nepomohl. A teda z Liberce moc jmena neznam, jediny jmeno co s nima mam silne spojeny je Flynn :D ale ten asi rozhodne na odchodu nebude :D
  • upraveno 8. leden
    @kinkis má podepsáno :) a fertig..vůbec už tady o tom nespekulujte:) ale jak píše @Flaksa34 , vůbec nechápu proč už tohle nešlo ven, protože to je z mýho pohledu podpis desetiletí v rámci našeho týmu..
    Post edited by Screepy on
  • Tak Flynn už je prý ve Spartě na příští sezonu. S Liberce by se mi hodně líbil maximálně Ivan, ale to je asi mimo. Jinak je pravda že moc hráčů s nějakou protihodnotou nemáme co mužem poslat pryč. Napadá mě jenom Procházka možná Mikyska. Fakt jsem zvedavej jakým směrem se to tady pohne v příštích týdnech.
  • Všichni to Liberecký mužstvo šílené hypuji, že maji být jinde a že jsou nyní na vítězný vlně. Ja tom silně pochybuju. Už jenom ten zápas s Třincem. Prostě vedeš 2:5 a doslova to takhle poseres.. a budeš se cítit spokojeně? Co to je za bullshit. Ty jsi prostě ztratil vyhrané utkání... Podle mě se ta krize více prohloubí, pohoda tam určitě nebude.

Po sezóně jim flinkne Lantosi, ten sice hraje hovno, ale jde pryč.
    Flynn se spojuje se Sparta.

Následně mají podepsáno pouze Simka, Kvacu, Pereze, Filipi, Ivan, to jsou jména , co stojí za zmínku. Nevím, kdo jim bude chtít pomoci s tradem, ale moc zajímavých hráču na trade nemají. Ta kostra týmu je celkem hola a stavět na to příští sezoně bude velice obtížné.

Momentálních očích vidím Liberec jako horkého kandidáta na baráž a jako další Vítkovice.
  • To přesouvání toho Jiskry je na první pohled zvláštní. Většinou se to děje uprostřed zápasu + poslední třetina. Zajímavé je, že snima nehraje od prvních minut. Někdo zmiňoval dle jeho Jiskra hraje nic moc, nicméně má 18 bodů letos bude mít kariérní maximum. Dle mě Jiskra hraje velmi dobře a pomalu se stává dalším tím leadrem.
  • Nerikal jsem, ze hraje nic moc, ale ze jsem cekal, ze bude vic videt :) 18 bodu je uprimne vice nez jsem si myslel ze ma. To neni vubec spatne cislo. Kazdopadne bych byl rad, kdyby se jednou vyhral v opravdu tahouna tymu.
  • 5+13 má..... jediný, co mi od něj letos chybí je o malinko víc gólů no, jinak o tom, že už teďka je to jeden z lídrů, o tom není pochyb. Ten Liberec těžko říct..... podle mě na to, aby byli poslední ten tým prostě nemají, to není žádnej hype. A pokud se nějak ještě vyhrabou nahoru /letos je to fakt extrémně vyrovnaný/, tak s nima nikdo nebude chtít v předkole hrát, to samý Třinec..... ty zkušenosti ty hráči mají prostě.
  • Tak loni taky uplatnili na Procházku opci a oznámilo se to se značným zpožděním…nechapu, že to ještě nedali ven
  • A s Habym to bylo snad jeste pozdeji ne? Ten mel uz nejakej ten tyden prodlouzeno a nikde ani carka :D
  • Xaxxz: Opce Procházky a podpis Beryho jsou dvě rozdílný věci. Screepy správně napsal, že je to podpis desetiletí, možná vlastně i víc...... z Varů se dostal do týmu pro MS, kde udělal zlato, mohl jít v zásadě kamkoli, a zůstane tady, masakr věc :-) třeba chystají něco obrovského no, co nám všem vyrazí dech :-) 
  • Protože tam má kličky a může prakticky v tyhle chvíli odejít. Proto se čeká na konec přestupovýho období. Aby se to neoznámilo a neozval se třeba Davos :)
    Jinak o penězích to určite není. Jinde nabízeli daleko víc, ale rozhodlo asi něco jinýho.
  • Pojďme neřešit Berenka - situaci neovlivnime a oznámení taky ne.

Jinak koho by jste tu příští sezónu chtěli vidět?
    Osobně bych sahnul po Maximu Cajkovskem z Litvínovu. Mladý borec co krouží 3 lajnu. Pasoval by krásně do sestavy.
    Jinak jsem zvědavý jaké příchodu budou do uzavírky. Pokud chceme hrát o 4. místo je třeba to posílit.
  • Uprimne takhle zadna jmena nemam, vetsinou netusim, jestli je dany hrac pod smlouvou atd :) kde nas tlaci bota je celkem jasny, otazka taky je, jak moc pohromade zustane obrana. Ocekavam, ze to bude zase solidni kolotoc pred pristi sezonou.
  • K těm hráčům…já bych tady rád viděl toho Kurovského z Třince, powerforward s výbornými parametry a v Třinci mu končí smlouva
  • > @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
    > Pojďme neřešit Berenka - situaci neovlivnime a oznámení taky ne.
    >
    > Jinak koho by jste tu příští sezónu chtěli vidět?
    > Osobně bych sahnul po Maximu Cajkovskem z Litvínovu. Mladý borec co krouží 3 lajnu. Pasoval by krásně do sestavy.
    > Jinak jsem zvědavý jaké příchodu budou do uzavírky. Pokud chceme hrát o 4. místo je třeba to posílit.

paulovic, Kurovský, zile???, barinka z Česka by se mi libili tihle borci
  • Kurovský byl jedinej kdo tahal Třinec v první polovině sezony. Pak ho trochu zastrčili. Trochu to nechápu, vidím v něm takového Voženílka z Wishe. Myslím si, že borec po sezoně zřejmě odejde. 
  • Tak o Kurovskem se spekulovala minulej rok se spojitosti s nama ne?

Jinak ohledne Beryho,nekdo tu psal ze muze mit ve smlouve napr. zahranici tak asi opravdu cekaji na posledni prestupovej den.
    Byl by to docela poprask oznamit,ze podepsal a pak za tyden aktivace zahranici napr 😀
    Ale je videt,ze to srdcar takze to asi uplne nehrozi…ale nikdy nerikej nikdy.

Jako mohli to oznamit vcera s Kometou 😀 preci jen se spekulovalo i o nich..sranda by to byla 😀👍
  • Mě by docela zajimal Čajka. A možná i Zámorský
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters