HCE Fórum

1688689691693694700

Komentáře

  • Hele, takovej vítěznej hráč je potřeba. Já jsem rád, že tady máme borce, kteryho vyloženě sere, když promáchne, když trefí brankáře…takovej tady chyběl
  • Je to jen vítězství nad marnou Plzní, ale už jen to že jsme ji nepomohli se chytit je oproti předchozím ročníkům posun. Je ale čím dál tím víc vidět co chceme hrát a to je dobře. S lepšíma tymama to bude daleko těžší, ale na střed tabulky máme.
    U Ilomakyho to pořád ještě beru jako adaptační část. Poznává styl ligy, další týmy a zvyká si. Věřím že v druhé polovině ligy bude jeden z tahounů. A i proto si myslím že je dobře že hraje momentálně třetí lajnu a není na něj takový tlak. Je fajn že si ho na sebe vytváří sám a bojuje. Jak tu někdo zmínil, tak věřím že být vedle něj Ika tak by ta lajna byla jedna z hodně nebezpečných. Musel by ale vedle nich být nějaký pes obranář typu Redlicha.
  • A hlavně doufám že Kalous už s Reunanenem ladí smlouvu na příští sezónu, protože u jeho agenta podle mě už teď zvoní jeden telefon za druhým. Ono teda doufám že těch smluv se ladí víc, abychom nestavili zas úplně novy tým.
  • Možná to tak opravdu dopadne
  • Já jsem na to zvedavej zítra v Třinci. Myslím, že úplně bez úspěchu by to být nemuselo
  • Frodo odchytano nejvic z ELH, ale zatim na 16 miste

  • Kinkis 
    Vyměnit za Lukeše 🤣
  • :D :D jako ale uprimne .. docela koukam na Lukesovo cisla na Kladne :D ale prisuzuju to tomu, ze se svezl na ty uspesny vlne co ted Kladno ma :D
  • Tady posílám Varské úlovky. Nebylo to priorita, ale když jsem od toho borce bral víc, proč. Jinak byla to Card Show v Praze. Reunanen odehral 4 zápasy a má pár laciných karet. 

  • Co je tvoje nejvzacnejsi karticka? Taky sbiram


  • Z extraligy to budou Sportzoo Varská UM a 1/1 
  • Kometa ae udajne zajima o Beranka
  • On nepůjde, a pokud ano, určitě ne do ELH.
  • O Beránka bude mít zájem půlka elh. Myslím že určitě můžeme finančně konkurovat nabídkám. Takže to bude o tom, zda tu bude chtít zůstat, nebo bude chtít vyzkoušet něco nového. 
  • Nebuďte blázni, do ELH nepůjde ani náhodou. Kam prosím Vás, do Bláznivých Pardubic, do nedomrlé Komety? Do Sparty kde je taky přetlak jak kráva, a do Třince? Možná kdyby nahou opravdu chtěl o ELH přemýšlet, tak o tom Třinci možná.Jestli vůbec někam, tak SUI, nebo Fin. Jinam nepůjde,možná Švédsko, ale on na Švédskou tvrdou nebude zvedavej.
  • Ať jde celá Kotleta už do háje....
  • Myslím si, že přestup do Komety nebo Dynama by pro Beranka nebyla výhra. Dokážu si představit, že tady může dostat taky hooodně nadprůměrný podmínky se vším všudy, který v určité míře mohou konkurovat i top týmům extraligy. Jestli by chtěl zkusit zahraničí, tak to pochopim. Švédsko nebo Švajc, to by asi dávalo smysl.
  • Myslím si, že Bery zde má nadstandardní podmínky. Pokud letos se uhraje kvalitní výsledek na 100% zůstane. Pokud ne, myslím si, že zkusí zahraničí spíš Swiss, protože ve Finsku ani Švédsku nedostane takové podmínky. A pak se vrátí sem. 

    TELH si nemyslím, že by bylo na místě. Nicméně značka Pardubice postupně degraduje, takže i pro ně bude celkem těžké přivést dobré jména. Sparta je přetlak a Kometa má též dost natřískanou sestavu, kam si myslím, že by mohl poměrně dobře fungovat a bylo by dost místa tak je Třinec. Ostatní kluby ani náhodou. 

    Pro něho zkusit zahraničí a pak by se vrátil sem. Často jsme ho už letoš slyšeli, že byla příprava nadstandardní a ten tým má potenciál. 
  • Už to poslední prodloužení smlouvy ukazuje, že tu má Bery své zázemí a je tu spokojenej. Navíc ten titul na MS mu určitě taky něco dodal. Takže výchozí pozici pro to, aby tady zůstal, nemáme špatnou...

