HCE Fórum

1659660662664665700

Komentáře

  • Nelíbilo se mi to vůbec vyjma prvních 10 min. a pár okamžiků ve 3 třetině.Můžeme se zase bavit na téma nebýt Froda.Jsem prostě zklamán.
  • Me hlavne prislo,ze vic strel si pripsali obranci nez utocnici
  • > @LukasCZ napsal(a):
    > Me hlavne prislo,ze vic strel si pripsali obranci nez utocnici

    No to je pravda, vše na obranu ať střílí…což je fajn protože obrana oproti minulému roku umí vystřelit ale nekdy to už bylo zbytecné moc
  • @Vargas88 Ne, o ten puk prisel pred tím golem doopravdy Šalda. To že komentátor na O2 neustále omýlal že to byl moravec na tom nic nemění. Moravec se to akorát snažil za šaldu ještě zachránit.
  • Vás konkrétně si fanoušci všude na sociálních sítích žádali a ptali se, proč nejste v A-týmu. Jaká je tedy odpověď na přesun do Sokolova?
    Rozhodnutí trenérů. Nevím, co víc k tomu říct, prostě se tak trenéři rozhodli, já jsem nic nenamítal.

    Ma to smysl! Co dalsiho se jeste da na sitich vyrvat? :D
  • Kdyz koukam na posledni zapasy vcetne pripravaku,tak ten um nedat gol je vysokej.
  • Tragédie. Nepamatuju začátkem sezony větší. Frodl, Salsten a Reunanen světlý vyjímky
  • Kdyz koukam na posledni zapasy vcetne pripravaku,tak ten um nedat gol je vysokej
  • no, myslím že máme vítěze pro dnešek v kategorii Nejdebilnější komentář na FB
  • Na ho..o když se porazime sami , neproduktivita a přesilovky ...kluků mi bylo líto makali to se jim upřít nedá ta hra není špatná od zadu ty puky jdou rychle dobře,Boleslav bránila na začátku je každej plnej sil...jak si nebudeme pomáhat presilovkama bude to těžký ...ale hůl nelámu doufám, že to je i nesehraností...snad to hoši brzo zloměj ! Držme palce !
  • Nečetl jsem vaše komentáře. 

    Zhodnocení zápasu:

    Nová grafika, nový zábavný přestávkový program. Představení hráčů všechno super. Posun velký dopředu. Hudba byla nahlas, ale zlumila se k druhé třetině. Nemám nic co k vytknutí. 
    Fanklub a jeho sektor jak tam stojí vypadá velice nabitě a energicky. 

    Možná půjdu proti proudu, ale mě ta hra našich baví. Kompletně se změnila. Rychlý a snadný průchod do útočného pásma. Hlavně 1 - 3 třetinu. Obrana nedělá takové zbytečné chyby celkově. ANO Šalda to posral je to jeho individuální chyba a rozhodně si to už znova nelajzne, protože to stalo utkání. 

    Útok dneska tlačil mnohem více než s Motorem a scénař byl skoro stejný. Tvoří šance, vyhrávají buly, získávají puky. To jsou všechny správné aspekty, proč být úspěšný. 

    Co tedy nefunguje: 
    Přesilovky - problém je nahrávka. Jejich nahrávky dneska byly nepřesné a neumožnili vystřelit z golfu. Viděl jsem Jakse a Reunanena při rozbruslení, borci tam ládují jedno víko za druhém, ale když nedostaneš dobrou přihrávku na střelu z golfu. A to bylo ze strany Sapouška na Reunanena a opačně. Ty přesilovky nebyly dobrý. 

    5min - Přesilovka. Nepovedla nebyla dobře sehraná a nevím jestli tam byla nějaká šance. Co nepřišlo vhod je rozdělení přesilovky. Nikdy ji nezahrajeme dobře to už je pravidlem a soupeř to vždy hecne, když je konc i začátek. Nemám rád rozdělené přesilovky. 

    Vyloučení Havlína - Naše momentum. Přežili jsem naše oslabení, kde nás zavřeli na 2min. Dobře bránili a frodo to pak zavřel. Následuje přesilovka, která se nepovedla. Takže momentum v piči.  
    Přesilovka bolky jediný vysoká tlak Bolky v celém zápase. Jinak Frodo se tam dneska nudil. Nebyly nebezpečný a ani neměli šance. 

    Třetina byla jenom o KV. Tlak, tlak a tlak. Tyčka, helma golmana, míjející Ilomaki a nepřesný Griger - což svádí další věci, které nefunguje a to jsou goly. Prostě jim to tam doslova nepadá, myslím si, že už to je i doslova smůla. Samozřejmě tím, že jim tam nepadne tak je nervozita, která se pak projevuje častěji. 
     
    3. třetina a změny.  Jiskra - Salsten - Beránek, Griger - Ilomaki - Černoch. 
    Koffer, Redlich, Chiař 7-8MIN.
    Plutnar znova nehral.  

    Furt věřím, před sezonou jsem si přál, aby dávali goly, ze začátku, ale můj černý scénař se trochu naplnil. Co je pro mě důležitý je hra a s tou mohou být spokojení. Očekávám, že na Spartě do toho vlítnou na FB jsem napsal, že dají 5+ golů :D Navíc všichni v neděli naloží Spartu a za kurz 1,4 to bude výjeb :D Furt věřím, že mají na to tam ládovat. Dneska si zasloužili vyhrát, ale lepší když to drhne na začátku než na konci. Myslím si, že se rozjedou a budou mít nějakou větší šňůru výher. 

    Pokud někdo nesouhlasí nebo chce oponovat klido. 

