Jako zase ulet to byt nemusi.Udajne v Liberci nejsou penize na zadne posily.
Nicmene Prochy je bojovnik a pro nas by to byla ztrata nez posileni.
Na druhou stranu posledni roky casto obchodujem zrovna s Libercem tak nejake dobre vztahy asi s nima mame..uvidime
Pokud nebyl téma Říčka, tak Bulíř může být jen horkotěžko, protože jeho přidaná hodnota bude velmi krátkodobá a platově byste sakra sáhli do peněženky. Navíc jak už tady zaznělo, je to prostě další centr. Takže hezkej pokus, ale nedává moc smysl.
A myslím si, že je zatím vidět, jak by to chtěl Kalous dělat společně s realizákem. Samozřejmě přicházejí teď 3-4 sakra důležitý měsíce směrem k příští sezóně, který ukážou zase víc...
Já teď četl taky dobrej nadpis. Dynamo Pardubice vysílá do reprezentace 13 hráčů. Klub sklízí ovoce za svoji práci s nimi. Tvl, oni je vychovali od malička nebo co?😂😂😂😂
Bulíř by možná špatnej nebyl. Ano sice centr, ale zkušenosti má. Jde teď o to, co to je za fejk, a jestli ne, tak jak je na tom zdravotně, páč teď dlouho nehrál. No je to polemika,zatím se nic neděje.
Je ale velkej, a výbornej v prebrankovym prostoru. Tam by v tom logika být mohla. Nahazovani před bránu od Janise, nebo Reunyho, Bulíř je na toto dobrej určitě.A co jsem si všiml, naší tohle teď dost hrajou.
@kanis 33 let - zde mas jeden pripad 10z - 1+0 -7, tady dalsi pozice - center - tady dalsi po dlouhoudobem zraneni ve vyssim hokejovem veku - tady dalsi
Bulir neni pro extraligu zase tak spatny jmeno, ale nejsem si uplne jistej jak by mu sedel nas styl a HLAVNE si myslim, ze my nemusime menit za kazdou cenu. Rekl bych ze mame v podstate dva kusy na vymenu (Salsten, Salda), ale za to asi moc nedostanes a Kubika uz vubec ne (porad myslim, ze chybi kridlo do prvnich 2-3 utoku).Ona se situace samozrejme bude menit az bude Kalous vedet kdo chce ci nechce podepsat pripadne uz je dohodnuty jinde. Navic odle sirky kadru si mylim, ze by to obecne jeste jednoho utocnika sneslo.
Eberle si svoje odehraje. Body delat nebude, ale kvuli tomu ho nebrali. Co me prekvapuje kdy prichazi. Dle myho je tohle typ hrac co si beres pred lay-off abys doplnil kadr, kterej mas obouchanej, ale ted a u VIT? Oni musi vedet proc ho chteji platit.
Ale porad cekam na LIB, PLZ nebo CEB... pauza zacala, tak se to muze zacit hybat
jinak koukam, ze PLZ dela specialni zapasy pro slozky IZS. Nic proti, zle to je trochu okoukane. to mi ten skolni zapas prisel aspon originalni...
jinak pokud chce nas marketing nejaky napad, tak porad mi chybi neco spolecneho s divadlem, volejbalem nebo symfonakem. V divadle kupujes v prosinci predplatne na dalsi rok, co nejake kombo s nasi permici nebo se vstupnym na zbytek sezony... + to nejak zabalit do tematickeho zapasu v adventnim case. uz vidim jak me boli hlava ze svarakoveho zapasu
Komentáře
Not only the contract but also the dismissal has already been prepared in Pardubice - just in case.
Hire&Fire Pardubice
👍🤣🤣🤣
Za mě hoax nebo si myslím, že to je bratr z Kladna. Pro nás to nedává smysl.
Já slyšel že půjde Bulíř za Kubíka
Nicmene Prochy je bojovnik a pro nas by to byla ztrata nez posileni.
Na druhou stranu posledni roky casto obchodujem zrovna s Libercem tak nejake dobre vztahy asi s nima mame..uvidime
A myslím si, že je zatím vidět, jak by to chtěl Kalous dělat společně s realizákem. Samozřejmě přicházejí teď 3-4 sakra důležitý měsíce směrem k příští sezóně, který ukážou zase víc...
Dynamo Pardubice vysílá do reprezentace 13 hráčů.
Klub sklízí ovoce za svoji práci s nimi.
Tvl, oni je vychovali od malička nebo co?😂😂😂😂
Tam by v tom logika být mohla. Nahazovani před bránu od Janise, nebo Reunyho, Bulíř je na toto dobrej určitě.A co jsem si všiml, naší tohle teď dost hrajou.
10z - 1+0 -7, tady dalsi
pozice - center - tady dalsi
po dlouhoudobem zraneni ve vyssim hokejovem veku - tady dalsi
Ale to není zaplaťpánbůh na mě, tak to nechám koňovi.
Nevim jak by pod nim u nas vypadala prestupni politika...
To se dalo cekat, ze se tam bude rozehravat. Uz se tesim az tu bude nastupovat misto Saldy
Eberle je defenzivni? Valentin byl taky defenzivni?
Ale porad cekam na LIB, PLZ nebo CEB... pauza zacala, tak se to muze zacit hybat
jinak pokud chce nas marketing nejaky napad, tak porad mi chybi neco spolecneho s divadlem, volejbalem nebo symfonakem. V divadle kupujes v prosinci predplatne na dalsi rok, co nejake kombo s nasi permici nebo se vstupnym na zbytek sezony... + to nejak zabalit do tematickeho zapasu v adventnim case. uz vidim jak me boli hlava ze svarakoveho zapasu