Vosa1: 1 - Balan v souboji s hracem, Travnicek jako treti do souboje. Jasna vec. Prasarna. 2 - Loket primo na hlavu Fleka, navic u mantaku. 3 - Taky lokticek na hlavu, ale nastesti to nebylo s rozjezdem a takovou intenzitou. 4 - Asi spis smula, rekl bych.
No já ti nevím. Ryan celou dobu kouká jinam a já si, na rozdíl od Holýho, nejsem jistej, zda o Gulašim vůbec věděl. V prvním utkání sekl do koulí kometianta Kubalík dvakrát a naprosto vědomě. Dostal jeden zápas. V pátým utkání sekl jeden kometiant do koulí Kratěnu. Tuten zákrok Holý pro jistotu neřešil vůbec...
kafka: Necekal jsem nic moc jinyho od tebe, ze vytahnes. Mozna jsem cekal jeste navic, ze Gulasi si najel vedome koulema na Holvekovo hokejku, riskoval utrzeny varle a natrzenyho ptaka, aby nejak Rajenovi zaskodil. Hajzl Gulasi!
kafka: Necekal jsem nic moc jinyho od tebe, ze vytahnes. Mozna jsem cekal jeste navic, ze Gulasi si najel vedome koulema na Holvekovo hokejku, riskoval utrzeny varle a natrzenyho ptaka, aby nejak Rajenovi zaskodil. Hajzl Gulasi!
A ty si seš jistej, že o Gulašim věděl? Pouštěl sem si tuto několikrát a vidím, že Ryan stále kouká k modrý čáře, ani jednou se nepodíval za sebe... Ostatně takto se staví před bránu pokaždý, když na tréninku zkouší tečovat střely od modrý. Když se podívám na Kubalíkovo zákrok z prvního utkání, který dvakrát vědomě a cíleně švíknul zespoda přes koule kometianta a srovnám výši trestů, tak prostě nechápu.
Čert vem Rulíka, ale ta hra zase... zase neuměj vyhodit z pásma. Litvínovský to dobře krejou... prosil bych pana Pešouta, aby na to něco urychleně vymyslel.
Komentáře
1 - Balan v souboji s hracem, Travnicek jako treti do souboje. Jasna vec. Prasarna.
2 - Loket primo na hlavu Fleka, navic u mantaku.
3 - Taky lokticek na hlavu, ale nastesti to nebylo s rozjezdem a takovou intenzitou.
4 - Asi spis smula, rekl bych.
http://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/4563
... at se de s takovyma kecama vysrat.
V prvním utkání sekl do koulí kometianta Kubalík dvakrát a naprosto vědomě. Dostal jeden zápas.
V pátým utkání sekl jeden kometiant do koulí Kratěnu. Tuten zákrok Holý pro jistotu neřešil vůbec...
Skopec: Videl jsem tedko peknej film v americkym strihu, ale z druhy strany barikady: https://www.csfd.cz/film/321510-legenda-17/komentare/ Docela pekne to rusaci natocili, musim rict.
Když se podívám na Kubalíkovo zákrok z prvního utkání, který dvakrát vědomě a cíleně švíknul zespoda přes koule kometianta a srovnám výši trestů, tak prostě nechápu.