    Každopádně nesouhlasím s místníma názorama, že by do Extraligy neměl kam jít. Kometa si nemyslím, že pro něj bude lákadlo, ale Sparta by klidně být mohla - finančně i sportovně. A to naprosto chápu. Dědek by mu nasypal něco, čemu konkurovat fakt nemůžeme, ale ten jde aktuálně po jiných hráčích. No a pak je tu zahraničí a to bych mu klidně přál, pokud někam chce vypadnout.

    Ale vše záleží jen na tom, jak bude vypadat ta "koncepční sportovní stránka" letos. Pokud Kalous dělá naplno svůj job a už chystá tým na příští sezónu a umí nabídnout perspektivu, po který chceme jít, pak šance je. Pokud začneme řešit smlouvy někdy v listopadu-prosinci a nebudeme už mít oťukaný i jiný hráče, tak to bude těžší. Jak už tady někdo zmínil, je nejvyšší čas začít řešit končící smlouvy už teď, protože herně moc dobře vidíme, že tu jsou hráči, kteří si zahrají i jinde - Tarmo, Artu, Bery,...

    Co mě těší zatím je fakt, že importi vůbec nejsou špatný. Chápu, že Salsten může vypadat líp a je vidět, že fyzicky a rychlostně mu Extraliga zatím vůbec nesedí, ale i tak ve 3 lajně bude mít svojí platnost, když tam bude dobrej obranář (což Sapi není). A právě třeba Reunanen a Ilomäki mají potenciál, že když se podepíšou a budou tady happy + odvádět dobrý výkony, tak i k nim seženeš další import z Finska, kterej může hodně pomoct. 
  • Co by měl z Komety, ta krom peněz je už v podstatě provinční klub. Dvě sezóny po sobě vypadla z play off týden po nás, dekuju pěkně, to by bylo fakt terno. Já být fanoušek Komety tak jsem teda slušně frustrovaný, protože tam ta value for money je dost tristní, to zlatá HCE:))
  • Vzpomeňme na Kubu Fleka no :) taky jsem nechápal, proč Brno a už je tam jak dlouho. Bylo by super Beryho udržet, ale snadný to teda nebude
  • upraveno 13. říjen
    @Screepy Já jsem spíš zvědavej, co tam drží a bude držet Flíčka. Chápu, že teď má výsadní pozici v hierarchii, u fanoušků, ale smlouvu na 2 roky a já tam teda fakt nevidím, že by v nejblížších letech měl být poskládanej tým a prostředí na titul. V tomhle dost souhlasím s Koreisem a jeho podcastery, že ten klub není vedenej úplně profesionálně a koncepčně...

    Samozřejmě tím narážím na to, že bych rád viděl tady ještě 2-3 roky v TOP formě. Vedle Gigiho s Víťou by to mohla být TOP lajna.

    @kinkis Jenže Flíček tam šel v době, kdy to vypadalo, že Kometa buduje fakt TOP mančaft a šel tam i Paži. Ale ta situace je teď úplně jiná...
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Ja jsem v tomhle dost pesimista, protoze pokazdy, kdyz nejaky Varak takhle vystrelil a koncila mu smlouva, tak odesel. A u Beryho beru v potaz i to, ze neni odsud, ale z Havlickova Brodu. Jak rikam, udrzet ho by bylo super, moc tomu ale neverim (opet).
  • upraveno 13. říjen
    Takhle nějak to funguje podle mě ve Varech s Frodlem :D  Šenkypl mu říká, že podepsal Jakse a Reunanena :D :D 

    https://www.instagram.com/reel/DBADcIdyqj7/?utm_source=ig_web_copy_link


    Post edited by Uklízečka_kabiny_HCE on
  • Ohledně Beryho…taky nevěřím ze by odešel jinam v rámci elh, nebo teda aspoň doufam uz jen kvuli tomu ze stale shání tady v okolí stavební pozemek nejlépe i s lesem popřípadě v blízkosti lesa, jako samozřejmě může mit tady zázemí do budoucna a hrát třeba v Brně nebo v cizině ale proste tomu moc nevěřím
  • A hlavně věřím ze letos uz se nezaspi a uz ted se pripravujou jednání s Frodem,Berym,Ilem a Tarmem, protoze kdyz tohle se povede udržet verim ze to přiláká další hráče na které jsme se dřív jen koukat z dálky
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters