A já zase ničemu moc nevěřím, dokud to není podepsaný....tady se vše dozvíme až na jaře,kdy podepíšou ty hráči jinde.... rád bych se spletl....,ale všichni víme,jak to tu chodí, povede se hráči sezóna,je bez smlouvy a než mu vedení dá pořádnou smlouvu,tak mu ji dá někdo jiný 🙄a to Brno už mě štve,co tam ty naše kluky vede.... chápu Rachůnka,ale co ten Flek....
Doba kdy odcházel Flek a kdy by mohl Bery je úplně jiná ( finanční zajištění klubu , vedeni klubu, skladba týmu -ambice )oba jsou i úplně jiné povahy a taky hráči! Bery má stylem hokeje mnohem větší šanci se venku prosadit ...hokej hrajete na nejvyšší úrovni cca 15 let to uteče jak nic za to co tu odvádí/odvedl mu přeju jen to nej! Samozřejmě kéž by tu zůstal, ale že bych ho hejtil i kdyby šel v lize jinam to ani náhodou! Ale myslím si ,že když né mimo ČR tak zůstane...
Dneska podle aktuální formy věřím v nějakej ten bod!
Musí se nechat, že se hodně srovnal výkon v průběhu zápasu. Navíc poslední zápasy vůbec nevypadaj špatně druhý třetiny, což snad přestane být naše "specialita"...
Ale těch šancí v tom jednom závaru, to byl velká škoda. Třinec fakt není moc v laufu. Ale druhé góly, využitá přesilovka, nebudu zase úplně nenažranej! Snad to umlátíme, protože to by bylo sakra důležitý...
@12Stig12 taky jsem to tady chtěl zmínit s těmi střelami, to je až k neuvěření že na ledě Třince máme takovou střeleckou převahu, myslím že bychom museli jít hodně hluboko do historie jestli bychom vůbec něco takového v rámci vzájemných zápasů našli:)
Ten závar u třinecké bráně v druhé třetině byl z pohledu obrany Třinec famózní, Griger se vůbec nedostal ke střele. Dobře blokují hráče i střely.
Co mi příjde jako gamechanger u naší hry, je roztažení hry s přechodem do pásma, kde ty puky rychle a přesně rotují. Obránci jsou velice silní na puku a nebojí se jít do útočného pásma = velká jistota a navíc pokud někdo má takový velký výjezd tak většinou se tam vrací jeden útočník, což nebylo pravidlem několik let u nás.
Aktivita Střelby? Je to prosté - Patera jim tluče do hlavy střílet z každých pozic, protože ten trend v posledních let u nás byl takový to dávat do prázdných bran, takže i to je gamechanger.
Píšu text dostaneme gol, než to dopíšu tak Griger zvyšuje 3:2 xD
@VANEKnaZDI čtyři výhry v řadě, neco se musí dít i na naší straně vysílání 😄 Třinec samozřejmě žádnou fazonu nemá, ale to sere pes..tři body z Třince jsou tři body z Třince 👏🏻🎩
Komentáře
Ježiš, kéž by letos překvapili a tyhle hráče udrrželi.
Dneska podle aktuální formy věřím v nějakej ten bod!
hlavně to dotáhnout na výhru
Ale těch šancí v tom jednom závaru, to byl velká škoda. Třinec fakt není moc v laufu. Ale druhé góly, využitá přesilovka, nebudu zase úplně nenažranej! Snad to umlátíme, protože to by bylo sakra důležitý...
Co mi příjde jako gamechanger u naší hry, je roztažení hry s přechodem do pásma, kde ty puky rychle a přesně rotují. Obránci jsou velice silní na puku a nebojí se jít do útočného pásma = velká jistota a navíc pokud někdo má takový velký výjezd tak většinou se tam vrací jeden útočník, což nebylo pravidlem několik let u nás.
Aktivita Střelby?
Je to prosté - Patera jim tluče do hlavy střílet z každých pozic, protože ten trend v posledních let u nás byl takový to dávat do prázdných bran, takže i to je gamechanger.
Píšu text dostaneme gol, než to dopíšu tak Griger zvyšuje 3:2 xD
Snad Ilomaki bude v pohodě.