kanis: právě, že bych dnes tipoval , že vyhrajeme a dáme víc jak čtyři góly. Za poslední sezóny to vždy bylo, že s papírovými favority jsme vyhráli a s těmi pod námi prohráli.😁
Dneska vubec netusim, co cekat co mi dava malou nadeji, je obrana Pardubic, kde jsou vsichni sice obrovsky, ale taky pomaly. Ale jestli budeme 90% na kolotoci u nas v pasmu, tak to asi nic moc resit nebude
Zbořil do Pardubic? Vždyť se mlátili do prsou v Brně,ze to je jejich odchovanec, jak s nima trénuje, byl se podívat na stavbu nového stadionu a pak ukáže Dědek prachy a tradaaaa…takového hráče pak chceš no 😂
A hodne se smenu jak pardubicky fanousci pisou, jak je to super prace vedeni, pritom doslova udelali jednu jedinou vec - nasypali mu o 7-8 mega rocne vic nez Brno to je teda skvela prace jako prase musim rict
Jojo, bavili se o tom v Buly, Antoš to řekl ještě politicky, že v tom hrají roli samozřejmě prostředky které pan Dědek má 😄 ale je to už fakt bizarní. Netuším kolik peněz by dostal v Kometě, ale je jasný že žádna malá gáže by to nebyla. A s ohledem na to by mě fakt zajímalo kolik Dedek prisypal aby najednou Zbořil totálně otočil a odjel do Pardubic. Něco to ukazuje o charakteru Zbořila, protože v Kometě by se fakt blbě neměl a za druhé to zase smrdí totálním preplacenim hráče..
@kinkis hezký, to ti stačí hrát pár sezón v Pardubicích a můžeš skončit s hokejem protože máš už vyděláno a pak že se nedá hokejem u nás během pár let zabezpečit 😄
S tím Zbořilem je to samozřejmě vtipný...kdyby tam netrénoval a nešel i na tu halu ,ale tohle naštve...přitom je na to úplně jednoduchá obrana jen se konečně ,,na..t " a začít konečně jednat - tak ať blbouni zavedou PLATOVÉ STROPY a mají to ! Jasně Liborek taky léta preplácel, ale tohle by ho mohlo konečně nechat zamyslet!!!Byla by to obrana pro všechny kluby ...dám třeba 160 max 200 a je to ...Dědek by měl útrum a liga by byla férovější!!!! Dědek teď musí určitě přes 200 mít
Komentáře
https://www.hokej.cz/pesti-v-edenu-v-hlavni-roli-tezka-vaha-z-bulharska/5084115
Sapi v prvni mi prijde jako blbost.. Cihar bude ve 3. ztracenej, Kruzik a Kofron jsou jenom abychom meli dost hracu mi prijde. Rulik sestce obrancu.
Za Pardubice dneska nehraje Ceresnak, takze ta obrana je dopredu jeste slabsi.
Vic asi netreba rikat 😀