Těžko říct možná trochu jo...tady by hrál max 4 řadu /Sokolov ...Litvínov/Jihlava bude mít podle mě úplně stejně, ale on hlavně sází na Jihlavu kde hral prvni lajnu a šlo mu to.Nechtěl do Sokolova když měl v Jihlavě pozici..To ,že je v Litvínově na střídavej start za to může Vrábel...Litvínov s nima spolupracuje a Vrábel ho z Jihlavy zná...
Samozřejmě velká pecka a už jsem tam 8 lístků poslal Škoda, že to není v ČR někde (i když mě nenapadá lokalita), ale chápu, že ta provázanost na německé fanoušky + případný partnery může být velká...
FeryBo
Teď jsem to chtěl psát 😁
Jeden z gólů: Po dělovce Kucsery vypadl puk vedle betonu Lukeše a dojíždějící LUKÁŠ ANDĚL měl se střelou do odkryté klece snadnou práci.
😁😁😁
Ale co, je to jen příprava 🙂
Komentáře
A to je prosím Tě kde, na tom rozcestí.
Já se ptal v rybářích v tom sportu u kruhace,a tam šílený palby za ty kalhoty.
Na netu sice jsou, akorát to potřebuju vyzkoušet.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/434632/opozdeny-redlich-30-ma-prvni-delsi-smlouvu-vsechno-jsem-si-vydrel.html?fbclid=IwAR2nDvtaWf9C0VUhnd1gUNNgH0WHPEs0waWqEXuOitfHGsVCMPGZFINthRk
je to borec až na to, že vůbec
V Chebu se prý rozhodli vyzkoušet nový druh "slim" dresů. Nevlají a sedí přesně na tělo. 😉
Tak to je ovšem bomba.
Samozřejmě velká pecka a už jsem tam 8 lístků poslal Škoda, že to není v ČR někde (i když mě nenapadá lokalita), ale chápu, že ta provázanost na německé fanoušky + případný partnery může být velká...
Teď jsem to chtěl psát 😁
Jeden z gólů: Po dělovce Kucsery vypadl puk vedle betonu Lukeše a dojíždějící LUKÁŠ ANDĚL měl se střelou do odkryté klece snadnou práci.
😁😁😁
Ale co, je to jen příprava 🙂