Jo, ono většině našich současných klíčových hráčů končí smlouva po této sezoně. Vlastně většině týmu. Asi je jednodušší napsat kdo má smlouvu delší než obráceně. Bude zajímavé sledovat jestli dokážeme udržet ty co budeme chtít.
Pluta nechme Plutem a buďme rádi, že ho máme, dneska by mohl dostat nějakou minutu. Jinak i na Sparte na děkovačce byl… A díky za potvrzení @Flaksa34, že zadnou mega smlouvu tady nemá….
Jinak aktuálně to nevypadá úplně na vyprodáno, takže úvodní euforie z pátku přešla rychle 🫣🫣 A doufám, že Kalous domlouvá s Rulikem ve skyboxu nejakej tip na posilu…
Nepsali náhodou na fb ze upraví hlasitost na stadionu? Změna playlistu tak nejak proběhla ale ta hlasitost trhá uši dal tvl…kdyby někdo nevěřil tak sektor 111 a primo pod reprakem, fakt se to neda
To FeryBo: Probehla, myslim si ze ne na vyskach nebo jen malo..asi ubyly basy. Ale prijde mi ze v zapase jeste stáhli hlasitost. Ty vysky jsou ale vetsi problem reze to do usi
No a ten goal horn je hroznej, si myslim ze mohli vybrat neco lepšího a jak je to jeste uřvaný tak je to jeste horší…nastesti v tu chvíli je mi to tak nějak šumák
Uz to zase zacina... 4 zapasy za tohle? Myslim, ze si Percy za to mohl z velke casti sam.
The attack came at the 'right' time, was unnecessarily harsh and happened at such a distance from the boards that the opponent falls head first into the boards. In my opinion, the penalty is appropriate.
I'm just curious to see whether this line to protect the players will be maintained throughout the season.
Komentáře
Jinak jsem rád, že Frodo chytá i přes pumelenici do kulí (i když to nepřekvapuje, protože na Spartě dochytal)
Jinak aktuálně to nevypadá úplně na vyprodáno, takže úvodní euforie z pátku přešla rychle 🫣🫣 A doufám, že Kalous domlouvá s Rulikem ve skyboxu nejakej tip na posilu…
> Na staďáku bohužel nejsem, gól neuznán správně?
uplne stejne to nechapu jako na sparte ...
Na (ne)gól v přesilovce - faul jsem neviděl, ale až doma se podívám na PC na záznam a snad budu moudřejší