  • @Uklízečka_kabiny_HCE me by docela zajimal i nazor tve maminky 😀
  • Právě, že se Spartou přijde obrat jen mě mrzí, že letos první zápas proti Spartě v O2 aréně nestihnu. Respektive budu muset dohnat resty v práci vzhledem k tomu, že jsem pár hodin zameškal kvůli narození dcery.
  • upraveno 21. září
    @Uklízečka_kabiny_HCE

    Rychlý a snadný přechod - ano, v tom bych ti oponoval. Snadný ty přechody úplně nejsou a nemám pocit, že to bylo rapidně rychlejší. To otočení z obranného pasma ano, tam to jde s trendem naštěstí. Ale jde mi spis o přechod do útočného. Velmi často to navíc vedlo ke ztrátě puku a neusazení se v pásmu, takze opět me ztrátám puku i pasma. A co mě dostávalo - kolikrát jsme se špatnýma přihrávkama vyhodili sami z pásma.
    Že tam je změna a míří to tímhle směrem, s tím souhlasim. A snad se to ještě posune. Ale taky to byla naproto tragicka Boleslav. Navíc i ta obrana je naštěstí s rozehrávkou jinde než ta loňská a to dost.

    Jinak centry otočili uz během druhý třetiny, ale jak jsem psal, sám mám obrovskej otazník nad složením útoků a ta sehranost (pokud je to jen tím) neni vúbec dobrá…
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Tak hlavně se měli sehrát v přípravě. Já když viděl góly ze dvou zápasů přípravy, tak jsem mel třeba za to, ze útok Jiskra-Čeče-Procházka je víceméně danej a začnou tak spolu v lize. Příprava slouží v zásadě k tomu, aby se ten tým sehrál přece.
    Jinak se teda nechci nikoho dotknout, ale že třeba Prochy je útočník do 3. nebo 4. lajny a ze nám nepomůže ….. Hlavně to je ortodoxní křídlo prostě!!!! Těch centrů máme v sestavě moc, to je fakt prostě. Navíc vloni dal 11 gólů, není to moc, ale není to ani málo. Za me proste do toho týmu patří. To bysme pak mohli polemizovat jestli je jako Sapousek už hráč pro extraligu, jestli tomu týmu on zrovna pomůže….. nic proti Sapimu zrovna, i když teda mi přijde zvláštní, ze zrovna on hraje presilovky a Víťa ne….. včera mel přes 3 minuty na přesilovce a Víťa 9 vteřin…..
  • @three7

    I fear you're right.

    Joking aside. The premieres away and at home have gone wrong. So there's no reason to be nervous about a bad start once it's happened. Let's get to work.

    What does #VeVaru mean? 
  • Hawk: Something like "In the heat", but strictly it means "in the boil". It comes from Karlovy Vary - Charles' Boils =)
  • @Flaksa34 ;

    Podepisuju prakticky všechno. Tu sehranost jsem jen komentoval, že nechápu, jak to ve 2. kole může vypadat, jako by se fakt poprvé sešli. Ten popsanej útok jsem bral taky jako jasnej a dává mi daleko větší smysl, než třeba před včerejším zápasem složená 2. lajna Gríger-Salsten-Procházka. Sapiho hodně drží Kalous a oba trenéři. Ten kluk má velké potenciál a může z něj být opravdu skvělý pravý křídlo s nadprůměrnou střelou. Ale aktuálně, když se na něj podívám, tak mu tou pozicí nakládaj daleko větší batoh, než by bylo zdrávo...
  • Na Spartě budu osobně, ale jsem dost skeptickej…nevěřím, že zrovna tam by se to mělo otočit, zvlášť když teď rupli s Kladnem
  • Tvl, rozpočet máme 155mega. Škoda že to letos ještě nebude nikde vidět
  • @plasa

    Thanks for the info.  :)
    ‘Ve’ was translated by a translation app as 'under' and that didn't make much sense. 
  • Souhlasím s tím, že včera v tom útočném pásu bylo dost ztracených puku naší špatnou nahrávkou. Oni si prostě neposlou přímo na hokejku a pak už do toho hraje nervozita. Nechám se překvapit s čím vyrukují na Spartě.

    Ilomaki zase 81% na buly.
  • Mě spíš zajímá, kde je ta zpráva s těmi cíly od vedení? :D
  • Xaxxz
    Dneska to vyjde. Vcera mela vedeni hodne prace se zahajenim.
  • @VANEKnaZDI tvl se 155M nedat za první dvě kola ani fika je dost žalostný 😬 a jestli nehodláme s tímhle rozpočtem hrát aspoň o 8. flek/střed tabule tak ten hokej halt i nový vedení dělá na ... doplňte si sami.
  • Cíle jsou jasný. Udělat z Procházky McDadu a střelce, co bude bořit rekordy.
  • Screepy
    Pry i s timhle rozpoctem patrime do druhy poloviny.
  • upraveno 21. září
    155 mega na celej hokej včetně mládeže zase není taková raketa. Spousta klubů řekne, že hospodaří se 120, ale nezapočítá do toho nic kromě A-týmu.

    Na X jsem včera četl trefnej komentář od Papouška. Jen nesouhlasím s tím, že to je letos úplně špatně. Nemusí si to sednout, ale jak Reunanen, tak Ilömaki se Salstenem jsou hráči, který nejsou žádnej podprůměr..



    Post edited by HCE_Majkl on
  • Mě by zajímalo koho by chtěl pan Papoušek přivést mimo zahraničí. 🤣. Ze zahraničních posil zatím válí Ilomaki na puku silný, buly silné a jeho góly se rozjedou. Reunanen se do toho pomalu dostává. Ty posily budu výrazně hodnotit třeba po 1/4.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters